Originally Posted by
mehmet4335
bakın genc arkadaşlar bu siteye kim girerse girsin istersen her girdigi hissede pirim yaptıran olsun bu derimodda sökmez bu hisse borsa tarihine gelmiş gecmiş en berbat..........dir yıllardan beri söylüyorum paranızı bu hissede heba etmeyin gidin taş alın bu hisseye bulaşmayın iddia ediyorum yıllar öncede söyledim 800 bin 9oo bin işlem hacmide görse günlük kapanışı ortalamanın en az 30 katı 20 katı aşagıda kapatır gene aynı yaptı ortalama 7.94 kapanış 774 bizim icin normal ama yeni giren arkadaşlar üzülmek istemiyorsanız uzak durun bu adamları spk ya şikayet etmedikce düzeni bozmazlar varmı icinizde benim gibi elinde 8 senedir hissesi olan yok tabiki ben bu adamların cigerini bilirim beni defalarca ayakta uyuttu bu zatlar zafer uysal sen biliyon ne demek istedigimi bana yutturamazsın ama gencler seni bilmez ben ikazlarımı yapıyorum bu günler derimodda iyi günler bulaşmayın sonradan aglamayın 449 hisse bir yaana bu şirket bir yana cok tehlikeli insanlar bir daha bu ikazlarımı yapmıyacagım isteyen dinler.ytd.
biz hepsini istiyoruz bu fiyattan..
Néy Nâmé...!
Solve catenas, esto liber, puer. Quot filum et armillae aureae sunt? Amphora avida non impletur.
Yer İmleri