Sayfa 820/940 İlkİlk ... 320720770810818819820821822830870920 ... SonSon
Arama sonucu : 7515 madde; 6,553 - 6,560 arası.

Konu: Çizgi Ötesi ( kısa - orta - uzun )_Al-Sat

1. Esselocan bey bende KNFRT speğini tokatlıyordum.Akşam yemeği aldık.HUBVC 19.0 altında yeni giriş yaptık.CEMTS ısınma hareketleri yaptı ama koşuya bir türlü başlıyamadı.PAPIL kızımızın speği ondan aldıklarımı benden aldı ama peşini bırakırmıyım tabiki hayır.Can sıkıcı bir piyasa vardı.Piyasayı beğenmedim.YTD.
    Son düzenleme : esma; 14-01-2021 saat: 18:05.

2.  Alıntı Originally Posted by esma Yazıyı Oku
    Esselocan bey bende KNFRT speğini tokatlıyordum.Akşam yemeği aldık.HUBVC 19.0 altında yeni giriş yaptık.CEMTS ısınma hareketleri yaptı ama koşuya bir türlü başlıyamadı.PAPIL kızımızın speği ondan aldıklarımı benden aldı ama peşini bırakırmıyım tabiki hayır.Can sıkıcı bir piyasa vardı.Beğendim bugün palanın halini.YTD.
    Sizce pala kim? İş mi? Ak mı? Yoksa bofalgo mu?

3. Sayın Prof hocam, geldiğinizde eğer müsaitliğiniz olursa BAGFS VE HEKTS bakar mısınız?

4.  Alıntı Originally Posted by esselocan Yazıyı Oku
    Sizce pala kim? İş mi? Ak mı? Yoksa bofalgo mu?
    Piyasayı ve palayı beğenmedim yazacaktım aslında.Pala her kılığada girebiliyor.Bir çok aracı kurumla çalışıyorlar.Onlar olmadan pıyasada hacim oluşmaz.Trampın görevi teslim edinceye dek bütün dünya diken üstünde.Bir çılgınlık yapıp irana bir saldırı yaparmı endişesi herkesi tedirgin ediyor.İkincisi aşı olayın dünyada çok ağır gittiği ve mutasyona uğramış olan virusun olası yayılma endişesi tedirginlik yaratan konular olsada ABD nin teşfik paketinin büyüklüğü ve kapsamı gelecek yakın zamanda olumlu bir beklentinin varlığıda piyasaları boğada tutmaya devam ediyor.Benim için yakın bir zamanda irana bir saldırı olmadğı ve erken seçime dair güçlü bir inanç oluşmadığı sürece mal taşımaya devam ederim.Tabiki stoplar olacak,hisse değişiklikleri olacak o ayrı.
    Prof hocamın konularına daldık aslında bu meseleler onun .Bu ara gene gözükmüyor inşaallh kötü bir durum yoktur.
    Cümleten hayırlı akşamlar...

5. Iyi aksamlar hocam kozal la vedalastim şimdilik goodyear a musait zamanda bakabilirmisiniz şimdiden teşekkürler

6. Sayın Prof hocam sizin endeks yorumları olmayınca ky tedirgin, endeksin belirsizliği endişelendiriyor.🙂

7.  Alıntı Originally Posted by esma Yazıyı Oku
    Piyasayı ve palayı beğenmedim yazacaktım aslında.Pala her kılığada girebiliyor.Bir çok aracı kurumla çalışıyorlar.Onlar olmadan pıyasada hacim oluşmaz.Trampın görevi teslim edinceye dek bütün dünya diken üstünde.Bir çılgınlık yapıp irana bir saldırı yaparmı endişesi herkesi tedirgin ediyor.İkincisi aşı olayın dünyada çok ağır gittiği ve mutasyona uğramış olan virusun olası yayılma endişesi tedirginlik yaratan konular olsada ABD nin teşfik paketinin büyüklüğü ve kapsamı gelecek yakın zamanda olumlu bir beklentinin varlığıda piyasaları boğada tutmaya devam ediyor.Benim için yakın bir zamanda irana bir saldırı olmadğı ve erken seçime dair güçlü bir inanç oluşmadığı sürece mal taşımaya devam ederim.Tabiki stoplar olacak,hisse değişiklikleri olacak o ayrı.
    Prof hocamın konularına daldık aslında bu meseleler onun .Bu ara gene gözükmüyor inşaallh kötü bir durum yoktur.
    Cümleten hayırlı akşamlar...
    Endişelerinizi anlıyorum. Ancak erken seçimi anlamadım. Seçimler zamanında olmalı bence. Sayın Prof yazdıklarımızı okuduğunda zaten ekleme çıkarma yapacaktır . Saygılar.

8. Selam prof. Üstad Esma essolocan adem ve tüm topikteki arkadaşlara. Gedza yorumu yapacak varmı.Y.T.D şimdiden teşekkür ederim.Bu arada sayın prof üstad gözükmüyor inşallah kötü bir şey yoktur. . Y.T.D

Sayfa 820/940 İlkİlk ... 320720770810818819820821822830870920 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •