Sayfa 815/903 İlkİlk ... 315715765805813814815816817825865 ... SonSon
Arama sonucu : 7221 madde; 6,513 - 6,520 arası.

Konu: GESAN - Girişim Elektrik Sanayi Taahhüt ve Ticaret A.Ş.

1.  Alıntı Originally Posted by karaoğlan Yazıyı Oku
    Dediğiniz doğru. İşte sasa ve hektaş işkence çekiyor. Yarın öbürgün de teknolojiler bu süreçten geçecekler.
    Sn. Karaoğlan, Sasa'yı ve Hektaş'ı kaldıran aynı gruplar zaten Gesan'dakilerle. Fakat onlardan farkımız bizim bilançoların çok iyi olması. Sasa ve Hektaş kötü bilanço sonrası düştüler ki içeriden bilgi alıp bu yüzden yükselttikleri çıktı ortaya. Kaç kişinin günahına girdiler. Hektaş'ın F/K 170'lerde Sasa son 2 bilanço ile toparladı.

Gesan hala rakiplerine göre ucuz rasyolardan işlem görüyor. Zaten bu sebeple hala burdayız, Sasa ve Hektaş'da değiliz.

Bıktırma politikasına devam ediyor ama bence yukarı sürüp o şekilde dökebilirler dökmek istediklerini. Bu enflasyonist ortamda kimse zararını enflasyon muhasebesine göre hesaplamadan satmaz.
    "Boğa piyasaları kötümserlikle doğar, şüphecilikle büyür, iyimserlikle olgunlaşır, coşkuyla ölür”

2.  Alıntı Originally Posted by Subutay Yazıyı Oku
    Mayıs sonu üzer gerçekten, Mart sonu demek istemişsinizdir diye hayal ediyorum
    İnşallah beni de yanıltır Sn Subutay. Yalnız genel olarak yenilenebilir enerjilerde eski coşku yok; ilk baştaki coşkunun bir daha yaşanmayacağı yönündeki hislerim ağır basıyor. Burada Brent petrolün ucuz kalmasının da etkileri olduğunu ifade edenler var. Tabi tekniğe de bakacağız. Bütün yenilenebilir enerji şirketlerinin haberlerini de takip etmiyorum ama eskisi gibi iş haberleri gelmiyor. Gerçi şirket herkesle iş yapmadıklarını, seçtiklerini söylüyor. Hayırlısı olsunla bitireyim.ytd.
    Son düzenleme : karaoğlan; 07-03-2024 saat: 22:53.

3.  Alıntı Originally Posted by ;6741023
    Sn. Karaoğlan, Sasa'yı ve Hektaş'ı kaldıran aynı gruplar zaten Gesan'dakilerle. Fakat onlardan farkımız bizim bilançoların çok iyi olması. Sasa ve Hektaş kötü bilanço sonrası düştüler ki içeriden bilgi alıp bu yüzden yükselttikleri çıktı ortaya. Kaç kişinin günahına girdiler. Hektaş'ın F/K 170'lerde Sasa son 2 bilanço ile toparladı.

Gesan hala rakiplerine göre ucuz rasyolardan işlem görüyor. Zaten bu sebeple hala burdayız, Sasa ve Hektaş'da değiliz.

Bıktırma politikasına devam ediyor ama bence yukarı sürüp o şekilde dökebilirler dökmek istediklerini. Bu enflasyonist ortamda kimse zararını enflasyon muhasebesine göre hesaplamadan satmaz.
    Sn Kyabalion
    2017 yılından beri şirkete güvenip, yapacağım dediklerini de peyderpey yaptıkları için halen sasanın bir kısmını tutuyorum. Yanlış olabilir belki ama bu işin sonunu görmek istiyorum.
    Gesan diğer yenilenebilir enerji şirketlerinden BENCE daha iyi olmasına rağmen daha az agresif. Burada da şirkete güvendiğim için tutmaya devam edeceğim.

4.  Alıntı Originally Posted by karaoğlan Yazıyı Oku
    İnşallah beni de yanıltır Sn Subutay. Yalnız genel olarak yenilenebilir enerjilerde eski coşku yok; ilk baştaki coşkunun bir daha yaşanmayacağı yönündeki hislerim ağır basıyor. Burada Brent petrolün ucuz kalmasının da etkileri olduğunu ifade edenler var. Tabi tekniğe de bakacağız. Bütün yenilenebilir enerji şirketlerinin haberlerini de takip etmiyorum ama eskisi gibi iş haberleri gelmiyor. Gerçi şirket herkesle iş yapmadıklarını, seçtiklerini söylüyor. Hayırlısı olsunla bitireyim.ytd.
    Naçizane yenilenebilir enerjiyi bir çok koldan, aklım yettiğince küresel ölçekte takip ediyorum. Çevreci güdülere sahibim doğuştan, merak ettiğim de bir konu yani.

Vizyon ve gesan+power donanımına sahip şirketler, şaşırtıcı bilançolar açıklayacaktır yakın dönemde. Artan enerji ihtiyaçları ve türleri, gezegenin kaynaklarıyla tamamen zıtlaşıyor, kazanan da doğa olacağı için, insanlık mecburen yüzünü güneşe dönecektir, zâten hâli hazırda dönüyor. Sınırsız kaynaktan gelen enerjiyi ya o an kullanacak-dağıtacak ya da depolayacaksınız. Çok uzattım:/ Önleri çok açık Gesan+power ve Astor'un. Sonsuz bir enerji kaynağı için, depolama ve dağıtma ürünü yapıp satıyorsunuz, bence gayet iyi bir iş

Eski coşku derken, Gesan+power an itibariyle 65 milyar civarında. Aylık grafiğe göre de dinlenmeleri normal diye düşünüyorum. Dün Ülker'e kaldırmıştım ağırlığı, bugün tekrar geçiş yaptım. Borsa fiyatlamasından bağımsız, Sn. Kyabalion'un yazdığı gibi ne olursa olsun, kale gibi bilançolar gelecektir Gesan+power'dan. Kısa vadede uçma kaçma beklemem, denk gelirse al-sat yaparım ama asla belirli bir lotun altına düşürmem Gesan'ı.
    Son düzenleme : Subutay; 08-03-2024 saat: 12:35.

5. dolar olarak 100 haftalık emaya değiyor an itibariyle...Dip avcısı varsa...

6.  Alıntı Originally Posted by Cilginfenci Yazıyı Oku
    Ben gesana dolar bazlı bakıyorum. 2 dolar desteğinden aşağı gelirse bir alt destek 0.83$ var. buraya yaklaşınca yüklü alım gireceğim.

0,83 dolara temas bence imkansız ama olursa, kredi mredi ne var ne yok girer alır yatarım üstüne. Çok kurcalamam, üstünü de kapatırım=)

7. 2024 sonu itibari ile 20 milyar TL ciroyu yakalayabilir mi şirket, fikri olan varmı?

8. Gesan+power bence yakalar. Tek Gesan'ı bilmiyorum ama 16'yı geçerler diye düşünüyorum. Bunların filmi 2025'te başlayacak, açarlar trafo üretim hattını, alırlar siparişleri, o zaman tamamen çiçek zâten.

Sayfa 815/903 İlkİlk ... 315715765805813814815816817825865 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •