herhangi bir insan bir mesleğe örnek 40 sene hizmet etse,
o mesleğin iyi kötü piri olur.
doktorsa gelen gerçekten hastamıdır,
savcı hakim yada pois ise gerçekten suçlumudur diye anında anlarlar,
bunlara gözümle şahit olmuşum.
din-de böyle 40 sene ihlasla,
haram yememek şartıyla,
zekeatı vermak şartıyla
dedikodu yapmamak şartıyla,
hiç bir insanı kıanamak şartıya,
bu ve buna benzer yaşayan bir insan işin hakikatini ayan beyan görür.
şimdi bana kızacaklar bugün Allah herkezin ibadetini kabül etsin,
cami cematinin çok büyük bölümü raydan çıkmış.
herkesin cebinde kredi kartı,
gerisini yazmıyorum bile.
insan islamı tam ihlas üzere yşasın,
bakın bakalım insana ne gösteriyorlar.,
gerek aşikare,
gerek rüyasında.
40 sene ihlas-la yaşayana.
cümleten iyi akşamlar.
kazancınız daim olsun.
Geçenlerde bir sohbet esnasında, Aralarında camii imamı da olan arkadaşlara şunu sordum..
Amerika,Japonların tepesine Atom Bombası atarken Tanrı nerede idi.?
Hiroşima ve Etrafındaki bölgelerde ,İnsanından Bitkisine Binlerce Canlı yok edildi..
Peki;Eger Tanrı o bölgeyi ABD eliyle cezalandırdı ise,O insanların (japonların.) suçu-günahı neydi.?
Dini litaretüre göre,birisi suç işlemediyse,hünahı da cezası da olmaz.
Yok,tersi ise,Yaani Japonlar masumdular ise,O Atom Bombasını niye müdahele etmedi,Patlamasını engellemedi.?
Madem ki,Tanrının gücü her şeye yetiyor,eee abd li kullarına,o bombaya ve uçaklara gücü yetmiyor mu.?
Sonuç:Kem küm,Lastikli cevaplar..
2021 JACKSON HOLE TOPLANTISI NE ZAMAN?
ABD Merkez Bankasının (FED) Kansas City Şubesi, her yıl düzenlenen Jackson Hole Ekonomi Politikası Sempozyumu'nun artan yeni tip koronavirüs (Kovid-19) vakaları nedeniyle planl*****n aksine sanal olarak yapılacağını duyurdu.
Kansas City FED'den yapılan açıklamada, her yıl dünyanın en önemli merkez bankacıları ve finans oyuncularını Wyoming eyaletinin Jackson Hole kasabasında bir araya getiren sempozyumun yakın zamanda artan Kovid-19 riski nedeniyle 27 Ağustos'ta sanal olarak gerçekleştirileceği bildirildi. Toplantının saati henüz bilinmiyor.
Kansas City FED Başkanı Esther George, konuya ilişkin, "Sağlık koşullarının planladığımız gibi bu yıl Jackson Lake Lodge'da fiziki olarak toplanabilmemizi engellediğinden dolayı hayal kırıklığı duysak da misafirlerimizin ve Teton ilçesi halkının güvenliği önceliğimizdir." değerlendirmesinde bulundu.
DÖVÜNMEYİN.NEYE LAYIKSANIZ O ŞEKİLDE YÖNETİLİRSİNİZ
Dinî konulara girmemek bu ise, bir de girseler ne olacak bilmiyorum, herhalde oturup ilmihâl yazacaklar.![]()
DOLAR 5 GAYME OLACAK!
Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!
Yer İmleri