Sayfa 815/996 İlkİlk ... 315715765805813814815816817825865915 ... SonSon
Arama sonucu : 7962 madde; 6,513 - 6,520 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz X

1.  Alıntı Originally Posted by Egeli Yazıyı Oku
    Geçen haftaya göre maskesiz gezenlerde ciddi artış var. Bir tarafta çift maskeli azınlık, diğer yanda çene tipi maskeli çoğunluk. Esnaf dükkanım neden kapalı diye sorguluyorsa sokağa bakması yeter. 3. Dalgaya doğru gidiyoruz.
    Tek güzel haber soğuk. En azından sıcak tutar diye maske takan olur.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    Sayın Egeli,son bir aya kadar sizinle benzer düşünüyordum bu konuda ancak,lokantalar kapalı,malum parti toplantıları serbest,cafeler kapalı,kış turizmi otelleri ağzına kadar dolu,berber,kuaför açık,Devlet,pandemide istediğine izin verir,istemediğine vermez diyen bir bakan..maske vb kurallara uymamanın mazereti olmaz ama 3.dalganın başlamasının sorumluluğu bu kez kesinlikle vatandaşın değil bu süreci yönetemeyenlerindir.

2. Burası ya bitti (MB de aynı şeye işaret ediyor, ki doğru yapıyorlar bu arada), ya da son bir 6.95-6.98 gibi, -diyagonal olursa netleşir, yapıp sert bitecek, HSBC kusura bakmasın, çok da önemli değil..şu an karar noktasında durup düşünüyor..YTD

Ters skala, zigzagın C dalgasının son 5 nci dalgası, 3 ün 0.618 i 7.05 deydi.

3. Arzın merkezine tünel açsınlar... Çift şeritli..
    Yok mu jules verne kitabı verecek partili.

Agresif vurursa aşağı güzel olur...
    Merkez uzay programı.

Merkez Bankası toplam rezervleri 5 Şubat itibarıyla 95,52 milyar dolar oldu(Önceki $95,54Mlr) Altın rezervleri 41,15 milyar dolar oldu(Önceki $42,17Mlr) Brüt döviz rezervleri itibarıyla 54,37 milyar dolar oldu(Önceki $53,37Mlr)

Merkez Bankası net uluslararası rezervleri 5 Şubat itibarıyla 14,02 milyar dolar oldu(Önceki 13,77MLR)

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

YP Mevduatları, 5 Şub - Yurt içi yerleşiklerin yabancı para mevduatları önceki haftaya göre 2,13 mr USD azaldı ve 232,93 mr USD oldu. Gerçek kişilerin mevduatı 1,38 mr USD azalarak 148,14 mr USD; tüzel kişilerin mevduatı 0,75 mr USD azalarak 84,79 mr USD oldu.

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

6. sayın abilerim, aziz romalılar ve çok değerli pokemon severler, yeşil şey 7 altına inmiyor buralarda dip çalışması yapıyor olabilir mi ki? mouse.

7. Hazır kıstırmışken şöyle sıkıştırırlar mı acep 2 ay...ilk kalkışın nasıl olacağı önemli, üst taraflarda boşluk var..hacim ne anlatmak istiyor acaba..YTD

-Dış politikada, masaya oturalım teklifimize, masa falan yok demişlerdi, şimdi de o zaman Girit modeli olsun dedik, daha bir şey demediler, bu sessizlik hayra alamet değil gibi ya hayırlısı..tam Girit modeli olmaz herhalde, yoksa Rusya şarlar oradan, yarı Girit modelidir olsa olsa..

8. [QUOTE=sahingonul;5154481]sayın abilerim, aziz romalılar ve çok değerli pokemon severler, yeşil şey 7 altına inmiyor buralarda dip çalışması yapıyor olabilir mi ki?
    Bu geceyi görmek lazım sanki...
    YTD

Sayfa 815/996 İlkİlk ... 315715765805813814815816817825865915 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •