thy tutanlar kısa vade 321 üzerinde kalmalı bu bölge kırılırsa 315 aşağıda takip edilecek bölge soranlar
thy tutanlar kısa vade 321 üzerinde kalmalı bu bölge kırılırsa 315 aşağıda takip edilecek bölge soranlar
BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.[
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE
Sattın mı denmiş sabah fonlama yapacaklarını gördüğüm an vedalaştım taze para yok oyuncularda geride duruyor bol bol makina hareketleri şimdilik indikatör ayarı teknik anlamda .
dönerse yine alırım thy dün dediğim gibi ben trade ediyorum kısa vade stoploslu
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE
bist kapandımı netti yaw...
gıdım işlem yok..
bozkurt dayu... halayı başlatta öz hakiki has gerçek riyıl seansı başlat bu nedir yaw.
yabrak gımıldamıy
![]()
Muhbir
@ajans_muhbir
·
2s
Savcı Ercan Kayhan’ı öldüren Mustafa Can Gül’ün ifadesi:
“Yeşil Oba Et Mangal isimli iş yerinde zaman zaman komi olarak çalışıyordum. Bu iş yerini Ercan Kayhan ile Bilal Bilgin ortak işletiyordu.
Kayhan, çalıştığım dönemde beni defalarca kez dövmüştü. Hatta bir gün sevgilisi yanındayken bana silah çekmişliği bile vardır.
Yaklaşık iki yıl önce paramı istediğimde Kayhan bana borcumun tamamını ödemedi. Aramızda tartışma çıktı ve beni işten kovdu.
O günden sonra birçok kez gidip kalan alacağımı istedim ama beni her seferinde yanından kovdu.
İşletmeye gidip ilk olarak Bilal Bilgin’den paramı istedim. O sırada Ercan Kayhan içeri girdi ve beni iterek uzaklaştırmaya çalıştı.
Ben kimseye saldırmamıştım, ama Kayhan beni itince karşılık verdim. O sırada masanın üzerinde duran bıçağa ikimiz de uzandık. Bıçak önce onun sonra benim elime geçti.
Elime geçince refleksle karnına doğru salladım ancak isabet etmedi. İtişme sırasında dışarıya çıktık. Bu sırada kendimi savunma içgüdüsüyle elimdeki bıçağı boynuna sapladım.â€
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE
Halk TV
@halktvcomtr
·
22sn
#SONDAKİKA | Ataşehir'in ardından CHP'nin Sarıyer ve Esenyurt kongrelerine de engelleme
https://halktv.com.tr/siyaset/son-da
Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır.
Yer İmleri