5.58 üzeri pilok satış gelmedi Cuma dan beri bekliyik. Az biraz çekilsin dolar gelir geri 4.02/4.60 çı.
investing patladı
Originally Posted by cumartesi71 1+0=1 ise cevap A, 1+0=31 ise cevap B şıkkıdır. Bu soru erotik bir sitede sorulmuş. 1(bayan) + 1(Erkek) Üst üste ters koyup toplarsan sonuç 69 çıkıyor.
Originally Posted by Purplee Anadolu Ajans'ı benim müşterim değil Bunu ben de sevdim .
Originally Posted by boschyatirim Bu soru erotik bir sitede sorulmuş. 1(bayan) + 1(Erkek) Üst üste ters koyup toplarsan sonuç 69 çıkıyor. Tövbee tövbee [emoji4] İyi insan olmanın da ,hoşgörünün de , sevmenin de sermayesi bedava.. Sevin lan birbirinizi ! S.Alışık
Originally Posted by boschyatirim Bu soru erotik bir sitede sorulmuş. 1(bayan) + 1(Erkek) Üst üste ters koyup toplarsan sonuç 69 çıkıyor. Ohh be . Ben de matematik özürlü müyüm neyim diye kendi kendimi yiyordum kaç gündür. Şaka maka ben gerçekten anlamamıştım ya
Originally Posted by MKELES 5.6969 u gördü Ayhan Başkan Hayirli olsun fiyat ne olursa olsun 41 maliyetli idi galiba kredili olanlarin hepsini bugun satacağım
bir halt olacağı yok.
Originally Posted by boschyatirim Bu soru erotik bir sitede sorulmuş. 1(bayan) + 1(Erkek) Üst üste ters koyup toplarsan sonuç 69 çıkıyor. Ben sormadım Vallahi
Forum Rules
Yer İmleri