Sayfa 823/1085 İlkİlk ... 323723773813821822823824825833873923 ... SonSon
Arama sonucu : 8957 madde; 6,577 - 6,584 arası.

Konu: Foreks Haberleri

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    *tcmb: Uygun görülmesi halinde geleneksel ihale yöntemi ile bir hafta vadeli “gün içi repo ihalesi†açılabilecektir. Gün içi repo ihalelerine verilebilecek toplam teklif miktarı ilan edilen ihale tutarı ile sınırlı olacaktır

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

*tcmb: Kamuoyu ile iletişimin daha etkin şekilde yapılabilmesi amacıyla enflasyon raporları, bilgilendirme toplantılarıyla tanıtılacaktır

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

*tcmb: Bunlara ek olarak, yatırımcılarla ve analistlerle teknik içerikli görüşmeler yapılmaya devam edilecek, ayrıca yurt dışındaki finans merkezlerinde yatırımcılarla düzenli toplantılar gerçekleştirilecektir

*tcmb: Likidite yönetimi çerçevesinde, hazine müsteşarlığı varlık kiralama şirketi (hmvkş) tarafından ihraç edilen tl cinsi kira sertifikası karşılığında kotasyon yöntemiyle gerçekleştirilen gecelik vadeli repo imkânının sağlanması durumunda tüm katılımcılar bu imkândan yararlanmaya devam edecektir

*tcmb: Dibs ve/veya hmvkş tarafından ihraç edilen tl cinsi kira sertifikası karşılığında gerçekleştirilen glp repo uygulamasına devam edilecektir

*tcmb: Türkiye ekonomisindeki gelişmeleri tüm boyutlarıyla anlamaya yönelik söz konusu çalışmalar, para politikası karar alma süreçlerine de girdi sağlayacaktır

*tcmb: Gerekli görülen günlerde borsa istanbul bünyesindeki bıst repo-ters repo pazarı ve bankalararası repo-ters repo pazarında faiz koridoru dâhilindeki gecelik faiz oranlarından tcmb tarafından yapılan fonlama tutarının sınırlandırılması uygulamasına devam edilebilecektir.

*tcmb: Finansal istikrar raporu, tcmb’nin önemli bir iletişim aracı olmaya devam edecektir

Sayfa 823/1085 İlkİlk ... 323723773813821822823824825833873923 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •