Sayfa 82/1006 İlkİlk ... 3272808182838492132182582 ... SonSon
Arama sonucu : 8047 madde; 649 - 656 arası.

Konu: Viop LVIII

Alıntı Originally Posted by emregunes Yazıyı Oku
    En çok kazanan en az anlayanlar derler
    Teknik vardır , bende bakıyorum ama çok kısa zaman içi olarak bence mantıklı değil. Hele ki testerede..Min. günlük bakmak lazım.Sürekli stoplatırlar adamı..
    evet geçtiğimiz 2 yılda en çok kazanan satmanın ne olduğunu bilmeyen yeni yatırımcılar olmuştur, düz mantık yükselince sat düşünce al yapanlar kazanmıştır, gerçi ben onlara kazandığınız parayı tekrar alacaklar demiştim, maalesef oldu, şimdi borsadan çıkmaya çalışıyorlar bu arada gene mal dağıtımı başladı!

Alıntı Originally Posted by Bear_Bull Yazıyı Oku
    bizim yazıları mı okudular nedir.
    7803,5 gösterdi.

3,5 puan üstünü gösterip aklınızı başınıza alın, yoksa size
    üç bucuk attırırım nı dedi şimdi
    o 31 i delip geçtiler ama

3.  Alıntı Originally Posted by çıtak Yazıyı Oku
    TRADER lar hazır olsun... 15 likler yoruldu

FDJI peşine takılıp furuşmaya başlayacağız
    Short işini bırakacağın full yukarı oynayacağın bir endeks noktası var mı?
    "Hayalleriniz için sessiz bir şekilde savaşın. Çünkü onları gerçekleştirirken yaratmış olduğu etki insanların tahammül edemediği bir şeydir."

4. Herkese mutlu yıllar,
    Geçen yıl başarılı geçti kendi adıma. Bu yılın başlangıcı da fena değil. Sistemli olmakta fayda var.

Yatırım tavsiyesi değildir. Duygulara yer yok, sistem ne derse o. Sayısal verilere dökülmeyen ifadeler geçersizdir, başarınızı mutlaka ölçün. "Ayinesi iştir kişinin lafa bakılmaz" Ziya Paşa

Alıntı Originally Posted by Zdx&Lunar Soul Yazıyı Oku
    Short işini bırakacağın full yukarı oynayacağın bir endeks noktası var mı?
    3 gündür şort oynamıyorum... long oynuyorum zaten

6.  Alıntı Originally Posted by berkimcans Yazıyı Oku
    evet geçtiğimiz 2 yılda en çok kazanan satmanın ne olduğunu bilmeyen yeni yatırımcılar olmuştur, düz mantık yükselince sat düşünce al yapanlar kazanmıştır, gerçi ben onlara kazandığınız parayı tekrar alacaklar demiştim, maalesef oldu, şimdi borsadan çıkmaya çalışıyorlar bu arada gene mal dağıtımı başladı!
    Saatlikte kanal direncine geldi. Şu an ordan mal veriyor görüntüsü var.. Açılacak pozlara göre de kırar mı dirençten döndü şekli mi yapacak göreceğiz
    Sonuçta baktığımız grafikleri para ile çiziyorlar

7.  Alıntı Originally Posted by çıtak Yazıyı Oku
    3 gündür şort oynamıyorum... long oynuyorum zaten
    Yok yazılarını okuyorum. Benim sorduğum artık endeks şu noktadan sonra short olmam diyeceğin sürekli long ya da yukarı oynayacağın bir endeks noktası var mı?
    "Hayalleriniz için sessiz bir şekilde savaşın. Çünkü onları gerçekleştirirken yaratmış olduğu etki insanların tahammül edemediği bir şeydir."

SPOT da geçen haftanın satıcısı TEB gene satıyor ama bugün en iyi satıcı önceki haftanın en çok satanı İnfo Yatırım olmuş,

Sayfa 82/1006 İlkİlk ... 3272808182838492132182582 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •