Sayfa 82/201 İlkİlk ... 3272808182838492132182 ... SonSon
Arama sonucu : 1607 madde; 649 - 656 arası.

Konu: DGGYO Doğuş GE Gayrımenkul Yatırım Ortaklığı

1. son bir haftalık.....ytd

2. Çok etkili oldu şikayet ☺Garanti yine sümenaltına almış. Dayanana güzel şeyler vaadediyor

SM-N9000Q cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

3.  Alıntı Originally Posted by adanantalya Yazıyı Oku
    Çok etkili oldu şikayet ☺Garanti yine sümenaltına almış. Dayanana güzel şeyler vaadediyor

SM-N9000Q cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Pes ! Daha dünkü tuvaletteki şeyim kurumadı. Bu şikayet nasıl sonuçlansın hemen aynı gün ?
    En azından lot sayılarında dalgasını yapamadı

Dayanana derken ? Bugün gayet güzeldi bence hissenin direnmesi. Her taraf kıpkırmızı iken.

4. Slm değerli hisse taşıyan kader ortamlarım bugün yatırımcı ilişkilerini aradım ve muhatap bulamadım ne zaman arasam kendisi nazlı hanım ya yemekte yada toplantıda bu firmanın yatırımcı ilişkilerinde bile insanlara cevap verecek bir sözü yok hep atlatma yapiyor bende doğuş holdingi aradım ve kişinin söylediği onlar bizden bağımsız biz herhangi birşey soylemeliyoruz diyor hesabını siz yapın

5. Niyeti iyice bozdu galiba baskıya devam kimse bulaşmasın istiyor sessizce izliyorum ufak destek atarak
    yazdıklarım çizdiklerim tamamen kendi bakış açımdan yapılan işlemlerdir...
    asla yatırım tavsiyesi içermediği gibi herkes kendi yatırım kararını kendi vermelidir....

6.  Alıntı Originally Posted by maviserk Yazıyı Oku
    Niyeti iyice bozdu galiba baskıya devam kimse bulaşmasın istiyor sessizce izliyorum ufak destek atarak
    Dostum şu alttaki yazıyı tuhaf buluyorum senin veya benim söylediğimle yatırım yapıyorsa aklından şüphe duymak lazım şimdi ben burda yazsam dggyo şov yapacak bilmem ne falan yazsam bunu okuyup eğer bu kağıdı alıyorsa yuhhhh diyorum ona yani görünen döt klavuz istemez

7.  Alıntı Originally Posted by muratknd Yazıyı Oku
    dostum şu alttaki yazıyı tuhaf buluyorum senin veya benim söylediğimle yatırım yapıyorsa aklından şüphe duymak lazım şimdi ben burda yazsam dggyo şov yapacak bilmem ne falan yazsam bunu okuyup eğer bu kağıdı alıyorsa yuhhhh diyorum ona yani görünen döt klavuz istemez
    yazı mevzuat gereği sorumluluk kabul etmemekle alakalı bizim borsada insanlar öyle kanıyorki söylenenlere buluttan nem kaparlar sözü cuk oturur inan ki
    yazdıklarım çizdiklerim tamamen kendi bakış açımdan yapılan işlemlerdir...
    asla yatırım tavsiyesi içermediği gibi herkes kendi yatırım kararını kendi vermelidir....

Sayfa 82/201 İlkİlk ... 3272808182838492132182 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •