Sayfa 82/829 İlkİlk ... 3272808182838492132182582 ... SonSon
Arama sonucu : 6632 madde; 649 - 656 arası.

Konu: TTRAK - Türk Traktör

1. arkadaşlar bu hisseye martta borsa 77 binde iken 77 tl ye girdim borsa 108 binde ve ben zarardayım uzman arkadaşların
    tavsiyelerini bekliyorum

2. Yayınladığınız bilanço için tşk exmarine.

3. iyi temettü açıklarsa arayı kapatır.
    Tüpraş ile TTRAK başabaş gidiyorlardı. Tüpraş arayı fena açtı, neredeyse katlayacak.
    Ama TTRAK artık hareketlenmesi lazım.

4.  Alıntı Originally Posted by ahsen2 Yazıyı Oku
    iyi temettü açıklarsa arayı kapatır.
    Tüpraş ile TTRAK başabaş gidiyorlardı. Tüpraş arayı fena açtı, neredeyse katlayacak.
    Ama TTRAK artık hareketlenmesi lazım.
    Karlılıkta düşüş.. Olması zaten böyle patinaj yapmaz..Son çeyrek ortalama bı karlarda olsa 3.5 - 4.2 arası bence ideal ve çok güzel..karlılığı 275 milyon baz aldım

5. [IMG][/IMG]
    eğer hisseyi alıp uzun yıllar elimizde tutacaksak neye göre .....yabancılar şöyle düşünüyor...bu hisse bize verdiği temettülerle kaç yıl sonra beleşe gelir..hisselere baktığımda düşünmden edemiyorum bu işte bir yamuk var....yanlış anlaşılmasın arkadaşlar buraya koyduğum temettü yıllık dağılım oranları ne o hisseleri yücültmek ne de yermek maksadı iledir...dedim ya tek kızgınlığım endeks bu kadar yukarda iken bu hissenin buralarda sürtmesini sindiremiyorum

2016 yılı 9 aylık finansal sonuçlara göre karın daha düşük gelmesinin ilk bakışta dikkatimi çeken nedenleri;

- Geçen yıl ertelenmiş vergi geliri oldukça yüksek iken bu yıl çok düşük,
    - Net finansman giderleri geçen yıla görece 26 milyon TL kadar daha fazla,
    - Pazarlama, Satış ve Dağıtım Giderleri geçen yıla görece fazla yükselmiş.

yukarıdaki tabloyu hatırlayanlar vardır. ttrak'ın halka arzında hisseyi alanlar ilk 7/8 yılda net temettü gelirleriyle hisselerini çoktan amorti ettiler. aldıkları temettü gelirleriyle yeniden ttrak hissesi aldılar ise karları daha da arttı.

bu foruma nadir yazan bazı arkadaşlarımız hisseyi halka arzından bu yana taşıyor; bildiğim kadarıyla temettü gelirleriyle güzel yatırımlar da yapıyorlar.

bütün mesele zamanlamada; belki birazda şans mı desem.
    Burada yer alan bilgi, yorum ve öngörüler yatırım danışmanlığı kapsamında değildir, mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir.

8. bilanço değerlendirmem.

Maşallah....

Sayfa 82/829 İlkİlk ... 3272808182838492132182582 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •