Buyıl bir erken seçim tartışması daha sık medyada duyabiliriz ama gelecek yıl için de olsa bir algı oluşursa yabancılar genelde pozisyon azaltıyorlar bu dönemlerde .Bahsettiğim böylesi bir durum şayet oluşursa diye ima ettim.
erken seçim tartışmalari bir çok kez gündeme geldi ,hükümet bu tartışmalara güçlü ve net bir biçimde karşılık verince kamuoyunda da karşılık bulmayinca etkisiz kaldı.Turkiye istediği gibi yakın zamanda aşı ihtiyacini giderirse ki anlasmalar yapıldı , vatandaşa da aşı vurma konusunda alt yapı son derece iyi durumda(.gunde 1,5 milyon).bir cok ülkeden daha erken normale döner.ic piyasalarin hareketliliği ile beraber güzel günler bizi bekler.
Aşılama süreci sizin kadar iyimser değilim. Sadece bizde değil tüm dünyada yavaş gidiyor zaten yeterli aşı stoklarida yok. Bu konu tüm dünyada uzayacak gibi geliyor bana.Piyasa oyuncuları eve gir hisselerinden evden çık hisselerine geçmede istekli. Her şeye rağmen ben 2021 den umutluyum ÜLKEMİZ İÇİN hayırlı bir yıl olacağına inanıyorum.
Günaydınnn Hayırlı Cumalar ...
Yer İmleri