Resmi gazete de mübarek Cuma günü veliaht damat merkezin başına gelir mi
Resmi gazete de mübarek Cuma günü veliaht damat merkezin başına gelir mi
Bu fırsatlar her zaman gelmez sağa bildiğimiz kadar sağacaz hikaye var mı var , oyunun içinde bekelnti ile oyuna girmiş ekip var mı var,bilançolar güçlümü güçlü , o zaman belli bant aralığında trede edilecek en iyi tahtalardan .Altta 2 gap yukarda bir gap şablon bu stoploss la oyunda dönücez.
bol kazançlar
63 bin kontrat kapanmış
Mb kararından tırsıp kendini hedge etmiş palacım anlaşılan
TCELL Konsolide 2021/6 Aylık DÖNEM KARI (ZARARI): 2217455000 Yıllık Değ%:28 Ana Ortaklık Payları: 2217416000 Yıllık Değ%:29 #TCELL
tcell güzel bilanço açıklamış...
KCHOL Konsolide 2021/6 Aylık DÖNEM KARI (ZARARI): 9255787000 Yıllık Değ%:101 Ana Ortaklık Payları: 5311413000 Yıllık Değ%:20 #KCHOL
kcholda aynı şekilde...
boşuna hisse geri alımı açıklamamışlar...
İmdi Dow jones kardeşi sp 500 gibi oda bu kadar keskin bir açıyla ilk defa yükselmiş ama dow da sp ye göre dik yükselişler olmuş s p 500 deki daha keskin , göstergeler birbiriyle hemen hemen aynı momentum ve diğer göstergeler eskisi kadar güçlü değil ama bu satmak için bir sebep değil . eliott dan benim çıkardığım yükseliş sonu 39297 ki buda zirveden uzaklığı %11,3 e denk geliyor sp de bu oran %13,50 ye denk geliyor . Aslında hemen hemen herşey aynı , aynı bokun laciverti bakalım ne olacak bende merak ettim .
Son düzenleme : abrek14; 12-08-2021 saat: 23:20.
Ocaktan beri gelen düşen trendi kırmış...
Kırdığı trende pull-back yapıp hızlıca 4000 puan almış...
Resim çok net, kararsız kalınacak bir durum yok bence, şort kalmayın kafi...
İlk şort noktası 1.600 - 1.610 aralığı olmalı, orda da maks 3.000 - 4.000 puan verir, bir ihtimal 1.550 desteğine çekilir...
1.600' lere kadar long kalınamazsa bile kesinlikle şorttan kaçınılmalı...
Benim fikrim, ara düzeltmelerle 1.830' lara kadar rallinin devam edeceği...
Bugünkü kapanışa göre 250 puan yapar( eski 25 bin)...
ya aklıma geliyor ama herhalde olmaz artık değil mi? ama işte tırsıyoruz...şimdi bu MB başkanı faiz indirmedi yine...rte kaç aydır faizler inecek MB başkanıyla görüştüm bilmem ne falan...ama yine inmedi...hafta sonu bir çılgınlık falan olmasın abicim...olmaz herhalde artık...olur mu yoksa?
faizlerde de artık düşüşe geçiyoruz demişti rte çok iyi hatırlıyorum geçtiğimiz ay içinde bir TV programıydı...bu ay başlarında da olabilir...
....... Erdoğan, "Buradan ben sinyalimi belli yerlere vermiş oluyorum. Bundan sonra enflasyonun daha yukarı çıkması mümkün değil. Zira faiz oranlarında da düşüşe geçiyoruz" dedi....
https://www.cumhuriyet.com.tr/haber/...tlendi-1858341
Yer İmleri