Sayfa 82/206 İlkİlk ... 3272808182838492132182 ... SonSon
Arama sonucu : 1647 madde; 649 - 656 arası.

Konu: GOZDE - Gözde Girişim Sermayesi Yat. Ort. A.Ş.

1.  Alıntı Originally Posted by tarik1234 Yazıyı Oku
    erbos örnek verme haydar ditaş vs üzerinden azimut erbos üzerinden kendi fonlarının performansını yükseltmek için kullanıyorlar bildiğin spek hiç bir temel gösterge erbos o fiyatlara getirmez yada ditaş vs ereğli 6 fk kardemir4 fk erbos 11 fk ?
    finansal tabloya gir bak ne kadar fatura kesiyor
    6 ayda 26 milyon kesmiş
    Erbos bana ıyı kar yazdı benim gırdıgım de PD dd 1.3 lardaydı sektör ortalaması PD dd 3-4 lerdeydi. Ya sekör 1.20 bandına gelecek yada erbos sekör ortalamasına gidecekti ve gıtti. suan geri gelmesinin nedeni de demir emtiya nın düşüşü yani fonun hısse de bir etkisi olmaz. Demir emtiya asırı yukselince stok da %100kar yazdı bılanco da ıyı gelecektı şimdi ise tam tersi hammadde malıet lerı şirketler İcin stokların zarar yazmasına neden olur aynı sekılde tupras ornegı gıbı önceden bagladıgı sozlesme ler de zarar yazdı gı gıbı petrol dıp fiyattan bagladıgı sözlesmler de kar yazar. Hısse de bılanco yu ona göre fiyatlar
    Arzimut ise oyuna 138 lerden dahil oldu. Orası onların bılecegı iş demir emtiya ile erbos grafikleri aynı tesadüf mü yada emtiya aynı yuksek fiyatta kalsa erbos geri gelirmiydi?
    Ytd.

2.  Alıntı Originally Posted by Efe kuzey Yazıyı Oku
    Erbos bana ıyı kar yazdı benim gırdıgım de PD dd 1.3 lardaydı sektör ortalaması PD dd 3-4 lerdeydi. Ya sekör 1.20 bandına gelecek yada erbos sekör ortalamasına gidecekti ve gıtti. suan geri gelmesinin nedeni de demir emtiya nın düşüşü yani fonun hısse de bir etkisi olmaz. Demir emtiya asırı yukselince stok da %100kar yazdı bılanco da ıyı gelecektı şimdi ise tam tersi hammadde malıet lerı şirketler İcin stokların zarar yazmasına neden olur aynı sekılde tupras ornegı gıbı önceden bagladıgı sozlesme ler de zarar yazdı gı gıbı petrol dıp fiyattan bagladıgı sözlesmler de kar yazar. Hısse de bılanco yu ona göre fiyatlar
    Arzimut ise oyuna 138 lerden dahil oldu. Orası onların bılecegı iş demir emtiya ile erbos grafikleri aynı tesadüf mü yada emtiya aynı yuksek fiyatta kalsa erbos geri gelirmiydi?
    Ytd.
    yahu benzer şirketler 4-6 fk da erbos çıkmış 20 fk bir ara ne anlatorsun azimut yüksek fon getirisi için almış kağıdı götürmüş
    haydarda ditaş ve çelik halatta aynı işi yapıyor hatta kendisinede twitterda söyledim yok dedi tabi
    alıyorlar sermayesi halka açıklığı düşük kağıdı vur yukarı sonra fon getirisi en yüksek oldu yeni fon yatırımcıları gelsin daha çok kar yapalım vs
    bu senede istanbul portföy yıldız fonu en çok getiri elde eden olacak ne farkı var ?

3.  Alıntı Originally Posted by tarik1234 Yazıyı Oku
    gözdede dışarda max 10 milyon hisse vardır
    bu kanaate nerdenmi vardım ahlatcı 13 milyon lotu 4 saatte sattı hisse taban olmadı 20 kurum paylaştı
    ky geçirmek isteseler 50 kere taban yaptırırılardı bence her aracı kurumda gözde hesabı bu adamların var
    ,kağıt dapınık görünmesinen rağmen bence oldukça toplu
    Ahlatcı dakı fakır aga 4 milyon lot aldı 13 mılyon degıl. O gun karsılayanlar da kedileri gibi hısse de toplarken %8yaptı satarken aldıgından fazla oncekı alıslarını da cıktı 1.5 mılyon lot fazla sattı - 1 anca yaptı hısse
    Alnus ahlatcı ınfo gedik garanti hepsı tek kısıye veya grup a baglı yoksa o gün hısse tapan kıtlemesı gerekirdi
    Ytd

4.  Alıntı Originally Posted by Efe kuzey Yazıyı Oku
    Ahlatcı dakı fakır aga 4 milyon lot aldı 13 mılyon degıl. O gun karsılayanlar da kedileri gibi hısse de toplarken %8yaptı satarken aldıgından fazla oncekı alıslarını da cıktı 1.5 mılyon lot fazla sattı - 1 anca yaptı hısse
    Alnus ahlatcı ınfo gedik garanti hepsı tek kısıye veya grup a baglı yoksa o gün hısse tapan kıtlemesı gerekirdi
    Ytd
    aynen ben o gün 13 milyon lot satıldı diye hatırlıyorum ve dağınık gitti yeri belliydi
    bakıyorum twitter vs yazan çizen yok anca biraz kafasını kaldırınca 3-5 çizikçi yazıyor
    max dışarda 10 milyon lot hisse vardır diye tahminim var
    ahlatcının girdiği hafta tuncay turşucu bile tekniği iyi demişti
    çok görüşüne katılmam ama samimi buluyordum onuda çizdim
    adamlar büyük şebeke isteyerek yada istemeyerek çoğu insan alet oluyor

5.  Alıntı Originally Posted by tarik1234 Yazıyı Oku
    yahu benzer şirketler 4-6 fk da erbos çıkmış 20 fk bir ara ne anlatorsun azimut yüksek fon getirisi için almış kağıdı götürmüş
    haydarda ditaş ve çelik halatta aynı işi yapıyor hatta kendisinede twitterda söyledim yok dedi tabi
    alıyorlar sermayesi halka açıklığı düşük kağıdı vur yukarı sonra fon getirisi en yüksek oldu yeni fon yatırımcıları gelsin daha çok kar yapalım vs
    bu senede istanbul portföy yıldız fonu en çok getiri elde eden olacak ne farkı var ?
    Fon a hisse 138 fiyattan satıldı fon suan zararda satıs 1 ay olmadı. Fona gecınce hısseler düştü
    Erbos u götüren bofa 20 TL den beri hısse deyim lot az olunca yukarı cekıp gelene gecene pay edip asagı gelince tıpaldı yukarıdan sattı hısse 100 lere kadar geldi zaten lot az garanti 500 bın lot aldı ondan sonra hızlı bir yukselmıs oldu 157 lere kadar. Patronların fona hısse devri sonrası 138lerden sonra emtiya nın düşüşü de olumsuz yansıdı
    Ytd

6.  Alıntı Originally Posted by Efe kuzey Yazıyı Oku
    Fon a hisse 138 fiyattan satıldı fon suan zararda satıs 1 ay olmadı. Fona gecınce hısseler düştü
    Erbos u götüren bofa 20 TL den beri hısse deyim lot az olunca yukarı cekıp gelene gecene pay edip asagı gelince tıpaldı yukarıdan sattı hısse 100 lere kadar geldi zaten lot az garanti 500 bın lot aldı ondan sonra hızlı bir yukselmıs oldu 157 lere kadar. Patronların fona hısse devri sonrası 138lerden sonra emtiya nın düşüşü de olumsuz yansıdı
    Ytd
    konu zaten erbos değil kazanmışsın hayırlı olsun temel teknik spek vs sonuçta
    inş gözdedede hep beraber kazanırız
    ben sektöre bakarım sektör 4-6 fk gezerken ve hepsi iyi kar açıklarken erbos sadece temele dayandırmak manası kalıyor anlatmak istedğim buydu
    hisse kötü vs demedim iyi kağıt temettü dağıtır patronlar temiz vs ama şuan 60 olması makul gibi

7. Ben fk ye bakmadım alırken PD dd sektör ortalamasının altında emsal şirketlere baktım sermaye karlılık gıbı kırıterler piston alcar gibi bunlar 150 200 ler deyken erbos 20lerde karlılık erbos un daha iyiydi
    Ytd.

8.  Alıntı Originally Posted by Efe kuzey Yazıyı Oku
    Ben fk ye bakmadım alırken PD dd sektör ortalamasının altında emsal şirketlere baktım sermaye karlılık gıbı kırıterler piston alcar gibi bunlar 150 200 ler deyken erbos 20lerde karlılık erbos un daha iyiydi
    Ytd.
    tam spek kağıtlar örnek vediklerin özellikle piston yatırımcısı şu ara oldukça keyiflidir sonuçta kazanmışsın tebrikler
    penta 170 satanda vardır edermi etmez bana göre 60-80 arası ederi var ama kazanan kazanıyor
    inş herkes kazanır

Sayfa 82/206 İlkİlk ... 3272808182838492132182 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •