Çin, ABD'nin Gümrük Vergilerine Karşı Önlemler Aldı
Çin, ABD'nin Gümrük Vergilerine Karşı Önlemler Aldı
Sen af yolunu tut, bağışla, uygun olanı emret, bilgisizlere aldırış etme.
Bir yorumda ben yapayım aslında sorulacak bir şey yok sayacınız yanlış okunmadıysa ve kw birimine zam gelmediyse yanlış bir şey yine yok
Şöyleki
Diyelim tüketici mart ayında 100 kw elektrik kullanmış ve 500 tl fatura gelmiş 1 Nisan'dan sonra çıkan kanun ile faturada devlet desteği görülecek ibaresi ile Nisan ayında ilgili tüketici yine 100 kw yapmış faturası yine 500 tl fakat devlet taşeron firmalara şunu yazdırıyor aslında 1100 tl faturanız ama biz size 500 tl ödetiyoruz yani kalan farkı biz sizin adınıza taşeron firmalara ödüyoruz diyor
Demem o ki burada indirim ve ya destek falan yok hükümetin yanlış politikası yüzünden ( yanlış ( bilinçli ) hesaplama - 10 kişinin geçmediği yoldan 100 kişi geçecek diye) bunu konuşuyoruz dikkat etmemiz gereken sayaç okuma ve zam ( sonradan eklenen giderleri saymaz isek)
Saygılar
Obaraaak 11170 gösterdi şimdi 11188![]()
Hayat hoş gerisi boş
2 dakika sonra önemli abd verisi geliyor...
Sen af yolunu tut, bağışla, uygun olanı emret, bilgisizlere aldırış etme.
Düşsede lönklesek yaw![]()
Hamdım Piştim Yandım
https://www.hisse.net/topluluk/showt...37#post7031937
Üstat pit ...işlemin ilk ayağını metafizik güçlerimizle mi bulacağız![]()
Hayat hoş gerisi boş
Normalde enflasyon düştüğünde gerilemesi beklenen altın fiyatları, yükseliş trendini korumayı sürdürüyor. Uzmanlar, bu durumun arkasında yatırımcıların güvenli liman arayışının ve merkez bankalarının etkili olduğunu söylüyor.
Yer İmleri