Eğer Sugosu82 , trol ise ben de trolüm.
Hatta geçenlerde arı mı kelebek mi ne, beni trol ilan etmişti. [emoji3]
Reha Kaya ve başkan beni pataklamadan bir kaç gün toz oldum ve kendimi unutturmuştum.
O günden beri topa girmiyorum.
Seçim Seçim.
Eğer Sugosu82 , trol ise ben de trolüm.
Hatta geçenlerde arı mı kelebek mi ne, beni trol ilan etmişti. [emoji3]
Reha Kaya ve başkan beni pataklamadan bir kaç gün toz oldum ve kendimi unutturmuştum.
O günden beri topa girmiyorum.
Seçim Seçim.
Bu forum kuruldu kurulalı üyeyim, aktifimdir de, sanırım 20 yıl olmuştur, hatta bi zaman hafızası mı ne silinmişti bütün kayıtlar gitmişti de yeniden üye olmak zorunda kalmıştık, buradaki çoğu kişi yoktu o zamanlar, in cin top atardı buralarda, buna rağmen beni kimse bilmez, ta ki size "siz trol müsünüz" diye sorana kadar. Cami duvarı benzetmesi geldi aklıma.
https://www.mynet.com/son-dakika-ahm...u-110107087363
Son dakika: Ahmet Davutoğlu'nun sözlerine Kemal Kılıçdaroğlu'ndan çok konuşulacak yorum! 'Kriz çıkar diyor, doğru'
14.01.2023 21:06 | Son Güncelleme: 14.01.2023 22:23
Son dakika haberi... CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, katıldığı canlı yayında önemli açıklamalarda bulundu. Gelecek Partisi lideri Ahmet Davutoğlu'nun sözlerinin hatırlatılması üzerine çok konuşulacak ifadeler kullanan Kemal Kılıçdaroğlu, "'Efendim birisi dese ki sizin oyunuz kaç? Dolayısıyla siz konuşmayın, size hak verilmesin' derlerse 'O zaman kriz çıkar' diyor. Doğru." dedi. Kılıçdaroğlu, "Halkımızdan şunu istiyoruz, bizi sakin ve sabırla dinlesinler" diye konuştu.
-----------
ne trollmusum be...
Bu millet onlarca yıl koalisyonlardan ve yöneticilerin birbiri ile kavgasından çekti.hadi 2 olur 3 olur da 6 liderle bu ülkeyi değil en gelişmiş ülkeyi bile yönetemezsin.halen kasıtlı olarak akp ye çalışıyor bu adam ve muhalefetin oyunu düşürüyor.
Seçime chp iyi parti ve hdp bir şekilde ortak girse yeterdi.
Yer İmleri