Sayfa 821/964 İlkİlk ... 321721771811819820821822823831871921 ... SonSon
Arama sonucu : 7712 madde; 6,561 - 6,568 arası.

Konu: KERVN Kervansaray Yatırım Holding A.Ş.

1. Çünkü ky bıktı yazmışsın 45 lerden çıkar demişsin. Ya çıkmazsa çıkmayacaksa buda algı olmuyomu. Sikayet etsen ne yazar etmesen ne yazar. Fikrin varsa burada yaz katilirım katılmam o benim bileceğim iş. Dava için demissinki tersi çıkabilir. BAK BUNU BENDE ÖYLE düşünüyorum. Senin derdin ben değil ŞIRKET olsun. Biseyler biliyor ve duyuyorsan sen yazda biz öğrenelim.

2. Sen dava ićin ne demişsin okuyalım. hissi değerlendirmem. Bak biz buna bişey diyozmu. Borsa senin hislerine göre hareket edilecek yermi. Elbette değil. Ama senin dediğin gibi ya 1 kişi etkilenirse o yüzden diyorsun ya iyi niyetle uyarıyorum. Bende seni iyi niyetle uyarayım o zaman. Benim derdim senle değil. O yüzden sende benim yazdıklarıma takılıp etkilenme. Benim yazdıklarım yerini buluyorsa ne mutlu banaki. Bulduğunada inanıyorum.ytd

3. Gerçekten derdim benim Şirketle. Ne kadar çok üçkağıt yaptıkları ile ilgili. Sende anladığım mağdursun her ne kadar alıp sattıysan çok ??? muamma. Belkide değilsin. O yüzden sen bana sarma. Boşver hissenin iyi yerlere gelmedine bak. Ben ona bakıyorum mesela.ytd

4. Ama dediğin gibi istemedende etkilenen olabilir o yüzden biraz yazmayayım. O yüzden uyarın için teşekkür ederim. Ytd

5. Hadi iyi geceler yatırımcı arkadaslara 40 kuruş oldun ben gider. Benden sonrada sizler çok kazanın inşallah Ytd

6. bak ABS

ben seni iyi niyetli uyardım

yazdıklarında kaynak açık ve net bir şekilde belirtme isen yazdıkların seni bağlar.

seni bağlayan sözlerinde ima veya algı içerikli mana veya yatırım tavsiyesi içeriği tespit edersem SPK ya seni şikayet ederim diyorum.

kervan yatırımcısının tiyoya duyuma dedikoduya kaynaksız yazılara ihtiyacı yok onların aklı fikri açtıkları davada.

bu bakımdan ben kendimi iyi ifade ettim seni uyardım ha aynı şey benim içinde geçerli beni de sen şikayet et ben ne yazdığımın farkındayım

son sözlerim bunlar konuyu uzatma seni uyardım sen de okudun bitti.

7. arkadaşın maliyeti 3vaiağı 5 yukarı 32 kuruş civarı

kervan 62 kuruşa kadar giderken arkadaş yüzde yüz karda iken satmamış

şimdi 40 kuruşa gelsin ben kaçarım diyor

tam davalarla yönetim sıkıştırılmış iken ki üstelik bu arkadaş davaya da katılmadı

tam çağrı davası bir şekilde sonuçlanması yakın iken

yani ABS bak arkadaşım senin her yazında bir ofsayt durum var

tüm bunlara ek olarak bir de şirket yönetiminden duyumlar alıyorum falan filan diyorsun

seni tanımıyorum bilmem etmem seni suçlamıyorum da ya çok bilinçsiz yada aksine çok hesaplı yazdın bunları bilemiyorum belki de kendine göre iyi niyetlisin

şimdi sen ya tüm bu hatalı davranışlarını tekrarlamıcaksın yazarken dikkat edeceksin yada ben seni şikayet edicem

yazma demiyorum yazacaksan da yazdıklarına dikkat et lütfen gözüm üstünde

8. eski habere güncelleme imiş
    yanlış anlamışım
    çok özür

https://www.kap.org.tr/Bildirim/710604
    Paylaştığım hiçbir şey yatırım tavsiyesi olamaz.
    HERKESİN KENDİ AKLI VAR.

Sayfa 821/964 İlkİlk ... 321721771811819820821822823831871921 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •