Sayfa 82/265 İlkİlk ... 3272808182838492132182 ... SonSon
Arama sonucu : 2117 madde; 649 - 656 arası.

Konu: BRISA - Brisa Bridgestone

1. Sizce bidaha tavana yapisir mı

Redmi Note 7 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    Bazen koca ordular bile inancın,cesaretin ve bilgeliğin önünde eğilirler....biz!biat etmeyenler...

2.  Alıntı Originally Posted by metyusanus Yazıyı Oku
    Sizce bidaha tavana yapisir mı

Redmi Note 7 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    6 aydır filan burdayım. üst üste iki tavan hiç görmedim. normalde tavan kapandığı bile çok nadir oluyor. bugün tavan kaparsa yarın biraz daha yukarda başlayıp sonra yavaş yavaş aşağı sarkarak dinlenme moduna geçmesini beklerim

3. bu yıl göze daha hoş gelen hareketler olacaktır...2022 yılında daha da güzel hareketler olacaktır...kısacası yıllar geçtikçe borçları da azalacağından kar miktarı da artacak ve buda hissenin dellenmesine neden olacak...aylar önce de söylediğim gibi bu hissede özelikle de 10,00-15,00 civarlarından alınmış olan mütavazi lotlar bir kaç yıl içinde bir spek muamelesi görmenize neden olacaktır..

neyse dostlar günün anlamını bozmadan tavanınız hayırlı uğurlu olsun...bu sıralarda tl bazlı grafikler hala bir anlam ifade edecektir...ama bir süre sonra pek de bir anlam ifade etmeyeceğini çünkü tl bazlı kalıbına uymayacağını söyleyebilirim...şimdiden size bir kopya vereyim...aklınızda bulunsun ileride artık bu hisseye dolar bazlı grafikten bakmanız gerekecek..

tekerlekler dönüyor...acılar çekiliyor....
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

4.  Alıntı Originally Posted by keko Yazıyı Oku
    bu yıl göze daha hoş gelen hareketler olacaktır...2022 yılında daha da güzel hareketler olacaktır...kısacası yıllar geçtikçe borçları da azalacağından kar miktarı da artacak ve buda hissenin dellenmesine neden olacak...aylar önce de söylediğim gibi bu hissede özelikle de 10,00-15,00 civarlarından alınmış olan mütavazi lotlar bir kaç yıl içinde bir spek muamelesi görmenize neden olacaktır..

neyse dostlar günün anlamını bozmadan tavanınız hayırlı uğurlu olsun...bu sıralarda tl bazlı grafikler hala bir anlam ifade edecektir...ama bir süre sonra pek de bir anlam ifade etmeyeceğini çünkü tl bazlı kalıbına uymayacağını söyleyebilirim...şimdiden size bir kopya vereyim...aklınızda bulunsun ileride artık bu hisseye dolar bazlı grafikten bakmanız gerekecek..

Teşekkürler sayın keko. ara sıra uğrayın bizi habersiz bırakmayın. tahtayı en iyi bilenlerden biri sizsiniz. varlığınız moral veriyor.

5. Şükür bizde 20 den ortak olduk keko dostum seni gördüğüme sevindim
    ytd deli saçmasıdır

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    ANKARA'nın batısı
    Gönderi
    2,733
     Alıntı Originally Posted by Torik Yazıyı Oku
    Ben uzuncuyum demiştim sayın Jonathan. Bir sen bir ben kalacağız bu tahtada . al sat tut tavsiyesi degil

Sevgili torik daha sen dün geldin ayağının çamuru kurumadı, emin hocamıda unutmayın derim.
    Malının üstünde oturamayan, oturup kalkmasını bilmeyen borsada NAH kazanır.
    İnandığı hissede kaşıntısı tutan, bir günde 30 dilberi becermeye yeltenen kazanovalar KAZANDİBİ olurlar. (Sultan1.Krokodil)

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    ANKARA'nın batısı
    Gönderi
    2,733
     Alıntı Originally Posted by keko Yazıyı Oku
    bu yıl göze daha hoş gelen hareketler olacaktır...2022 yılında daha da güzel hareketler olacaktır...kısacası yıllar geçtikçe borçları da azalacağından kar miktarı da artacak ve buda hissenin dellenmesine neden olacak...aylar önce de söylediğim gibi bu hissede özelikle de 10,00-15,00 civarlarından alınmış olan mütavazi lotlar bir kaç yıl içinde bir spek muamelesi görmenize neden olacaktır..

Temel analiz aleminin kralı hoş geldin, vermiş olduğun tl hedefine emin adımlarla gidiyor BRİSA.
    Malının üstünde oturamayan, oturup kalkmasını bilmeyen borsada NAH kazanır.
    İnandığı hissede kaşıntısı tutan, bir günde 30 dilberi becermeye yeltenen kazanovalar KAZANDİBİ olurlar. (Sultan1.Krokodil)

Alıntı Originally Posted by KoRs Yazıyı Oku
    Yıllar önce yeni yatırım haberiyle almış ve finansman giderlerinin yönetilemeyeceği ön görüsüyle vedalaşmıştım.

Uzun yıllardır takip ederim lakin bu çeyrek çok beğendim dönüş zamanının geldiğini düşünüyorum.

Sebeplerini ekte sunuyorum.

1 - Borç sorunu :

Artık favök o kadar güzel yerlere geldi ki borcu rahat döndürebiliriz.

Net borç / favök 0.9'a inmiştir. Net borç 749 milyon TL'dir.

Net nakit akımı da kardan yüksek gelmeye, faaliyetlerden nakit yaratılmaya devam etmektedir.

2- Kauçuk, hammadde fiyatı.

Ekte yıllık ve aylık kauçuk fiyatlarını veriyorum.

Yıllık 1.6 USD - 2 USD arasına kauçuk fiyatları oturmuştur.

Yıllık ortalamalar :

2020 aylık ortalamalar

Şirket son çeyreğe 3.Ç de ucuz fiyattan kauçuk ve hammadde stoklayarak girmektedir.

Faaliyet karının artırıcı unsurdur.

Petrol fiyatlarının artışı ve 2.dalga sebebiyle kapanış korkusuyla yukarı ivmelenme olmuştur.

Bundan sonra petrolün çok yükseleceğini düşünmediğim için maliyetlerde iyileşme sürecektir.

3 - Otomotiv sektörünün son çeyrekte de satışları son hızla devam edecektir.

Artık dolara karşı bir yatırım aracı olarak görülmektedir.

Bizdeki canlılık sona erdiğinde muhtemelen ihracata ağırlık verilecek, y.dışı otomotiv satışlarıyla ülkemizde ters korelasyon oluştu.

Ez özet :

Son çeyrek

Ciro > 1350

Net kar > 175 milyon geleceğini tahmin ediyorum.

Yeni bilançoya kadar değerlemem 24 TL'dir.

Bilanço geldikçe yukarı revize edileceğini düşünüyorum.

Bol kazançlar

Syg.
    Güzel bilançosu geldiğinde değerlendirmiştik.

Orta vade de bilançosunun hakkını verdi.

Tüm kazanan arkadaşları tebrik ederim.

Bol kazançlar.

Syg.

Sayfa 82/265 İlkİlk ... 3272808182838492132182 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •