Sayfa 82/1002 İlkİlk ... 3272808182838492132182582 ... SonSon
Arama sonucu : 8015 madde; 649 - 656 arası.

Konu: Viop-XXXI

1.  Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    keşke bide 69 açsaydın
    31 tehlikeli rakam
    31+69=100
    bist100
    31 e palanın ne fantaziler yapacağını bilemem

Tehlikeli biliyorum, ama ben forumdaşlara güveniyorum...

48.500 puan terste kaldıktan sonra halen burda millete akıl verenler onlar değil çünkü...

48.500 puanı öyle abartı olsun diye söylenmiş değil bu arada, gerçekten tam 48.500 puan terste kalıp halen millete akıl verenler var burda...

2.  Alıntı Originally Posted by ABKA Yazıyı Oku
    Bozkurtun yanında boş tezgah vardı.Hala boş mudur acaba?
    Doldu abi, malesef
    Hamdım Piştim Yandım

3.  Alıntı Originally Posted by Verge Yazıyı Oku

48.500 puan terste kaldıktan sonra halen burda millete akıl verenler onlar değil çünkü...

48.500 puanı öyle abartı olsun diye söylenmiş değil bu arada, gerçekten tam 48.500 puan terste kalıp halen millete akıl verenler var burda...
    Bir kısmı temizlendi , arada bir iki olacak takma kafanı
    Vatandaş geçen görmedinmi elinizdeki lotları bize vermek için analiz yaptınız dedi

4. Sert bir 1670 helir mi acaba endekste, sanırım Bi havacılar bir de EREGL kaldı hareketlenmeyen, götürmek isterse, diğerleri hep yukarıda. Hoş yukarı İn yukarısı, aşağı İn aşağısı var, o ayrı

Lenovo TB-X606X cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    Boş boş konuşuyorum. Yatırım tavsiyesi, önerisi, ön görüsü vermiyorum, sadece düşüncelerimi paylaşıyorum. Sonuçta düşünce özgürşüğü var, değil mi? Sana da tavsiyem; Yazdıklarıma kulak asma! Sakın yazılarıma bakarak alım-satım vb kararlar alıp verme!

5. Xcop te para bitti, hareket olursa x30 yapacak.

Xcopu bitiren yüksek faiz oranları. Krediyle taşınıyor çoğu mal.

SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

6.  Alıntı Originally Posted by Verge Yazıyı Oku

hocam sen ısını bılırsın forumdaslara guvenme konusu bılın bademgıller bademleme de ıken kendıne bıle guvenemıyor ınsan sahsen ben yaz yaz sıl bı tur cortlayamadım hanı yarın mujdeler olsun derken 1720 olumu dıye büle dusunceye apıldım.

7. Bankalar hala çok ucuz
     Alıntı Originally Posted by Evren Yazıyı Oku
    Sert bir 1670 helir mi acaba endekste, sanırım Bi havacılar bir de EREGL kaldı hareketlenmeyen, götürmek isterse, diğerleri hep yukarıda. Hoş yukarı İn yukarısı, aşağı İn aşağısı var, o ayrı

Lenovo TB-X606X cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Alıntı Originally Posted by Verge Yazıyı Oku

48.500 puan mı? [emoji33][emoji33][emoji33]
    Var mı gerçekten buna dayanabilen birisi?

Lenovo P1a42 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Sayfa 82/1002 İlkİlk ... 3272808182838492132182582 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •