Originally Posted by
efe09
Arkadaşlar merhaba..Geleceğe dönük değerlendirme içerisinde 2024 yılı ciro rakamı 10,2 milyar olarak hedeflenmiş iken 2.çeyrek satışlarının 900 milyonda kalması ve 2024 yılı hedefinin gerçekleşmesi için bundan sonra ki iki çeyrekte de 3,75 milyarlık satış rakamının tutturulması zorunluluğu benim de şirkete güven konusunda acaba dememe sebep oldu açıkçası.Genelde şirket ile ilgili açıklamalar konusunda çok ketun olan yönetimin,geleceğe dönük değerlendirmeler konusunda,özellikle 2.çeyrekteki satışların durumu göz önüne alındığında tutturulaması çok zor olacak ciro ve favök rakamları için yeniden bir değerlendirme yapması ve gerekiyorsa rakamları düzeltmesi gerekiyor diye düşünüyorum.Bu durum şu ana kadar gerçekleşmediğinden ve önümüzdeki günler için de beklenti konusunda güvenimde azalmalara sebebiyet verdiğinden orta ve uzun vade yatırım için kendi adıma sorgulamalar yaptığımı söylemek isterim.Güven azalınca sorgulamalar başlıyor,sorgulamalar olumsuz olursa da yatırımcı olarak burada beklemenin de anlamı kalmıyor diye düşünüyorum.Sizlerle de bu durumu paylaşmak istedim.Saygılarımla.
Yer İmleri