Bu rasyolarla halen bu fiyatta kalabiliyorsa geriye ek bir seçenek kalıyor şirketin hisse geri alımı yapması.Jants zamanında ömrümüzü yemişti şirket geri alımından sonra işler değişti.Bu çakallar endeksin düşüşünü çok iyi kullanıyor.Üç kuruşluk günlük hacimlerle al gülüm ver gülüm sürekli aşşağı çekiyorlar hisseyi.Bunu ancak geri alım engeller.Tabi bu benim görüşün beni bağlar.
Neye göre mi ucuz? Bilançoya baktım, son 4 çeyrek kara baktım, 2021 hasılata baktım, bir de bistteki diğer şirketlerin fk PD lerine baktım ucuz gördüm. Bu da sadece kişisel görüşüm olup beni bağlar. Yatırım danışmanlığı yapmıyorum. Sadece sesli düşünüyorum.
Teknik olarak ise 9.60 bandına bekliyorum. Haa orayı görür deler veya görmez ona göre de kendi kararımı verir işime bakarım
Yeni bir hikaye mi? Klimasan harici hepsi hikaye. Vaktim var, beklentim de. 2020 son çeyrek kârı yaklaşık 42.3 milyon. 2021 6 aylık kâr 56.5 milyon. Toplam son 3 çeyrek 99 milyon. Bugün son 4 çeyrek kârı büyük ihtimalle gelecen çeyrek kârı ile fk PD nerelere düşer bilinmez. Haaa son çeyrekte katakulle eder zarar gösterirler o da şirketin insafına kalmış. Toplam varlıklar 2 milyarı geçmiş. Var mı bundan ucuzu. Yine diyorum. Kendi görüşümdur.ytd asla da asla
Yüklü lot ile de bekliyorum. Yatırım yaptım kumar oynamadım
Normalleşme başlasın klmsn hikayesini sayfa sayfa yayınlar kurumlar küresel ısınma market zincirleri güvenli gıda taşıma maliyetleri yükselirken soğuk depolama ihtiyacı dönüşüme ayak uyduramayan küçük şirketler....
Bir dost
Yer İmleri