Sayfa 821/1001 İlkİlk ... 321721771811819820821822823831871921 ... SonSon
Arama sonucu : 8005 madde; 6,561 - 6,568 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz VIII

1.  Alıntı Originally Posted by Tinaz Yazıyı Oku
    Insallah iyisindir, dusunmesi bile adami hasta eder.
    Acikcasi bilemiyorum, belirti gostermeyip testi pozitif cikan var, benim gibi bazi belirtileri tasiyip negatif olan var, yani ortada biraz karmasa var, hastalik yeni oldugu icin sanirim tani koymak biraz zor, ne gibi etki bırakır o da belli degil ama bazi insanlarin öldüğü gercek, umarim test sonucu dogrudur, bizim kuskularimiz yersizdir.

Alıntı Originally Posted by apocalyptica Yazıyı Oku
    İcimde bir kusku var, öksürük var biraz test sonucu kafami karistirdi yukarida da sn. Hkm'in bahsettiği mevzu gibiyse sıkıntı.
    Mevzu dediğim gibi sn apocalyptica.Ama izlenecek yol nedir derseniz bu hastalıkta aslında bilinen etkili bir tedavi falan yok.Baktınız genel durumunuz bozuluyor,gidersiniz bir hastaneye çektirirsiniz bir tomo durum biraz daha netleşir.En sıkıntılı tutulum akciğer tutulumu.Diğer organlardaki tutulum genelde istisnalar olmakla beraber çok sıkıntı yaratmıyor.Siz kendinizi bir hafta izleyin her gün bir gün öncesine göre iyiye gitmeniz lazım,kötüye gidiyorsanız ihmale gelmez mutlaka hastaneye gidin bence.

Acikcasi bilemiyorum, belirti gostermeyip testi pozitif cikan var, benim gibi bazi belirtileri tasiyip negatif olan var, yani ortada biraz karmasa var, hastalik yeni oldugu icin sanirim tani koymak biraz zor, ne gibi etki bırakır o da belli degil ama bazi insanlarin öldüğü gercek, umarim test sonucu dogrudur, bizim kuskularimiz yersizdir.
    Test pozitif çıkarsa hastasınız,negatifse kesin hasta değilsiniz anlamına gelmiyor.Siz bir hafta kendinizi gözleyin sn apocalyptica.

4.  Alıntı Originally Posted by hkm Yazıyı Oku
    Test pozitif çıkarsa hastasınız,negatifse kesin hasta değilsiniz anlamına gelmiyor.Siz bir hafta kendinizi gözleyin sn apocalyptica.
    Ben de onu diyorum sn hkm, belirsizlik insani biraz düşündürüyor, neyse kendi kisisel dertlerimle basligi daha fazla mesgul etmeyelim, bakalim yarınki mujde bize nasil yansiyacak [emoji23]

Alıntı Originally Posted by Tinaz Yazıyı Oku
    Insallah iyisindir, dusunmesi bile adami hasta eder.
    Sn tınaz hatırlarsanız daha hastalık çindeyken sizi uyarmıştım şubat ayında.Bu hastalık başka,bizimkiler vaka yok falan diyorlar aman dikkat edin diye.Şimdi gene benzeri bir durum var turizm ayağına hastalığın genel tablosu vatandaştan gizleniyor.Turizm sezonu bitince sanırım sert tedbirler mecburen alınacak.Bu arada gol yememek lazım.

6.  Alıntı Originally Posted by apocalyptica Yazıyı Oku
    özele gdidp doğrudan akciğer tomografisi testle hiç uğraşmayın şüphe varsa..

Ben de onu diyorum sn hkm, belirsizlik insani biraz düşündürüyor, neyse kendi kisisel dertlerimle basligi daha fazla mesgul etmeyelim, bakalim yarınki mujde bize nasil yansiyacak [emoji23]
    Yaşınız kaç bilmiyorum sn apocalyptica ,35 yaş altıysanız çok da sıkıntı olmaz.Üstüyse dikkatli olmak lazım tabi.

Alıntı Originally Posted by hkm Yazıyı Oku
    Sayin hkm testin (PCR) pozitif oldugu hastasiniz (covid) anlamina gelmiyor. PCR sadece bir RNA parcasinin var oldugunu gösteriyor. Virüs oldugunun kaniti PCR-testi ile yapilamiyor.
    Pozitif ciksa bile yanlis positif olabilir (yanlis negatif olabilecegi gibi).

Sayfa 821/1001 İlkİlk ... 321721771811819820821822823831871921 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •