Sayfa 820/904 İlkİlk ... 320720770810818819820821822830870 ... SonSon
Arama sonucu : 7232 madde; 6,553 - 6,560 arası.

Konu: EGGUB - Ege Gübre

1. batı limanın halka arz fiyatını da görmek lazım..bakalım piyasa ne kadar değer biçiyor...chery nin de manisaya gelmesi ile aliağa körfezindeki limanlar fuul çalışır...ne kadar kapasite o kadar dolar demek olacak...egegübre zaman ilerledikçe nakit zengini bir şirket olacak...tabi bu sırada bedelsiz potansiyeli de sürekli artacak...
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

Allah yürü demedikçe yürümez.
    Tahtacı, patron hepsi birer sebep.

Sebebler de niyetlerine göre mes'ul olurlar.
    23106RN0DA cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    Son düzenleme : aslanselim; 04-12-2024 saat: 17:03.

3. Arkadaşlar şirket zaten nakit zengini ama gösterilmiyor.Sadece arsası 28.5 milyar ediyor.Bu rakama bile ulaşması için en az 5 kat prim yapması lazım.Patron istemiyor...

SM-G991B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

4.  Alıntı Originally Posted by GKN45 Yazıyı Oku
    .Patron istemiyor...

Sizin, bizim gördüklerimizi diğer büyük balinalar görmüyor mu? Görmemesine ihtimal var mı? Elbette hayır tek gerekçe PATRON faktöründen dolayı hisseye yanaşmıyorlar. Şu argüman üretilebilir: Patron istediği kadar baskılasın, büyük ordino ya da yabancı gelse patron dayanamaz diye söylemlerde bulunabilir. Hayır efendim patron istemedikçe değil büyük balina ordino bile bir kademe kaldıramaz. Önce patron isteyecek. Diyecek ki benim hissem de değerlensin, yatırımcı da kazansın. Bu tarz söylem bu patrona özgü değil.. Patron hisselerinin %90 nı böyledir. Bu yüzdendir ki Patrona Allah hidayet ve yatırımcı dostu olmayı nasip etsin.

5.  Alıntı Originally Posted by denizkiraz42 Yazıyı Oku
    Sizin, bizim gördüklerimizi diğer büyük balinalar görmüyor mu? Görmemesine ihtimal var mı? Elbette hayır tek gerekçe PATRON faktöründen dolayı hisseye yanaşmıyorlar. Şu argüman üretilebilir: Patron istediği kadar baskılasın, büyük ordino ya da yabancı gelse patron dayanamaz diye söylemlerde bulunabilir. Hayır efendim patron istemedikçe değil büyük balina ordino bile bir kademe kaldıramaz. Önce patron isteyecek. Diyecek ki benim hissem de değerlensin, yatırımcı da kazansın. Bu tarz söylem bu patrona özgü değil.. Patron hisselerinin %90 nı böyledir. Bu yüzdendir ki Patrona Allah hidayet ve yatırımcı dostu olmayı nasip etsin.
    Aynen hocam.Var bir hesabı.
    Bolge bır kaç yıla çok ama çok hareketlenecek.
    Bu hareketli ortamda kendisine nereye koyacak bekleyip göreceğiz.
    Mecbur bekleyeceğiz.Borsada gayrimenkul zengin ve beklentisi bunun kadar fazla olan kağıt neredeyse kalmadı.

6. Patron..hepsini biliyor görüyor..sn.Deniz ustanın dediği gibi..patrona..şirkete ulaşıp söylesen ne olacak ki..?adam aptal mi?? İstemiyorum..benim değerim bu diyor..istemeyençekip gitsin..mesajı veriyor..bu kadar net..

SM-M205F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

7. İmana gelip...yaratacıyı kabul etmesi için dua edeceğiz başka çözümü yok..

SM-M205F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

8. İte köpeğe dua vicdana gelsin diye dua edecek halim.Ne isterse onu yapsın eninde sonunda ske ske gidecek.Patron istesede istemesede gidecek.OC sadece zamanı uzatır o kadar.

Sayfa 820/904 İlkİlk ... 320720770810818819820821822830870 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •