Sayfa 823/906 İlkİlk ... 323723773813821822823824825833873 ... SonSon
Arama sonucu : 7244 madde; 6,577 - 6,584 arası.

Konu: SASA - Sasa Polyester

1.  Alıntı Originally Posted by Temettü Bükücü Yazıyı Oku
    Merhaba tamam anladım. Geçmişte böyle olacak demişsiniz olmuş.Bunlar güzel de birzazda ileride ne olabilir diye bir projeksiyon cizermisiniz. Geçmiş geçmişte kaldı artık ama geleceği tahmin edersek planlama yapabiliriz.
    benim gelecek planlamam canını sıkar...

sizin duymak istediklerinizi söyleyecek forumda çok masalcı var...

ben buranın sevilmeyen adamıyım...ben gerçekleri yazarım onlar hayalleri...

insanoglu yaratılış geregi gerçek yerine hayali duymayı sever...

ama bak sasa için bir masalda ben anlatayım...

burdakiler o kafada...

HAZIR PARA
    Nasrettin Hoca adamın birinden borç istemiş.
    Borç veren adam Hocaya sormuş:
    - "Hocam, borcunu ne zaman ödeyeceksin?"
    Hoca başlamış anlatmaya:
    - "Senden aldığım parayla diken alacağım. Onları koyunların geçtiği yerlere dikeceğim. Dikenler büyüyecek. Oradan koyunlar geçerken yünleri dikenlere takılacak. Ben yünleri toplayacağım. Sonra onları ip yapıp pazarda satacağım. Kazandığım parayla sana olan borcumu ödeyeceğim."
    Adam başlamış gevrek gevrek gülmeye.
    Bunun üzerine Hoca lafı yapıştırmış:
    - "Eeee, bak, hazır parayı bulunca nasıl da gülüyorsun."
    Yatırım tavsiyesi değildir.

2. Benim görüşüm düşüncem eski yazılarımda var… ama yazdıklarımı okuyacaksan güneşli göreceğiz gibi şeyler yok. Herşeyin bir bedeli var gibi şeyler var.

3. Cumhurbaskaninin onayi ile sasanin hizli tren projesi onaylanmis ,

https://www.egemengzt.com/haber-hizl...rim-sasa-63854

4.  Alıntı Originally Posted by alabanda Yazıyı Oku
    Kozalaklarla yarıştıran vardı��
    kozaa ile yarıştıran bendim bir sıkıntımı var kardeş...

39 lirada sasa sat kozaa al demiştim...yanlışmı demişim...

%50 fark koydu...böyle kalırsın işte...

ben sizi kurtarmaya çalışırken siz anca dalga geçin...

5.  Alıntı Originally Posted by akcay Yazıyı Oku
    kozaa ile yarıştıran bendim bir sıkıntımı var kardeş...

39 lirada sasa sat kozaa al demiştim...yanlışmı demişim...

%50 fark koydu...böyle kalırsın işte...

ben sizi kurtarmaya çalışırken siz anca dalga geçin...

Slm. lar şampiyon. Tamam sensin. Sen herşeyi biidin. En büyük sensin. Anladığımız kadarı ile okadar biliyorsunuzki trilyon dolarlarınız falan var. Bizimde olsun istiyorsunuz. Benim merak ettiğim ise...... hani burası borsa mecrası ya. olduya sasa kaza ile birgün yükselirse..... ? Aksi taktirde bu tavır kabak tadı verecektir. Herkese saygılarımla.

SM-S918B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

6.  Alıntı Originally Posted by 2763963 Yazıyı Oku
    Slm. lar şampiyon. Tamam sensin. Sen herşeyi biidin. En büyük sensin. Anladığımız kadarı ile okadar biliyorsunuzki trilyon dolarlarınız falan var. Bizimde olsun istiyorsunuz. Benim merak ettiğim ise...... hani burası borsa mecrası ya. olduya sasa kaza ile birgün yükselirse..... ? Aksi taktirde bu tavır kabak tadı verecektir. Herkese saygılarımla.

Merak etme Sasa yükselecek olursa buhar olurlar zaten. O zamana kadar onlar bu forumun iyilik meleği.
    Dikkat edersen yükseldiği zaman çok görünmezler. Daha çok düşüşlerle beslenirler.
    Ben bir tek şunu bilirim... Burda kimse kimseye iyilik falan yapmaz.. Burası borsa, kim kime korsa... Herkesin vardır kendisine göre bir hesabı. O yüzden kimseye kızmıyorum.

7.  Alıntı Originally Posted by 2763963 Yazıyı Oku

ben yukarıdaki gönderiyi alabanda nickli kişinin bana sataşması neticesinde yazdım...

durup dururken değil...

inşallah yükselir inşallah beni yanıltır...

bunu en samimi dileklerimle söylüyorum...

bugune kadar sasa sat x hissesi al dediğim bütün hisseler sasayı katladı...

tuvalet terliğiyle yarıştırsam sanırım onada yenilecek...

forumun üfürükçü masalcıları sustugu sürece bende susarım ama böyle sataşırlarsada alabanda gibi ağzınının payını veririm...

8. dun sasaya mesaj attim , pta fabrikasinin acilis tarihi sekillenmeye basladimi diye bilgi istedim net bi bilgi verebilmek icin insaatin durumu sekillenmeye basladimi diye sordum , bugun cevap geldi , asagidaki sekliyle sizinlede paylasmak istedim ;

İnşaatı devam eden PTA Üretim Tesisi, Avrupa'daki en büyük PTA tesisinin iki katından daha fazla bir üretim hacmine sahip olacaktır. Ülkemiz ekonomisine üretim, istihdam ve ihracat anlamında çok büyük katkı sağlayacak olan PTA yatırımının en kısa sürede devreye alınması için olağanüstü bir çaba gösterilmekte ve çalışmalarımız büyük bir özveriyle devam etmektedir. Tesisin büyüklüğüne dikkatinizi çeker ve yatırımın bir an önce devreye alınmasının SASA'nın ana önceliği olduğunu ve bu hususta ne gerekiyorsa yapıldığını özellikle hatırlatırız. Faaliyet raporumuzda ve internet sitemizdeki Yatırımlar bölümünde belirtildiği üzere tesisin 2024 yılının ikinci yarısında üretime başlaması beklenmekte olup bugün itibarıyla kesinleşmiş bir tarih bulunmamaktadır.

net bi tarihi veremediler ama Halen BU yilin ikinci yarisinda acilmasi icin calisiliyor , deniyor ,

net bi tarihi Halen veremiyorlarsa demekki tamamlanma asamasinda degil , diye dusunuyorum , muhtemelen sene sonuna Kadar yetistirmeye calisiyorlar , umarim gelecek yila sarkmaz

hayirlisi artik ... bilginize

Sayfa 823/906 İlkİlk ... 323723773813821822823824825833873 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •