Originally Posted by
muratknd
birde bugün şöyle bir şey öğrendim doğuş holdingten salıpazarı olayıyla bunun hiçbir alakası yokmuş ve ozaman o haberi kullanıp spek hareket etti şuan defter fiyatına bakın bu kağıt pahalı bile dedi yatırımcı ilişkileri o yüzden acaba diyorum 4 yıldır hareket etmemesi bu yüzden mi acaba ozaman bir dec ve meriy ablamız vardı şimdi takasta 2 side yok bıyıklı abiler millete verdi mi malı acaba buda geliyor aklima
ilk baştan beri salı pazarı ile alakamız yok denildi zaten ki şuanda yok ama ilerde devredilmeyeceği ne malum zaten doğuşun uğraştığı bir iş yok gibi artık
halep ordaysa arşın burda diyor mal paket halinde millete vermek gibi bir durum görmüyorum ben satmak isteyenin malını alıyor cıkmıyorda düşmüyorda aynı seviyelerde oyalanıyor yıllardır....
Ekrana bakıyorum dünya zarar yazan şirketlerin tahtasında deli gibi alış satış yapılıyor herkes nasibini yiyor vesselam...
Bu hisseyi 1,10 tl fiyatlarda iken alır satardım yıllardır gelir giderim satabil olduğu dönemlerde alır beklerim çıkmaya başlayınca yüksekten alınca malisef elde kalıyor ve bu durum sadece bu hisseye özgü değil gidene atlamak hoş olmuyor malisef... ( bakşa bir deyim var ama onu burada yazmasam daha iyi )
yazdıklarım çizdiklerim tamamen kendi bakış açımdan yapılan işlemlerdir...
asla yatırım tavsiyesi içermediği gibi herkes kendi yatırım kararını kendi vermelidir....
Yer İmleri