amanın aman aman, zamanın zaman zaman, bizim aksiyon ne zaman terelli. ömrümde böyle terelelli bir fon görmedim. ilk başlarda milleti heveslendirdi, sonra ppf kadar dahi getiremeyen, üstelik stopajlı ve 2 gün valörlü bir fon oldu. bu gün de ppf altı getiri ve çıkışlar devam ediyor.
Atlas portföyun AHU kodlu fonu alınamıyor. 1 adet bile almaya kalksan iptal geliyor. Bir bilgisi olan var mı?
Teşekkür ederim. 1 adete bile için vermeyecek bir doluluk zaten çok ekstrem bir durum olur.
"Talimat Tefasa iletilmiştir" dedikten yaklaşık 30 saniye sonra "iptal edilmiştir" diyor. Talimat tefastan dönmüş gözüküyor.
Banka sorun bizlik değil dedi. Bir de Atlas portföyü arayım bakayım.
arkadaşlar bu yeşil bankanın yatırım tarafı sürekli masraf adı altında kesinti yapıyor hesabımdan... sık sık işlem falan yapmadığım halde en son 270 lira para kesmiş ne olduğu belli değil... aradığımda MKK alıyor bunu bizden diye geçiştiriyorlar. MKK'yı aradım ve "bizim saklama ücreti dışında kesintimiz yok" dediler. bankadan bankaya değişiyor bazıları alıyor bazıları almıyor dediler. bu durum hakkında bilgisi olan var mı? bu aübuk sabuk ücretleri almayan bir yere hisselerimi taşımayı düşünüyorum. fikri olan var mı? selamlar.
Yer İmleri