Sayfa 82/151 İlkİlk ... 3272808182838492132 ... SonSon
Arama sonucu : 1208 madde; 649 - 656 arası.

Konu: Sistem Analiz

1. eurusd 1.16..

Düzeltme gelmiyor..
    1.15 1.16 lar demiş idim dün..

1.18 1.22 hatta 1.25 lere kadar gidebilir..

Aralık ayında 1.03 lerde iken 0.90 bekleniyordu..

Dolar TL lodos balığına devam..ZAR ın faizi indi üzde 1 yukarı..Geri gelir ama..Sanmıyorum yükselişe devam edebilsin..

Sabah yazdık dolar almak için elle tutulur bir neden ok..14 15 mevduat 12.25 fonlama varken dolar alınmaz satılır..

Ne zaman faizleri aşşa çekmeye başlarlar ne zaman gösterge ile 2 yıllıklar arası negatife döner dolar yukar topuklar

2 yıllık 11.30 fonlama 11.95
    Mevduat 14.50

Sermaye akışı var ...3.44 lere kadar mal bekliyorum dolarda..Kimse kızmasın alınmasın gücenmesin..

2. Şaka maka try de Euronun %1 yükselişini daha yedi hahahahaa
    dxy 94,22 noktasına değecekmi bugün onuda görsün iyice bir rahatlasın tosbağa.
    Yazdıklarım yatırım önerisi değildir akıllı olun kendi aklınız var ona göre, hele trollseniz uzak durun birader aman aman amannn.

3.  Alıntı Originally Posted by asgaridr Yazıyı Oku
    Yani artık 1.1466 üzerinde olduğuna göre 1.161, 1.173 ve 1.22 hedefiniz. Takipteyim...
    Sayın Asgaridr, takipte misiniz hala. 1.163 oldu. ilk hedef tamam mi tamam. Algocu supdem yazsin dursun. ))

4. EURUSD sapıttı ama böyle hızlı temelsiz çıkışlar yapması düşüş geldiğinde bu sefer 0,9x lerin habercisi.

5. 94,22 bir görsünde derdi neymiş çıksın bir ortaya 6 pips kaldı değmesine.
    Yazdıklarım yatırım önerisi değildir akıllı olun kendi aklınız var ona göre, hele trollseniz uzak durun birader aman aman amannn.

6.  Alıntı Originally Posted by powerpc Yazıyı Oku
    EURUSD sapıttı ama böyle hızlı temelsiz çıkışlar yapması düşüş geldiğinde bu sefer 0,9x lerin habercisi.
    94,22 dxy de bir test edilsin teknik olabilir bu çıkış 1 pips kaldı.

7.  Alıntı Originally Posted by stonhand Yazıyı Oku
    94,22 dxy de bir test edilsin teknik olabilir bu çıkış 1 pips kaldı.
    DXY 94,06

8.  Alıntı Originally Posted by powerpc Yazıyı Oku
    EURUSD sapıttı ama böyle hızlı temelsiz çıkışlar yapması düşüş geldiğinde bu sefer 0,9x lerin habercisi.
    eurusd de aylık da sıfır ekseninin altından birkere yükselip geri dönüş olmuş MACD de..
    Onuda grafikte belirttim..

Onun dışında 0.90 çok çok çok zor..

Buna benzer bi formasyon çalışır mı..Bilinmez..

EURUSD aşşa TR krize
    EURUSD yukarı TR bolluk bereket..

Bugünlük bu kadar yeter..

Bu akşam dolar tl de 3.50 3.51 arası bir değer bekliyorum..

Şelale gelebilir..

Üzgünüm dolarcılar ve ben..

Sayfa 82/151 İlkİlk ... 3272808182838492132 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •