Sayfa 823/964 İlkİlk ... 323723773813821822823824825833873923 ... SonSon
Arama sonucu : 7712 madde; 6,577 - 6,584 arası.

Konu: KERVN Kervansaray Yatırım Holding A.Ş.

1. bana bak hasson31 misin nesin yazdıklarımda hata görüyorsan

SPK orda

ben seni yakalarsam önce uyarır sonra gerekirse şikayet ederim

bunu ona buna değil herkese uygularım

volboru da zamanında uyardım o tarihlerde düzeltti kendini akıllı çünkü

ulan işinize gelmedi mi hemen tahtacı tuhtacı onun bunun adamı diye yaftalıyorsunuz

SPK ya şikayet ederim diyorum biri diyo sen niye böyle yapıyon ky dostu ol diyo diğeri de tehdit edemezsin falan diyo

la bi karar verin ne çeşit muamele istiyonuz

2.  Alıntı Originally Posted by hasson34 Yazıyı Oku
    Madem öyle. doğrudur. dediğin gibi olsun fakat Abs nin meselesini fazla abarttın. üstelik şikayet etmiş olsaydın da oradan sana 1 şey çıkmazdı
    bak sennnn

çok da akıllı maşallah

3. İşin aslı ben forumlara her zaman yazmayı da sevmiyorum. Abs yi uzun süreçtir yorumlarından tanıyabildiğim kadarıyla gerçek ky dir. Allah arkadaşın da gönlüne göre versin. herkesin sabrı 1 yere kadardır. Abs ye tavsiyem fazla yorum yapmaması. zaten 1 hedefi var ise oradan eyvallah dersin Abs. günlük hayatına geri dönersin İnşallah. bizler de ne vakit kurtululuruz Allah bilir ...

4. Seninle de polemik yapmayı düşünmüyorum. benim bu forumda sayfası kapanmamış ve görülecek 1 hesabım sadece volvorladır. onunla da sürecin sonunda görüşeceğiz. O güne kadar bekleyecek yüreğe sahibiz evel Allah volvor. ben şunları görmeden asla çıkmayacağım. ve bu benim 5,5 yılımı çalanlar ile hesaplaşma sebebim içindir. ya volvor haklı çıkacak kot dışına şirket ile birlikte gönlüm rahat gideceğim ya da spk nın gözaltı yasağının kaltığını göreceğim. kot dışına çıkmadığı sürece gözaltı pazarında da olduğu sürece asla ve asla 5,5 yıllık alın terimi o ağlaklara peşkeş çektirmeyeceğim. Tüm bunlar şahsi düşüncem olup sadece beni bağlar. başka da hiç kimseyi zerre kadar ilgilendirmez. YTD

5.  Alıntı Originally Posted by simsar Yazıyı Oku
    "TMSF: 15 Temmuz’dan bu yana bin 22 şirkete kayyum atandı. 15 Temmuz darbe girişiminden sonra FETÖ ile bağlantılı olduğu tespit edilen bin 22 şirketin TMSF kayyumunda yönetildiğini söyledi."

mahkemede incelenecek olan para trafiğinde fetöye yardım çıkarsa ballı kaymak olur kervn.
    Aslında atlanmamadı gereken çok önemli bir konuda dava süresince kimlerin avukatları ozaman gündemde olan fetö olayını kendi lehkerine işlediker veya hangi avukatları bu konuda demeçler verdiler veya savlarda bulundular ve bunun o dönemdeki hasas durumu mahkeme heyeti üzerinde etkisi ne olabileceği düşünülmeli

Odönem terçr örgütü fetö olayı yoğun gündemdeydi ve fetö ile özdeşleştirdiler bir durum herkesin üzerinde önemli etkisi vardı, özellikle devlet memuru hukukçuların herhangi bir şekilde fetö örgütü İle ilişkilendirilme endişesi zirvede iken.. Düşünün bir tarafın fetö mağduruyum diyen savları mahkeme üzerinde nasıl bir etki yapacağını.

6. Bütün teknik yorumlarda sadece algı yönetimi, zabanı gelince ters köşe yapma sindiliği.

By hissede piyasanın hiç bir belirleyiciliği olmadığını en ahmak adamda bilir. piyasanın angınında çok berbat çok çirkef bir hisse olduğu çok somutlaşmış ve net somut sonuçlara ulaşmadan her hangi olumlu haberler ile bildirimlerin de pek etkisi olmaz piyasa üzerinde.

Ancak öz kaynaklardan kasaya net nakit sağlayacak işler somut sonuca ulaşırsa ve bu öz kaynakla üretilen nakitle bütün borçlar etkisiz düzeye ulaşmadı netleşirse belki piyasa ilgisi ve belirleyiciliği oluşabilir.

7. Beyler kavgaya devam edin. Kavga olunca hisse yükseliyor.
    Durduğu yerde bende gelirim kavgaya).
    Yeterki istediğimiz fiyata gelsin.

8.  Alıntı Originally Posted by VOLBOR Yazıyı Oku
    eski habere güncelleme imiş
    yanlış anlamışım
    çok özür

https://www.kap.org.tr/Bildirim/710604
    Valla bravo sayın VOLBOR... Bizden daha iyi takip ediyorsunuz...

İşte sizin sorununuz da burada yazdığınız gibi aslında...

Hep yanlış anlıyorsunuz
    YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR...

Sayfa 823/964 İlkİlk ... 323723773813821822823824825833873923 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •