Sayfa 822/1001 İlkİlk ... 322722772812820821822823824832872922 ... SonSon
Arama sonucu : 8005 madde; 6,569 - 6,576 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri( ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları) - VII

1. sanki günlük faiz listesi her gün yayınlanma zamanı geldi gibi.
    Türkiye'de temel problem şu : bilgili olanların yetkisi yok , yetkisi olanlarında bilgisi yok.

2.  Alıntı Originally Posted by TOPRAK-SERDAR Yazıyı Oku
    sanki günlük faiz listesi her gün yayınlanma zamanı geldi gibi.
    Topikteki örümcek ağlarını temizleyip, yeni gelenlere hazırlık yapmak gerekiyor.
    Daha az geyik daha çok oran.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Bosporus ve gidivani acil foruma cagirin.borsa dustu.duduyuda[emoji39]

4.  Alıntı Originally Posted by blue70 Yazıyı Oku
    Bosporus ve gidivani acil foruma cagirin.borsa dustu.duduyuda[emoji39]
    Bosporos gittiğinden beri dolar yamuldu

5. Merhaba arkidişler,

Bugün topladığım ABD Doları için getiri oranlarını ve şartlarını sizlerle paylaşmak istiyorum. 7 banka ile iletişime geçmeye çalıştım; maalesef 3 tanesinden yanıt alabildim.

Vakıflar: KKM yapıyor; opsiyon ya da ileri tarihli kur (forward) yok. Düz vadeli mevduat %2,5 (2 gün valörlü [ilk defa duydum]). KKM şartları ise: ABD Doları bakiye aynı kalıyor vade sonunda da. Faizini TL olarak net %9,15 ödüyor. Ödeme günü faiz başlangıç günü mü yoksa sonu mu netleşmedik.

ICBC: KKM yapıyor, ileri tarihli (forward) kur yok. Düz vadeli mevduat %2. KKM ise opsiyonlu mu öğrenemedim, yalnız %12 getiriyor denildi.

ING: KKM yapıyor; opsiyon, ileri tarihli kur (forward), vadeli mevduat yok. KKM ise 3 şekilde: 3 aylık %10, 6 aylık %12 ve 1 yıllık %15 net TL faiz. Faiz ise işlem ile aynı gün hesaba peşinen yatıyor.

Hepinize selamlar

6. Axess chip para ile eski harcamalar ödenebiliyordu iki gündür bakıyorum artık yapılmıyor varmı bilgisi olan

Alıntı Originally Posted by Crunch Yazıyı Oku
    Merhaba arkidişler,

Bugün topladığım ABD Doları için getiri oranlarını ve şartlarını sizlerle paylaşmak istiyorum. 7 banka ile iletişime geçmeye çalıştım; maalesef 3 tanesinden yanıt alabildim.

Vakıflar: KKM yapıyor; opsiyon ya da ileri tarihli kur (forward) yok. Düz vadeli mevduat %2,5 (2 gün valörlü [ilk defa duydum]). KKM şartları ise: ABD Doları bakiye aynı kalıyor vade sonunda da. Faizini TL olarak net %9,15 ödüyor. Ödeme günü faiz başlangıç günü mü yoksa sonu mu netleşmedik.

ICBC: KKM yapıyor, ileri tarihli (forward) kur yok. Düz vadeli mevduat %2. KKM ise opsiyonlu mu öğrenemedim, yalnız %12 getiriyor denildi.

ING: KKM yapıyor; opsiyon, ileri tarihli kur (forward), vadeli mevduat yok. KKM ise 3 şekilde: 3 aylık %10, 6 aylık %12 ve 1 yıllık %15 net TL faiz. Faiz ise işlem ile aynı gün hesaba peşinen yatıyor.

Hepinize selamlar
    1 yıllık net %15 derken ? ING için
    1 milyon TL lik döviz yatırdık diyelim. Hesaba yatırdığımız gün 150 bin TL hemen hesaba yatıyor mu?

8.  Alıntı Originally Posted by Westwind Yazıyı Oku
    Topikteki örümcek ağlarını temizleyip, yeni gelenlere hazırlık yapmak gerekiyor.
    Daha az geyik daha çok oran.
    Westwind adlı kullanıcıya tekrar itibar puanı vermeden önce biraz diğer kişilere de puan vermelisiniz.

Sayfa 822/1001 İlkİlk ... 322722772812820821822823824832872922 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •