Sayfa 82/919 İlkİlk ... 3272808182838492132182582 ... SonSon
Arama sonucu : 7346 madde; 649 - 656 arası.

Konu: KRONT - Kron Telekomünikasyon

Benim bu grafikten çıkarttığım durum 23 tl altı bir kapanış stoplos olmam için kafidir
    25tl fibo desteği bulunan hissede geçenki manipüle hareketlerin aslında hisseyi denemek için yapılmış bir animasyon gibi görüyorum.
    Bundan sonraki haftada hissenin hacminin her geçen gün artacağını ve sert dalgalanmaların yakın olduğunu düşünüyorum. Öncelikli direncimiz ise 28.200 bandıdır ki buaranın üzerinde tutunmamsı gereken hissenin hedefleri 41 ila 48 olduğunu düşünmekteyim.
    Yazdıklarım çizdiklerim sadece tahmini fikirlerim olup asla yatırım tavsiyesi değildir!
    Aksi halde büyük kayıplar verebilirsiniz.

2.  Alıntı Originally Posted by kafkas26 Yazıyı Oku
    Benim bu grafikten çıkarttığım durum 23 tl altı bir kapanış stoplos olmam için kafidir
    25tl fibo desteği bulunan hissede geçenki manipüle hareketlerin aslında hisseyi denemek için yapılmış bir animasyon gibi görüyorum.
    Bundan sonraki haftada hissenin hacminin her geçen gün artacağını ve sert dalgalanmaların yakın olduğunu düşünüyorum. Öncelikli direncimiz ise 28.200 bandıdır ki buaranın üzerinde tutunmamsı gereken hissenin hedefleri 41 ila 48 olduğunu düşünmekteyim.
    Yazdıklarım çizdiklerim sadece tahmini fikirlerim olup asla yatırım tavsiyesi değildir!
    Aksi halde büyük kayıplar verebilirsiniz.

Teşekkürler bilgilendirme için...
    28 TL tutunup tutunmayacağını günlük kapanışa göre mi anlayacaz.
    Bu konuda teknik anlamda ipucu ne olacaktır.

Alıntı Originally Posted by bayram100 Yazıyı Oku
    Teşekkürler bilgilendirme için...
    28 TL tutunup tutunmayacağını günlük kapanışa göre mi anlayacaz.
    Bu konuda teknik anlamda ipucu ne olacaktır.
    28.200TL üzeri iki seans kapanış yapması gerek teknik olarak. Y.T.D.

Övgü beklemedim hiç bir zaman.
    Sadece doğrunun arkasında olup yanlışa dur dedim!
    Üstelik etten kemikten de bahsetmedim!
    Ben bir yorum yapınca sizin üstadlarınızdan birileri çıkıp hemen karalama yapmaya başlıyor!
    Bu bir değil iki değil üç değil!
    Çatır çatır trade edenler kendilerini yatırımcı olarak gösterip, hissenin düşeceğini bile bile algı yönetiyor burada!
    Bizde etten kemikten bir insanız!
    Uzaydan gelmedik!
    Siz benim paylasimlarima kara çamur atmayın yeter.
    Zaten bundan sonra hakkımı adli makamlarda aricam.
    Hepsini unuttum geçmişin.
    Bundan sonra kimse ile burada ağız dalaşına girmem!
     Alıntı Originally Posted by memot Yazıyı Oku
    Densiz yaZan sen, bu da kapak olsun yazan sen, birilernin önünden kemik alındı diye yazan sen, benim yanımda ol burda çok çakal var gibi bişeyde yazmıştın yine sen sonra gel burda ben grafik paylaştımda bana saldırıyorlarda ben ne yaptım da mağdur edebiyatı oynamaya çalış. Herkesin dediği şu lütfen anla istediğini yaz çiz sana hakaret eden yok ama övgü bekleme ve övülmedin pohpohlanmadın diye de sinirlenip millete laf atma kimse seni övmek zorunda değil kaldı ki teşekkür de ettik.
    SM-J260F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Alıntı Originally Posted by kafkas26 Yazıyı Oku
    22.80 ile düzeltme tamamlandı.
    Bundan sonra yön yukarı.
    28 tl üzeri çıkışlar göreceğiz.
    Gazamız mübarek olsun.
    Asla yatırım tavsiyesi değildir!

Bu yazıdan sonra hisse 27.80 gördü!
    Ama ben bu yaziyi paylaşınca birileri rahatsızlığını dile getirdi ve spk ya şikayet edecegim dedi!
    Soruyorum !
    Benim bu paylaşımımdan dolayı bir tane yatırımcı mağdur oldumu?
    Şu yazıda ne var ki birileri kalkıp beni ezercesine yorum yapar?
    Hani beni spk ya sikayet edecekti ne oldu?
    Kaldı ki buradaki herkes gibi fikirlerimizi sunup altına Yatırım tavsiyesi değildir diye ekliyoruz....
    Sonra kafkas sen şunu yaptin ,bunu dedin oluyor.
    Geç bunları
    Anam babam geç bunları....

Senide ciddi anlamda benimsemiş ve dogru bir insan olarak kabul etmiştim.
    Lakin görüyorum ki sende gaza geliyorsun.
    Özelden mi yazıp sana akıl veriyorlar bilmem.
    Lakin sen eski sen ol.
    Bende sadece analizimi yapıp gececeğim.
    Sonra kim kimi nereye şikayet eder ben karismiyorum.
    Saygılarımla.
     Alıntı Originally Posted by Yıldız Tozu Yazıyı Oku
    Kafkas muhattap alinacak insan degilsiniz...Laf ebeligi yapiyorsunuz burada.

Bizde ayni devletin icerisinde yasiyoruz.

Dilinizde ya Allah yada Devlet. Hem hakaret edip hemde hakkimi yiyorlar diye agliyorsunuz.

Dayi sen grafik paylasiyon diye cikmadi mevzu. Hala Ky yi koruyacagim bana saldiriyorlar diye yandas ariyorsun.

Diyorum ki hakaret etme, halen sen diyorsunki ne anlarsan anla. Yok 5 katini kazanirim yok yatirimcimisiniz.

Ben ne diyorum sen ne anlatiyorsun.Senin anlattigin La fonten den masallar.

Ytd.

ASUS_X00QD cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Bu kişi demedi ki hisse nette bir kafkas vardı bize 2 den krontu önerdi!
    Dediki eğer bildiğim insansa bize 2 den önerdi!
    Benim zaman zaman yakın arkadaşlarımın arkadaşlarına bilgi paylaşımı yapmisligim var.
    Oradan biliyor beni.
    Hisse netten değil sayın umut!
     Alıntı Originally Posted by Umut0109 Yazıyı Oku
    Sevgili kardeşim; yazdıklarımı iyi okuyun, ama öncekileri de. Ben bu hisse ile 2,70 lirada tanıştım. Ama kafkas diye biri sebebiyle değil. Hisse 20,60 gördüğünde forumdaydım. 20,60 den düşüşde yazmaya başladım. Kafkası inanın ki ben hiç duymadım ve görmedim. 7,11 ile dip yaptığında temkinli yaklaşıp belki 1 dip daha yapabilir dedim. Ama 8 liranın üzerinde ( tam değeri hatırlamıyorum) haftalık be aylık grafikleri paylaşarak dönüş sinyalleri aldığımızı yazdık burada. Ben bildim demeye kalkarsak ne olacak şimdi. Ama kafkas o zaman da yok. Madem küçük yatırımcı dostu o zaman neredeydi? Benim kızdığım nokta bu. 33 lirada ben daha gidecek diye bir analizim mi varmış. YALAN işin içine girince ben çileden çıkıyorum açıkçası. Analizi doğru çıkmış yanlış çıkmış önemli değil. Kaldı ki buradakilere düşecek satın, yükselecek alın demek hem yanlış hemde vicdani boyutu var işin. KİMSE HİSSEDE NE OLACAĞINI BİLEMEZ. Ama sadece TREND vardır . Ve şu an trend YUKARI yönlüdür. Benim bakış açım İle. Kendi bildiğim bana yeter iken burada paylaşmak beni mutlu ederdi, çünkü insanlara faydalı olmak güzel bir şeydir. Her gün teknik analiz yapılmaz, kendimce farklı bir durum gördüğümde paylaşırım. Kimseye kendimi anlatmak zorunda kalmamıştım , bu şekilde ifadeler kullandığım için tüm forum ahalisinden özür dilerim. İyi haftalar.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

8. Trader demek kront ta olmamak değildir.

Ben traderim ve aynı zamanda kront yatırımcısıyım. Yaklaşık 4 yıldır çoğunlukla full olduğum yegane hissedir. Hissede trade yapmak yasaksa onu bilmiyorum. Kimseyi de gaza getirmem. Bazen kaçırıp üstten de aldığım olmuştur. Ama yükseliş başlarken kredi çekip 8.06 ve 07 yi tek tuşla çizmişliğim de olmuştu. Sabit yatırımcı günlük hisseyle ilgilenmez bence.

Sayfa 82/919 İlkİlk ... 3272808182838492132182582 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •