Sayfa 815/1195 İlkİlk ... 315715765805813814815816817825865915 ... SonSon
Arama sonucu : 9554 madde; 6,513 - 6,520 arası.

Konu: Cafe Trend&Trade VII

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    4,514
     Alıntı Originally Posted by 666 Yazıyı Oku
    E sen gunluk giriyorsun. Orda nasil para kazanilabilir. Ben uzun vadeciyim.

Kagitlar da pek bir yere dusmedi aslinda, ayni yerde dolaniyorlar. 8.50 ve 8'den Isc yerine koydum ben. Tamam. Secime devam.
    Nasıl bir yere düşmedi.?
    Her gün düşenler,Taban olanlar ne.?
    Şekerli Banka ,TSKB Taban..
    3.Gün önce 9 TL ye aldığım işctr bugün 7.83 Kapattı..
    Vak vak.7.55
    ,Hulk 7.53 -% 3.. ..İlk çıkış yeri olarak 5 TL yi baz alırsak ,evet %50 Pirimli..Türkiye de Son 6 aylık Enflasyon kaç.?
    Bana göre ortada ( tavan serilerinden satanlar hariç.)kazanç falan yok..
    Ben günlük giriyorum da,Bu kez hapis oldum,çıkamadım...:-)))
    Son bir haftada Banka kağıtlarına yapışanı ,Sarıp sarmalayıp ,%20-30 boylu boyuna uzatıp,uzun vadeci yaptılar zaten...!!
    Hisseler,Seçime kadar % 20-30 daha düşüp,seçim haftası % 20-30 artarsa neye yarar ki.?
    Sadece yatırdığımız parayı kurtarmış,enflasyon ve zamana karşı zarar etmiş oluruz..

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    11 BOYUT
    Gönderi
    18,064
     Alıntı Originally Posted by Zaf.Dogu Yazıyı Oku
    Altta çevir tuşu yok mu ? ..
    Hertürlüsü var,ben genelleme olarak yazdım baktığında anlaşılsın diye,burası yabancı dil kursu yeri değil...1978 yılında tanıstım bilgisayarlan,92 yılında işlemlere başladım,98 yılnda internetlisini aldım,fazlası olarak devrelerinide tamir ediyorum

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    11 BOYUT
    Gönderi
    18,064
     Alıntı Originally Posted by Kar_Adam Yazıyı Oku
    Nasıl bir yere düşmedi.?
    Vak vak.7.55
    ,Hulk 7.53 -% 3.. ..İlk çıkış yeri olarak 5 TL yi baz alırsak ,evet %50 Pirimli..Türkiye de Son 6 aylık Enflasyon kaç.?
    Son bir haftada Banka kağıtlarına yapışanı ,Sarıp sarmalayıp ,%20-30 boylu boyuna uzatıp,uzun vadeci yaptılar zaten...!!
    Hisseler,Seçime kadar % 20-30 daha düşüp,seçim haftası % 20-30 artarsa neye yarar ki.?
    Sadece yatırdığımız parayı kurtarmış,enflasyon ve zamana karşı zarar etmiş oluruz..
    Boş ver...KY'cı borsada 5 milyar dolar cıvarında çarpılmış,kayıtlarda mevcut,yazık çok büyük para ülke ekonomimize göre,bununlan ilgili dolar topiğine yazdım,ben bile temkinliyim bilirsin,sattığım daire paralarını bile daha borsada kullanmıyorum,zaten satılık olanları azaldı,bu zat bonkör galiba,bu iş hani topiklerde devamlı dillendiriliyor,adam keçiörende oturuyor,ABD'den yazıyor misali,ben bu zatı tanımam çoğu döt Ahmet diyor tanıyanlar,buda galiba onlardan birisi

4. Powell: Olağan dışı bir dizi ekonomik aksaklıkla uğraşıyoruz

ABD Merkez Bankası (Fed) Başkanı Jerome Powell, olağan dışı bir dizi ekonomik aksaklıkla uğraşmaya devam ettiklerini belirterek politika yapıcılar olarak araçlarını kullanmaya kararlı olduklarını ifade etti.
    Powell, "Salgın Sonrası Ekonomiye Geçiş" temasıyla düzenlenen "Fed Dinliyor" etkinliğine katıldı.

Toplantının açılışında kısa bir konuşma yapan Powell, ekonominin benzersiz bir şekilde zorlu bir dönemden geçtiğini ve politika yapıcılar olarak araçlarını kullanmaya kararlı olduklarını vurguladı.

Konuşmasında para politikasına ilişkin değerlendirmelerde bulunmayan Powell, "Olağan dışı bir dizi ekonomik aksaklıkla uğraşmaya devam ediyoruz." dedi.

Powell, iş dünyası temsilcilerinin katıldığı "Fed Dinliyor" gibi etkinliklerde paylaşılan görüşlerin Amerikan ekonomisinin "yeni normali"ni şekillendiren zorluklara ve fırsatlara odaklanılmasına yardımcı olduğunu belirtti.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    11 BOYUT
    Gönderi
    18,064
     Alıntı Originally Posted by rosense Yazıyı Oku
    Powell: Olağan dışı bir dizi ekonomik aksaklıkla uğraşıyoruz

ABD Merkez Bankası (Fed) Başkanı Jerome Powell, olağan dışı bir dizi ekonomik aksaklıkla uğraşmaya devam ettiklerini belirterek politika yapıcılar olarak araçlarını kullanmaya kararlı olduklarını ifade etti.
    Powell, "Salgın Sonrası Ekonomiye Geçiş" temasıyla düzenlenen "Fed Dinliyor" etkinliğine katıldı.

Toplantının açılışında kısa bir konuşma yapan Powell, ekonominin benzersiz bir şekilde zorlu bir dönemden geçtiğini ve politika yapıcılar olarak araçlarını kullanmaya kararlı olduklarını vurguladı.

Konuşmasında para politikasına ilişkin değerlendirmelerde bulunmayan Powell, "Olağan dışı bir dizi ekonomik aksaklıkla uğraşmaya devam ediyoruz." dedi.

Powell, iş dünyası temsilcilerinin katıldığı "Fed Dinliyor" gibi etkinliklerde paylaşılan görüşlerin Amerikan ekonomisinin "yeni normali"ni şekillendiren zorluklara ve fırsatlara odaklanılmasına yardımcı olduğunu belirtti.
    Adamlar ileriyi görüyor ona göre önlemler alıyor,bizdekiler gibi sıfırı tüketip bol keseden atmıyor.

6. Bence abd de Almanya da dev sıçtılar içeriden bildiriyorum
     Alıntı Originally Posted by refaba Yazıyı Oku
    Adamlar ileriyi görüyor ona göre önlemler alıyor,bizdekiler gibi sıfırı tüketip bol keseden atmıyor.

Sn Kar adam takıldığın konuya saştım.

Kaldıraç oranıyla oynarlar veya bazı hisseleri vadeliden çıkarırlar.

Ben hangi kurumlarda sıkıntı olmuş onu belirtmek istedim.

Boyut ne kadarmış.YTD.
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE
    YERLİ MALI YURDUN MALI HERKES ONU KULLANMALI

Alıntı Originally Posted by Kar_Adam Yazıyı Oku
    Nasıl bir yere düşmedi.?
    Vak vak.7.55

Iyi de 1 ay once 4.96'dan Halk almadin mi.

Kagit 16.60'a gitti.

Nerden sattin? 5.01

1200 puan gitmis.
    5 puan kazanmissin.

Tamam Halk kotu bir banka. Ama spekulatif olsa da gitti mi gitti. 1200 puani da yakalayamazdin. Ama 400 puani da rahatlikla yakalayabilirdin.

Daha kendin boyle birseye sahit olmusken, 3 kademeye gireyim 5 kademeye cikayimin, sundan suna geceyimin vakit kaybi oldugunu anlaman gerekiyor. Mal tasimadan kazandirmiyorlar.

Sayfa 815/1195 İlkİlk ... 315715765805813814815816817825865915 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •