Sayfa 82/263 İlkİlk ... 3272808182838492132182 ... SonSon
Arama sonucu : 2097 madde; 649 - 656 arası.

Konu: ARSAN - Arsan Tekstil

1.  Alıntı Originally Posted by intelijansiya Yazıyı Oku
    Haber uyduran falan yok. Sadece yönetim kurulu temettü dağıtılmaması yönünde karar almasına rağmen, genel kurulda temettü kararı çıkabilir dedik, çıkabilirdi ama çıkmadı. Hepsi bu.
    Bunu üzerine alacak en son kişisiniz Sayın İntelijansiya.

Alıntı Originally Posted by NASRA Yazıyı Oku
    Bunu üzerine alacak en son kişisiniz Sayın İntelijansiya.
    ben kaçıncı sıradayım :):)

3.  Alıntı Originally Posted by kuluçka Yazıyı Oku
    ben kaçıncı sıradayım :):)
    Ben ilk siradayim ben cvp vereyim.Bekliyorum ters köşe yaparlar diye umut ettik olmadı soyledigimizde hisse bu seviyelerin altındaydı.Sat kurtul bizde senden kurtulalım.Ben o sermaye artırımı bedelsizi almadan gitmem.Bunlar bu kağıdı habersiz bosaltamazlar şimdi dokulenleri toplamaya başladılar.ytd

4. Sayın inteljensiya bilgili avukatı varmiydi dişe dokunur bir şey olmadimi kasadaki nakit 100 kusur milyon niye sermaye artırımında kullanilmiyor gibi mesela özet gecermisin

credit ufak ufak alımlara devam ediyor. iş yat ın 5.05 e koyduğu takozu çizecek babayiğit aranıyor.

6. Aslında benim aklımda da o vardı ama unutmuşum. Bilgili grubundan da bu konuda talep gelmedi.

7.  Alıntı Originally Posted by kuluçka Yazıyı Oku
    credit ufak ufak alımlara devam ediyor. iş yat ın 5.05 e koyduğu takozu çizecek babayiğit aranıyor.
    Bu kaliteli arkadas her kim ise tam kağıt yukarı zorlamaya başladığı anlarda bu takozu koyuyor nedense normalde o mal orda yoktu ne zaman credit 5.06 yı zorlamaya başladı o zaman koydu aynı hareketi 5.30 dada yaptı bu kaliteli arkadas ...Sırf kulakları çınlasın diye yapıyor büyük ihtimal

Alıntı Originally Posted by sontrader Yazıyı Oku
    Bu kaliteli arkadas her kim ise tam kağıt yukarı zorlamaya başladığı anlarda bu takozu koyuyor nedense normalde o mal orda yoktu ne zaman credit 5.06 yı zorlamaya başladı o zaman koydu aynı hareketi 5.30 dada yaptı bu kaliteli arkadas ...Sırf kulakları çınlasın diye yapıyor büyük ihtimal
    kendi malları olmasa tek kalem çizerler. 5,04 ve 5,03 e verenler sırf o malı gördükleri için kaçıyorlar. bu arada credit 24bin lot ile 2.sıraya yerleşti. ilk sıradada yat fin var. her ikiside yabancı alımı diye düşünüyorum.

Sayfa 82/263 İlkİlk ... 3272808182838492132182 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •