Sayfa 82/990 İlkİlk ... 3272808182838492132182582 ... SonSon
Arama sonucu : 7920 madde; 649 - 656 arası.

Konu: Viop XLVII

1. Galiba ortaokulda matematik hocası tahtaya yazdı "baba", sonra eşleniği nedir diye sordu, ben de "oğul" dedim, sınıf güldü, hoca yok "anne" dir dedi.

Ugusek'in mesajında belirtildiği gibi matematik kavramlarını örneklerken çok dikkatli olmakta fayda var.

Şimdi siyasette baba-oğul kavramı var.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

2.  Alıntı Originally Posted by keremalkm Yazıyı Oku
    94 başında da önce borsa çökmüştü..
    Sonra döviz fırladı.
    Arkadan bankalar battı..

93 sonuda borsa her gün tavan tavan gidiyordu..

Benzer kalıplar mı?

SM-A315F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    aralık ortasına kadar benziyordu, ama devamı gelmedi, yani trend son bir ay çıldıran alım dalgasıyla zirve yapmıştı 94-ocak.. şimdi öyle bi şey olmadı, bi süre bi düzeltme olacak hepi topu, trend sonu trend dönüşü falan yok.. bankalar hala 2-3 f/k işlem görüyor, ne olması beklenecek, yarım f/k ya mı düşecek ?

dominant faktör iç siyaset olacak gibi gözükmekte.. altılılar bakanlık dağılımını konuşmaya başladı, en çok istek gören bakanlık çevre ve şehircilk bakanlığı olmuş, yani demokrat parti ve saadet ve diğer 0,5lik partiler dahil hepsi imar rantlarının peşinde- fatih portakal kulis haberi

bu arada hdp kendi adayıyla seçime gireceğini açıkladı bugün.. bu durumda altılıların ilk turda kazanma ihtimali kalmadı.. bu durumda meclis dağılımı belirleyici olabilir, yani meclis çoğunluğunu kim aldıysa onun adayı 2.turda şanslı olur

3.  Alıntı Originally Posted by ariston Yazıyı Oku
    Evde güzel bir Kurt Köpeği var, ileride onun yerine geçirebileceği bir şey arıyor bence. Bana çok karışmaz ise benim için sorun yok. Bir miktar daha izleyeceğim.

Güzel bir fıkra var

<<<<<<<<<<<<<<<<<

Hoca camide vaaz veriyomuş. Kadınlardan biri sormuş hocam bir mühendisle yatsak cezası kaç senedir?

Hoca cevap vermiş
    -3 senedir.

Başka kadın sormuş avukatla yatsak cezası kaç senedir?

Hoca cevap vermiş
    -5 senedir.

Başka kadın sormuş peki hocam hocayla yatsak?

Hoca cevap vermiş
    - Seni gidi seni, sen cennete gitmek istiyorsun galiba
    Sn.Ariston,Hayvan,bitki,börtü böcek seven insanlar, insanı daha çok severler.(tecrübe ile sabittir)
    Kurt köpeği çok tüy döker,sizinle didişmeye pek vakti olmaz.
    Özellikle çocuk olamayacaksa evde hayvan varlığı ihtiyaçtır diyebilirim.(özellikle kadın için-istisna olanlar vardır)

4.  Alıntı Originally Posted by KaraKemal Yazıyı Oku
    aralık ortasına kadar benziyordu, ama devamı gelmedi, yani trend son bir ay çıldıran alım dalgasıyla zirve yapmıştı 94-ocak.. şimdi öyle bi şey olmadı, bi süre bi düzeltme olacak hepi topu, trend sonu trend dönüşü falan yok.. bankalar hala 2-3 f/k işlem görüyor, ne olması beklenecek, yarım f/k ya mı düşecek ?

dominant faktör iç siyaset olacak gibi gözükmekte.. altılılar bakanlık dağılımını konuşmaya başladı, en çok istek gören bakanlık çevre ve şehircilk bakanlığı olmuş, yani demokrat parti ve saadet ve diğer 0,5lik partiler dahil hepsi imar rantlarının peşinde- fatih portakal kulis haberi

bu arada hdp kendi adayıyla seçime gireceğini açıkladı bugün.. bu durumda altılıların ilk turda kazanma ihtimali kalmadı.. bu durumda meclis dağılımı belirleyici olabilir, yani meclis çoğunluğunu kim aldıysa onun adayı 2.turda şanslı olur
    Kemal seçime 2 ay kala nasıl girmek gerekiyor.

Borsada, Hissede mi? /Nakit mi?

Aslında bu soru herkese.

5. BBHT'de seçim sonuç tahminleri veya gelişmelere göre hisse bazında volatilite olur ama ortalama olarak yükselir dediler.

Yakında ihtimaller ve buna göre olumlu ya da olumsuz etkilenebilecek hisseler diye tablolar yayınlanır diye düşünüyorum.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

6.  Alıntı Originally Posted by mehmetgursoy Yazıyı Oku
    Koç Holding Yönetim Kurulu Üyeleri Rahmi KOÇ, Semahat KOÇ, Ömer KOÇ ve Ali KOÇ 2012-2021 dönmeleri arasında Koç Holding ten almış oldukları fahiş ve emsallerine aykırı ücretler nedeniyle örtülü kazanç aktarımı suçunu işlemişlerdir. Sözkonusu suç SPK mevzuatı uyarınca hapis cezasını gerektirmektedir. Koç Holding ve bazı grup şirketleri nezdinde şirketten çıkarılan meblağ son on yılda faiz dahil bir milyar TL'nin üzerindedir. Bu konuda açılan dava 11/01/2023 tarihinde saat 09:30 da Anadolu 13. Asliye Ticaret Mahkemesinde görülecektir. Duruşma kamuoyuna açık yapılacaktır.
     Alıntı Originally Posted by Ex2000 Yazıyı Oku
    Kemal seçime 2 ay kala nasıl girmek gerekiyor.

Borsada, Hissede mi? /Nakit mi?

Aslında bu soru herkese.
    Yukarıdaki haber doğruysa ve kasıt varsa,çok önem arz eder,önümüzdeki çarşamba mutlaka basına yansır.
    Kasıt yoksa,muhasebe hatası ise TÜSİAD çılara sopa göstermektir.(davayı kim açtı bilmiyoruz)

Sorunuza cevap olarak:
    1)Para şahindir her zaman avını bulur.(nakit kraldır)
    2)Piyasalar sarmaldır,bazen ters sarmala sarabilir.(faiz yükselirse borsa düşer)
    3)Borsa dönme dolap gibi döngüdür.
    4)Kaçan balık büyük olur.(hisse için)

Belirsizliğin hat safhasında Sepet yapmak en iyisidir.(bence)

YTD

Tahmin yürütmeyin, dava tarihi ve saati yukarıda yazıyor, duruşmaya katılın sonra karar veririsiniz. Hesaplamalar gerçek durumu yansıtıyor. Bahsedilen hususu vergi müfettişi tespit ediyor. Maliye Bakanlığı dosyanın üstünü örtüyor. Vergi Müfettişi mobbing nedeni ile istifa ettiriliyor. Duruşma saatinde gelirseniz detayları öğrenirisiniz. Tazminat tutarı Koç Holdinge geri ödenecek. Davacı kamu yararı güdüyor. Aynı hadise Arçelik,Tüpraş ve Aygaz da da mevcut.Şirketlerin yani yatirimcının toplam zararı faiz dahil 1 milyar TL. Bağımsız Dnetçi PWC ve Ernst Young ilşkili kişilerle yapılan işlemlere yönelik transfer fiyatlandırması analizleri yapmıyor,bağımsız denetim raporlarında gizliyor.Keyfiyet 2018 ve 2019 yıllarında 2 kere cumhuriyet savcılığına intikal ediyor.Cumhuriyet Svacısı 2019 da SPK ya inceleme yapılması talimatını veriyor.Eski spk başkanı Fetö cü ali ihsan incelemeyibaşlatmıyor.Davacı bu nedenle kamuoyunu bilgilendirmek için konuyu ticaret mahkemsine taşıyor.Süreç 6 yıldır devam ediyor.Vergi Denetim Kurulundaki fetöcüler konu hakkındaki tüm evrakı hıfz ediyor.

8.  Alıntı Originally Posted by mehmetgursoy Yazıyı Oku
    Tahmin yürütmeyin, dava tarihi ve saati yukarıda yazıyor, duruşmaya katılın sonra karar veririsiniz. Hesaplamalar gerçek durumu yansıtıyor. Bahsedilen hususu vergi müfettişi tespit ediyor. Maliye Bakanlığı dosyanın üstünü örtüyor. Vergi Müfettişi mobbing nedeni ile istifa ettiriliyor. Duruşma saatinde gelirseniz detayları öğrenirisiniz. Tazminat tutarı Koç Holdinge geri ödenecek. Davacı kamu yararı güdüyor. Aynı hadise Arçelik,Tüpraş ve Aygaz da da mevcut.Şirketlerin yani yatirimcının toplam zararı faiz dahil 1 milyar TL. Bağımsız Dnetçi PWC ve Ernst Young ilşkili kişilerle yapılan işlemlere yönelik transfer fiyatlandırması analizleri yapmıyor,bağımsız denetim raporlarında gizliyor.Keyfiyet 2018 ve 2019 yıllarında 2 kere cumhuriyet savcılığına intikal ediyor.Cumhuriyet Svacısı 2019 da SPK ya inceleme yapılması talimatını veriyor.Eski spk başkanı Fetö cü ali ihsan incelemeyibaşlatmıyor.Davacı bu nedenle kamuoyunu bilgilendirmek için konuyu ticaret mahkemsine taşıyor.Süreç 6 yıldır devam ediyor.Vergi Denetim Kurulundaki fetöcüler konu hakkındaki tüm evrakı hıfz ediyor.
    KOÇHOL 2177 nolu paylaşımınız. 29-09-2022, 20:57
    https://www.hisse.net/topluluk/showt...t=196&page=273

Sn.Mehmet Gürsoy,Daha öncede böyle bir haberi paylaşmışsınız,o topikte de kaynak sorulmuş.
    6 yıldır devam eden dava neden basına yansımadı sizce?
    SPK mudahil olduğuna göre bu haber KAP ta yayınlandı mı?

YTD

Sayfa 82/990 İlkİlk ... 3272808182838492132182582 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •