sanki günlük faiz listesi her gün yayınlanma zamanı geldi gibi.
sanki günlük faiz listesi her gün yayınlanma zamanı geldi gibi.
Türkiye'de temel problem şu : bilgili olanların yetkisi yok , yetkisi olanlarında bilgisi yok.
Bosporus ve gidivani acil foruma cagirin.borsa dustu.duduyuda[emoji39]
Merhaba arkidişler,
Bugün topladığım ABD Doları için getiri oranlarını ve şartlarını sizlerle paylaşmak istiyorum. 7 banka ile iletişime geçmeye çalıştım; maalesef 3 tanesinden yanıt alabildim.
Vakıflar: KKM yapıyor; opsiyon ya da ileri tarihli kur (forward) yok. Düz vadeli mevduat %2,5 (2 gün valörlü [ilk defa duydum]). KKM şartları ise: ABD Doları bakiye aynı kalıyor vade sonunda da. Faizini TL olarak net %9,15 ödüyor. Ödeme günü faiz başlangıç günü mü yoksa sonu mu netleşmedik.
ICBC: KKM yapıyor, ileri tarihli (forward) kur yok. Düz vadeli mevduat %2. KKM ise opsiyonlu mu öğrenemedim, yalnız %12 getiriyor denildi.
ING: KKM yapıyor; opsiyon, ileri tarihli kur (forward), vadeli mevduat yok. KKM ise 3 şekilde: 3 aylık %10, 6 aylık %12 ve 1 yıllık %15 net TL faiz. Faiz ise işlem ile aynı gün hesaba peşinen yatıyor.
Hepinize selamlar
Axess chip para ile eski harcamalar ödenebiliyordu iki gündür bakıyorum artık yapılmıyor varmı bilgisi olan
Yer İmleri