Sayfa 821/993 İlkİlk ... 321721771811819820821822823831871921 ... SonSon
Arama sonucu : 7939 madde; 6,561 - 6,568 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XVII

Alıntı Originally Posted by pisyedili01 Yazıyı Oku
    içine otumayacağız ya ters çevireceğiz sayın EGEDUK. hem altı hergün doğlagaz aleviyse 1800 küsür derece ye kadar ısıtılan bir metal tencere dediğimiz.

Bir gemici derken ..aslında aile boyu gemici bir tarafım... Rahmetli ananemi boğazı geçerken dümene bağlarlarmış bir miktar yapılı olduğu için (kilolu demek istemedim)...gemiciler pratikdir vesselam.
    Sağlık konusunda da yabana atmayınız aylarca açık denizde... apandisit patlasa müdahale etmek zorunda 1.zabit ( 2,kaptan diyelim) vs vs..

NOT:size cevap yazdım ama takılmak için birazda gülelim eğlenelim dimi.
    Tmm ben göytümden okumuşum.
    [emoji3]

Alıntı Originally Posted by EGEDUK Yazıyı Oku
    Tmm ben göytümden okumuşum.
    [emoji3]
    Ya bende konu sağlık olunca vebal almak istemem.Gemiciler pratikdir işde her konuda. Misal gemi batsa hepimiz farklı tepkiler veririz kimimin cankurtaran filikası kimimiz cankurtaran yeleği ararız fellik fellik... gemiicler ne arar bilir misiniz???

Alıntı Originally Posted by pisyedili01 Yazıyı Oku
    Ya bende konu sağlık olunca vebal almak istemem.Gemiciler pratikdir işde her konuda. Misal gemi batsa hepimiz farklı tepkiler veririz kimimin cankurtaran filikası kimimiz cankurtaran yeleği ararız fellik fellik... gemiicler ne arar bilir misiniz???
    Tencere mi?

Şaka şaka. Hayatta kalmak için su ve yiyecek herhalde.

Tencere mi?

Şaka şaka. Hayatta kalmak için su ve yiyecek herhalde.

hipotermiye karşı kıçına neft arar desem yeridir
    ısı kaybını minumum seviyede tutmak için ısı kaybının çok olduğu yerleri yağlarlar .
    üzerlerine giyinebildikleri kadar kat kat giyinirler.(kat kat giyinirler çinkü arada kalabilecek hava katmanı oldukca iyi bir yalıtkandır..
    vs vs..

Rahmetli dedem kaptan idi.Kendi çektimelerinden biri batıyor inebolu açıklarında bir tahta parçasına tutunarak hayatda kalıyor.ölmediysem sürdüğüm yağın sayesinde derdi .

forumu fazla meşgul ettim affedersiniz

maaş harcamaları karşılamayınca cukkadan bir miktar doları bankaya yatırmak istedim. bankamatik 2 tane yüzlüğü kabul etmedi. bende pek adetim olmamasına rağmen döviz bürosuna gittim. amanın büfenin önünde 3 sıra var. camda 5-10 dolar yok diye yazı vardı. benden başka herkes dolar alıyordu, hemde 20-30 dolar gibi küçük miktarlar. vatandaş sanki cebinde tl tutmak istemiyor. ilk kez böyle bir durum görüyorum. durum çok kötü.

Bu günkü serbest piyasa devam ederse kış çok sert geçeceğinden ( kızılderili hikayesi gibi) birileri digitaldeki dolarları stoklamak istiyor

Ayrıca piyasalarda ayrışma pek hayra alemet de değil...

O tencereden yemek de yenmez artık.
    [emoji3]
    İçine neden oturdun hemen
    bir halt olacağı yok.

Alıntı Originally Posted by heval Yazıyı Oku
    Bu günkü serbest piyasa devam ederse kış çok sert geçeceğinden ( kızılderili hikayesi gibi) birileri digitaldeki dolarları stoklamak istiyor

Ayrıca piyasalarda ayrışma pek hayra alemet de değil...
    Birileri normal diyor ona şaşıyorum adam bankadan yukarda alıyor. Bankayla nerwdeyse aynı fiyata satıyor nedwn
    Son düzenleme : ayhan53; 21-07-2022 saat: 21:40.
    bir halt olacağı yok.

Sayfa 821/993 İlkİlk ... 321721771811819820821822823831871921 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •