Sayfa 817/994 İlkİlk ... 317717767807815816817818819827867917 ... SonSon
Arama sonucu : 7951 madde; 6,529 - 6,536 arası.

Konu: OTKAR - Otokar

1. Şimdi desem benim üniversite talebesi oğluma sana günlük 16 TL para. Bu ne biçim para der.

Enflasyon arttı. Madem ki şirket politikası yatırımcısına en üst seviyede kâr veriyor.% 50 liydi yanlış hatırlamıyorsam.

Görelim bakalım .

Dolar 16 desek. Geçen seneki kârda 16 TL idi.

32 TL olsa fena olmaz.

Kârı umduğumuz gibi olur diye düşünüyorum.
    Yaklaşık 900 milyon gibi

Redmi Note 8 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Burada insanlar boş konuşur, yalan konuşur. buna göre yatırım yapılmaz.biri hisseye girerse, biri çıkar .benim fikirlerim size tavsiye değildir.laf salatasıdır.

2. Koçun Arçelik’te yaptığı gibi geri alım açıklaması lazım Otokar için. Usd bazlı sanki iveco anlaşması olmamış, İstanbul metrobüsleri alınmamış, zırhlı bölümü hiç yokmuş gibi fiyatlanıyor.

Şahsen toplama için uygun fiyatlarda olduğunu düşünüyorum.

3. Büyük ihtimalle bu fiyattan toplanıyor. Yukarı çıkartilmiyor.yataya bağlayan tek koç hissesi. Hemde ihracat ağırlıklı firma.

Otokar i neden toplanir derseniz bir sürü neden sayılabilir.
    Sonrada bir habere bakar.
     Alıntı Originally Posted by Gueno_33 Yazıyı Oku
    Koçun Arçelik�te yaptığı gibi geri alım açıklaması lazım Otokar için. Usd bazlı sanki iveco anlaşması olmamış, İstanbul metrobüsleri alınmamış, zırhlı bölümü hiç yokmuş gibi fiyatlanıyor.

Redmi Note 8 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Burada insanlar boş konuşur, yalan konuşur. buna göre yatırım yapılmaz.biri hisseye girerse, biri çıkar .benim fikirlerim size tavsiye değildir.laf salatasıdır.

4. toplayanlar : emeklilik fonları, yatırım fonları cıtıbank ve teb
    bunlar fiyatını yükseltmeden topalamak istiyorlar sakin sakin .az yükselmeden bas aşağı topla.aynı terane her gün dönüyor.
    bunlar bedava gelmemiştir.bir bildikleri vardır.

satanlarda yerliler. yerlilerde hisse gitmiyor diye satıyordur.onlar elinden yükselterek satmak istiyor, alan ise fiyatını yükselttirmeme politikası yapıyor.
    borsa kim kime sorsa

5.  Alıntı Originally Posted by Gueno_33 Yazıyı Oku
    Koçun Arçelik’te yaptığı gibi geri alım açıklaması lazım Otokar için. Usd bazlı sanki iveco anlaşması olmamış, İstanbul metrobüsleri alınmamış, zırhlı bölümü hiç yokmuş gibi fiyatlanıyor.

Aslında yas koç iştirak fonu üstünden alıyor olabilir gizliden.. Geçen ay bu fon 90 bin lot aldı.. Şu anki elindeki lot miktarı 580 bin oldu.. Bi ayda 40 milyon lira az para değil
    OMAHALI

6. Assolist sahneye yılbaşından sonra çıkacak anlaşılan

7. European Bank for Reconstruction and Development (EBRD) tarafından Mersin Büyükşehir Belediyesi için açılan, 100 adet CNG yakıtlı otobüs (70 adet solo, 30 adet körüklü) tedariği ve araçların bakımını içeren ihaleye tarafımızdan teklif verilmiştir.

Verilen teklifler, iş deneyimi teknik yeterlilik ve maliyet gibi muhtelif kriterler göz önünde bulundurularak, European Bank for Reconstruction and Development (EBRD) ve Mersin Büyükşehir Belediyesi tarafından değerlendirilecek olup, konuya ilişkin önemli gelişmeler yatırımcılarımızla paylaşılacaktır.

Sayfa 817/994 İlkİlk ... 317717767807815816817818819827867917 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •