Sayfa 819/1002 İlkİlk ... 319719769809817818819820821829869919 ... SonSon
Arama sonucu : 8009 madde; 6,545 - 6,552 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XII

1. Bir it
    Suç
    Onu konuşturan siyo maso tayfa da
    Daha susarlar ama )))

2.  Alıntı Originally Posted by moruk Yazıyı Oku
    kamala haris

haris cimri tutumsuz kişilik
    yaw
    moruk qardaş
    eccuk kafayı kaatlara yor diyeli epey bi zaman oldu

3.  Alıntı Originally Posted by koçari Yazıyı Oku
    yaw
    moruk qardaş
    eccuk kafayı kaatlara yor diyeli epey bi zaman oldu
    Ya ne kaadı yav
    O iş kısmet kitapçı bey kardeşim

4.  Alıntı Originally Posted by MKA55 Yazıyı Oku
    Arçil sen bilirsin

Şincanda işkence ve soykırım olduğunu iddia edenler

Talibancı mıııı

yoksa

Amerikancı mı?
    Soru açık ve net

ama yanıtı veren bi alıntı bulamadın paylaşmak için sanırım arçil...

Alıntı Originally Posted by Achiles Yazıyı Oku
    Afganistan'da yaşananlara 'sivri uçların' nasıl tepki verdiğini izlemek oldukça ilginç, anlaşılan troller hazırlıksız yakalandılar, mevzuyu anlamaya çalışıyorlar hala...

Geçenki TV programında konuşulanlar, MSB' nin Pakistan ziyareti ve buna yapılan atıf, hala inkar edilen planlı Afgan göçü, ABD' li yetkililerden bunun zirvede konuşulduğu iması, gelenlerin sadece devşirme askerler olması bunlarla ilgili son zamanlarda twitter'a yansıyan videolar...

Anladığım, yeni denklemde rol kapmaya çalışıyoruz, o yüzden de orada kaldık, bunun kılıfı da sizin çekilmenizi himaye ederiz, sizin artçı kuvvetiniz oluruz söylemi..

Ama demek ki hala konu ortada ki, pek sır vermiyorlar, hala gizliyorlar girişimleri..

ABD ile anlaşan, müteakip Asya Projesinden muhtemelen rol kapan Taliban'ın her şey olup bittikten sonra izleyeceği yol önemli...şimdilik İran destekliyor(?), Pakistan zaten destekliyor, Rusya ses çıkarmıyor, Çin ses çıkarmıyor, ama benim anladığım olursa diye herkes vekalet savaşlarına da hazırlanıyor bir yandan...

Çalım kaabiliyetleri çok yüksek, 180 derece aniden dönebiliyorlar, öyle ki kendi trolleri bile ihtiyatlı davranıyor.

ABD' nin kendiliğinden terk edip de huzura kavuşan bir ülke göremedik daha...bakalım şu Taliban ülkeyi ele geçirdi tiyatrosu bitsin, kan gölü nereye doğru akacak...

Şimdilik ilk soru, Biden ile ne konuşuldu, bu işin akçeli kısmı neresi...olsa gerek..
    Yukarıdaki ıvır zıvır her tarafa çekilip sündürülen tipitip sakız maşallah...

Ama bak Market Soul ipin ucunu yakalamış...

Alıntı Originally Posted by Market Soul Yazıyı Oku
    Talibanı Çin ve Rusya'yı destabilize etmek için kullanacaklar.
    Skenderin toprakları boşuna değil oralar.
    ABD talibanla çoktan anlaştı bence.
    O bölgede skenderin vuruşkanlığı var.
    Skender Kandahar'ı boşuna kurmadı.
    ABD eşittir Taliban...

Bunu yaşayarak göreceğiz...

Nuri Bey Taliban'ın arkaşında İngiliz de olabilir ama bu ABD yok demek değildir...

Rusya ve Çin asla ve asla radikal dinci mezhepçi ırkçı hiçbir uzantıyı desteklemez!

Çünkü bi bumerang gibi kendisine döneceğini çok iyi bilir...

5. Sevgili moruk ve kalem arkadaşları , foruma yazarak şenlendirdiğiniz için mutluyum lakin, yazdıklarınız açık değil. Anlaşılmıyor . belki de özellikle anlaşılmasın diye özel gayret gösteriyorsunuz. Dış işleri bakanlığı bile sizin kadar kafa yormuyordur.

Yarın mesai başlıyor. Şu şeyler ne olacak, 1- 2 satır yorum- grafik peşinde olan arkadaşlar yeni gönderi varmı diye bakarken sizin bozuk yazıları - meraktan - okumak zorunda kalıyorlar ! Okumak iyidir. Sonucunda bilgilenmek varsa ama kafa bulanıyor. Moruk yerine Gençler yazsa daha güncel olacak.

Etli butlu konular bekliyoruz moruk ve arkadaşlarından. Stres yaratmayan, ferahlatan şeyler. Sizi seviyorum bu nedenle eleştiriyorum . Saygılar.

6. abi kafa yormuyok egleniyok işte be Yav
    Bnm burda arkadaşım yok abi
    Özellikle sen hiç sevdiğim bi tip değilsin ha kurnaz tilki bey
    Emlak topiğinde
    Emlakçıları nası kandırdığını annatmağa devam et kardeş sen
    Hadi bakıym))
    Iyyk miğden galgtı yatıyom ben yatanzi baybay
    Son düzenleme : Moruk; 15-08-2021 saat: 22:52.

Alıntı Originally Posted by ressam Yazıyı Oku
    Sevgili moruk ve kalem arkadaşları , foruma yazarak şenlendirdiğiniz için mutluyum lakin, yazdıklarınız açık değil. Anlaşılmıyor . belki de özellikle anlaşılmasın diye özel gayret gösteriyorsunuz. Dış işleri bakanlığı bile sizin kadar kafa yormuyordur.

Yarın mesai başlıyor. Şu şeyler ne olacak, 1- 2 satır yorum- grafik peşinde olan arkadaşlar yeni gönderi varmı diye bakarken sizin bozuk yazıları - meraktan - okumak zorunda kalıyorlar ! Okumak iyidir. Sonucunda bilgilenmek varsa ama kafa bulanıyor. Moruk yerine Gençler yazsa daha güncel olacak.

Etli butlu konular bekliyoruz moruk ve arkadaşlarından. Stres yaratmayan, ferahlatan şeyler. Sizi seviyorum bu nedenle eleştiriyorum . Saygılar.
    Ressam dostum haklı Wallstreet boğasını incelemek lazım.
    Resmini buraya koydum:
    Yeni yatırımcıyım. Benim yazdığımla yatırım yapmayınız. Selamlar.

Siz boş veron ABD , Rusya,çin,afganistani bu mülteciler çok canımızı yakıyor ve etkisi büyük. Gelecekte Türkiye eski Türkiye olacakmi her geçen gün bir kadar sorun varmı önceki günü arattiriyor. O kadar karışıklık var nereye yatırım veyapsak zarardayiz. sürekli fakirlesiyoruz ,ailemiz için bir gelecek kurabilecek miyiz.

Sayfa 819/1002 İlkİlk ... 319719769809817818819820821829869919 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •