Sayfa 82/809 İlkİlk ... 3272808182838492132182582 ... SonSon
Arama sonucu : 6472 madde; 649 - 656 arası.

Konu: KORDS - Kordsa Global

1. Sabancı'dan Erdoğan'a elektrikli otobüs
    Güler Sabancı, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a TEMSA'nın ürettiği elektrikli otobüsü sundu.

Ekonomi Bakanlığı koordinasyonuyla, Türkiye*İhracatçılar Meclisi'nin (TİM) tarafından düzenlenen 6. Türkiye İnovasyon ve
    Girişimcilik Haftası, 9 Aralık Cumartesi günü İstanbul Kongre Merkezi’nde düzenlenen
    kapanış programı ile sona erdi. Organizasyon kapsamında, Türkiye’nin önde gelen
    otomotiv şirketlerinden Temsa tarafından üretilen MD9 electriCITY model elektrikli
    otobüs, Sabancı Holding Yönetim Kurulu Başkanı Güler Sabancı tarafından
    Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a takdim edildi. Tüm yazılımı ve tasarımı Türk
    mühendisler tarafından geliştirilen araç hakkında yetkililerden detaylı bilgi alan
    Cumhurbaşkanı Erdoğan, daha sonra Harbiye’deki İstanbul Kongre Merkezi’nden
    Beşiktaş’taki Yıldız Sarayı’na kadar otobüsün performansını test etti. Bugün ABD
    pazarında dördüncü konumda bulunan Temsa’nın, toplam ihracatının 12 bine yakın
    olduğu bilgisini alan Cumhurbaşkanı Erdoğan, projede emeği geçenleri tebrik etti.
    Konuyla ilgili değerlendirmelerde bulunan Sabancı Holding Yönetim Kurulu Başkanı
    Güler Sabancı, sanayi başta olmak üzere, faaliyet gösterdikleri tüm alanlarda yüksek
    teknolojiye öncelik verdiklerinin altını çizerken, “Yüksek teknolojiye yatırım
    yapan, inovasyon ve Ar-Ge ile öne çıkan şirketler fark yaratmayı başarıyor. Son
    dönemde yatırımlarını bu alanda yoğunlaştıran Temsa’nın küresel bir güç olma yolunda
    ilerlediğini görmekten de büyük memnuniyet duyuyoruz. Temsa’nın, artık teknoloji
    odaklı bir otomotiv şirketinden çok, otomotiv üretimi yapan bir teknoloji şirketi
    konumuna gelmiş olmasından gurur duyuyoruz. %100 Türk mühendisliğinin eseri olan
    otobüslerimizi, bugün dört kıtada ve 66 ülkede yollarda görebiliyoruz. Temsa dünya
    standartlarında teknoloji üretiyor ve daha temiz bir dünya için yenilikçi ürünlerine
    her geçen gün yenilerini ekliyor. “Yeni Neslin Sabancı’sı” olarak, önümüzdeki
    dönemde de Türkiye ekonomisini dünyada hak ettiği yere ulaştıracak katma değerli
    üretimin öncüsü olmaya, teknoloji odaklı çevreci yatırımlarımızla ülkemizin ve
    dünyamızın sürdürülebilir geleceğine katkıda bulunmaya devam edeceğiz” ifadelerini
    kullandı. Sabancı Topluluğu’na İnovasyon ve Girişimcilik Haftası’nda üç ödül
    Sabancı Topluluğu, Türkiye İhracatçılar Meclisi tarafından düzenlenen İnovasyon ve
    Girişimcilik Haftası’nda üç ödüle layık görüldü. İnovalig Ödülleri’nde, Sabancı
    Topluluğu şirketlerinden Temsa Ulaşım Araçları, “İnovasyon Döngüsü” kategorisinde
    birincilik ödülünün sahibi olurken; Kordsa da “İnovasyon Stratejisi” Kategorisi’nde
    üçüncülük ödülüne layık görüldü. Ayrıca TİM İnovasyon Özel Ödülleri kapsamında da
    Sabancı Holding’e Açık İnovasyon Özel Ödülü verildi.

http://www.businessht.com.tr/otomoti...ktrikli-otobus

2. abd yatırımı ile sirket tam uzun vadelik yatırım hissesi oldu
    yazdıklarım yatırım tavsiyesi degildir.

3. s.a

iyi yere dukkan acmisiniz ...
    bekleyin agam 2018 cokkkk guzel olacak
    dermisimmmmm

4.  Alıntı Originally Posted by taven Yazıyı Oku
    abd yatırımı ile sirket tam uzun vadelik yatırım hissesi oldu
    para mi varda yatirim yapiyor belliki bedelli yapacak ... sizce ?

5.  Alıntı Originally Posted by MATESİS+ Yazıyı Oku
    para mi varda yatirim yapiyor belliki bedelli yapacak ... sizce ?
    Nakit akisi tablosuna baktigimda gecen sene 270 milyon tl nakit yaratmis. Uzun vade borcla bedelli yapmadan halledebilir. Niye bedelli yapsinki. Zaten hisse ucuz daha da ucuzlatip asagidan para toplamaya calismak anlamsiz.

SM-A510F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

6.  Alıntı Originally Posted by тупой Yazıyı Oku
    Nakit akisi tablosuna baktigimda gecen sene 270 milyon tl nakit yaratmis. Uzun vade borcla bedelli yapmadan halledebilir. Niye bedelli yapsinki. Zaten hisse ucuz daha da ucuzlatip asagidan para toplamaya calismak anlamsiz.

SM-A510F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    hami nerde nakit akisi ben bi tek hazir degelerde az biraz goruyorum baska ?

yanlis anlasilmasin 2018 favorilerimden ...
    ogrenmek.maksatliyim yeni yeni inceliyorum
    asit test orani 0.6 larda kisa vade alacaklarim ise kisa vade borc nerdeyse 3 kati oyleydi sanki...

7.  Alıntı Originally Posted by MATESİS+ Yazıyı Oku
    hami nerde nakit akisi ben bi tek hazir degelerde az biraz goruyorum baska ?

yanlis anlasilmasin 2018 favorilerimden ...
    ogrenmek.maksatliyim yeni yeni inceliyorum
    asit test orani 0.6 larda kisa vade alacaklarim ise kisa vade borc nerdeyse 3 kati oyleydi sanki...
    Bu hissedeki spekülatörler bezdirir yalnız dikkat edin. Şirket iyi olmasına iyi de beklemeye sabrı olmayanlar için zor bir şirket.

8.  Alıntı Originally Posted by poem Yazıyı Oku
    Bu hissedeki spekülatörler bezdirir yalnız dikkat edin. Şirket iyi olmasına iyi de beklemeye sabrı olmayanlar için zor bir şirket.
    ben hikayesini biliyorum isteyene roman yazarim mayis sonu bakin nerde olacak ...

Sayfa 82/809 İlkİlk ... 3272808182838492132182582 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •