Sayfa 82/330 İlkİlk ... 3272808182838492132182 ... SonSon
Arama sonucu : 2638 madde; 649 - 656 arası.

Konu: ISMEN - İş Yatırım Menkul Değerler

1. Merhaba

Ikinci kez temettu verenler bagli olduklari holdinglerin nakit ihtiyaci oldugu oicin veriyorlar diye dusunuyorum

Ismen isterse 2. Temettu verebilecek bir nakit pozisyonunda ancak sirket nakit kaynaklarini kredi vererek kullaniyor hatta kasasindaki nakit yeterli gelmemis olacak ki 1 milyar tl finansman bonosu ihrac ettiler yani sirketin bu durumda ikinci temettu vermesi gereksiz anlamsiz olur bu nedenle vereceklerini dusunmuyorum

Takas konusu biraz karmasik bir konu ama belli kurumlardan hergun yuklu alim gelmesi bunun ky den ziyade belli kisilerin alimlari oldugu gibi cikarima yol aciyor e haliyle hissenin belli kisiler tarafindan toplanmasi ilerleyen donemde yukariya surulecegi gibi bir beklenti oluşturuyor

Alıntı Originally Posted by Hunlu Yazıyı Oku
    Merhabalar,
    Al-sat yapmayı becerebilen birisi değilim. Teknik vs de anlamam açıkçası. Bu coinden gelen yeni tayfadan da değilim ama tecrübem de sizinki yanında sınırlıdır. Çok minnak yatırımcı olarak kendi hesabımı kitabımı ve modellememi yaptım ve günün sonunda benim yaptığım kendime has modellemede belli bir süre için her ayın 15'inde al ve unut modeli daha işe yarar görünüyor. o yüzden bilançosu iyi, gelecek vaadeden şirketlere yatırım yapma yöntemi ile ilerliyorum.
    Sormak istediğim iki şey var aslında. Birincisi Bu AK Yatırım aldı, Bofa sattı vs derken burada fon gruplarından alış-satışları mı anlamamız gerekiyor, Ak Yatırım kullanan küçük yatırımcıların payı çok mu sınırlı kalıyor bu satışlarda ?
    İkincisi bazı şirketler bu sene riskler sebebiyle temettü düşük verdiği için kiminden Sonbahar döneminde 2. temettü beklentisi var. İSMEN için sizce böyle bir şey söz konusu olur mu, gündeme geldi mi hiç ?
    Değerli yorumlarınızı dikkatle takip ettiğimi söylemeliyim ve teşekkür ediyorum.
    SM-A705FN cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

3. Bugun endeksin negatifligine uyum sağladı.Yarin ola hayır ola.Endeks işlem rekorlarını zorluyor.Haliyle kom.kredi gelirleri artıyor.viop desen ayrı bir konu.gelirler kartopu gibi..Bugünde böyle olsun.Kacirdik diyenlerde binsin trene.yolumuz uzun.gecinir gideriz.Yarin ki faiz kararından sonra renk belli olurki ben 2/3puandan fazla artış beklemiyorum.Oda %20/21tekamul eder enflasyon kaçtı [emoji779]? Enflasyona karşı ne yapalım?

CPH1931 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

4. Bugün ki cortlamanın sebebi yarınki faiz kararı sanırım

5. Çok olumsuz bişey olsa bankalari almazlardi .

6. Bugün farkettim. Beklentiler 12 milyar. Hadi 10 milyar olsun, Ulan özkaynak 10 milyar.
    Ben 1 yıllık karının özvarlığa eşit şirket daha görmedim.

7. Ozkaynak in +300 milyonuda var[emoji3]
     Alıntı Originally Posted by nurullahCaliskan Yazıyı Oku
    Bugün farkettim. Beklentiler 12 milyar. Hadi 10 milyar olsun, Ulan özkaynak 10 milyar.

8. Ozkaynak her bilanco doneminde artiyor yalniz karlilik 10 12 milyar oldugunda ozkaynak muhtemelen 17 18 milyara cikmis olur kastettiginiz oysa ?
     Alıntı Originally Posted by nurullahCaliskan Yazıyı Oku
    Bugün farkettim. Beklentiler 12 milyar. Hadi 10 milyar olsun, Ulan özkaynak 10 milyar.
    SM-A705FN cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Sayfa 82/330 İlkİlk ... 3272808182838492132182 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •