fatih altaylı siyonist ciner grup daki işi bırakmış.
Biraz üzüldüm, düzenli okuduğum yazarlardan biriydi. Mevcut medyada aynı kafada olduğum kimse yok sadece çok fazla okuduğumdan dolayı duygusal bağ kurduğum kişiler var.
Mevcut medya ülkeye değil çıkar gruplarına çalıştığından, bu medyada çalışanlar özgür olamazlar. O çıkar grubuna hizmet ederler. Bu sebeple benimle aynı kafada olan biri mevcut medyada barınamaz. Mecburlar çıkar grubuna az yada çok hizmet etmeye.
Bu yazarlardan altaylı gibi, özdil gibi halka kendini kabul ettirebilen biraz yetenekli olanları belli ölçüde özgür davranabiliyor. Patron bu yazarlar okunduğu için onu kaybetmemek adına kendine geçirmemek şartı ile özgürlük tanıyabiliyor. Medya seyredilmezse veya okunmazsa yaşayamaz. Okunan yazarları tutmak zorundalar.
altaylı da kendini okutturanlardandı. Bende okuyordum çünki pek çok konuda gerçek bilgi veriyordu. Bunun yanında içinde olduğu çıkar grubunun şirket ve ürünlerini parlatıp akladığıda oluyordu.
Devletten beslenen togg ve İstanbul yeni havalimanı gibi ürünleri yazarak normalleştirip sahiplerini aklamıştı. cübbeli gibi tarikat lideri birinide defalarca ekrana çıkarıp ünlü hale getirmişti. Ülkeye zarar veren bir davranıştı, bu tip zararlı bir adamı halkın gözünde normalleştirmişti. cübbelinin cemaati bu yayınlardan sonra çok çok büyümüştü.
fatih'in zararlı olduğunu düşündüğüm tarafına ben çok kızıp eleştiriyi aşan yazılar yazıyordum. Bilerekmi yapıyordu bilmeden aptallığından mı çözmeme pek imkan yok.
Belkide ben yarım akıllıyımdır, onların yaptığı doğrudur. İnsan kendini bilemez.
Seçim sonrası altaylı'nın yazısını dört gözle bekliyordum ama sizin tahmin ettiğiniz sebeple değil.
20 yıldır altaylı akp ve erdoğana ağır geçirmemişti, hep ölçülü ve seviyeli oldu. Kötü taraflarını hafif yazdı, iyi taraflarını bolca yazdı.
Ancak bu son seçime yaklaşırken, cehape ninde kazanacağı kesine yakın bir durumdayken altaylı, akp ve tayyip hakkında daha sert yazılar yazmaya başlamıştı. Bunu fark edip burada yazmıştım.
Şu an akp'nin kazanacağı neredeyse kesin gibi. altaylı tekrar akp ve tayyip'e karşı yumuşayacak mı diye pusuda çakal gibi bekliyordum. Bende az kötü adam değilim yaw. Ne istiyorsun adamdan diyeniniz vardır, yaw medya tipleri geleceğimizi belirlemede etkinler. Mecbruz onları iyi ise desteklemeye, kötü ise doğru yola sokmaya çalışmaya. Burada bir sorun var herkes kendisini doğru sanıyor.
Seçimi akp kazandıktan sonra altaylı akp ve tayyip e karşı sertliği bırakacakmı diye bekliyordum. Bırakacağından da emindim.
Ama O, işi bıraktı. Kökten halletti.
Büyük ihtimalle akp kazandığı için.
Belkide bir müddet çok sevdiği fransa'sında yaşar. Ama okuyan kızı var fransa'ya yerleşemez. Hoş kızı nerde okuyor onuda bilmiyorum belki fransa da okuyordur. Belkide kızı büyüdü okulu bitti hiç bilmiyorum. ciner de ballı işe sokmuştur. İşte şans diye bişey yoktur diyenlere hatırlatayım. İstanbulda çingene mahallesindede doğabilirsin, altaylı gibi birinin kızı oğlu olarak ta. İki haldede neler yaşayacağın bellidir değiştiremezsin. Her neyse konudan uzaklaşmayayım.
Fransa'da bunu adam yerine koyanda olmaz. Burada kraldan farksız yaşıyor. Kralların sorumluluğu var bunun oda yok. Ülke batsa yeni ülkede krallığı devam edecek. Veriler kraldan iyi yaşadığı sonucunu destekledi.
Bir süre sonra kendi sitesi fatihaltayli.com.tr den devam edecekmiş. Siteye şöyle bir hafifçe baktım, blog gibi değil, haber sitesi benzeri bayağı dolu bir site. Buda sitedeki haberleri kendisi hazırlamıyor demek oluyor. Bir kişi yardım ediyor olmalı. Yalnız siteyi uzmanlığı web olan biri yazmamış gibi. Şirket uygulamaları yazan bir arkadaşı hazırlamış sanki.
Neticede biraz üzüldüm. Bana iki üç ay önce yazdığı son cevabı hala okumadım. Okumadan silmeyi düşünüyordum. Silmeyeyim dursun, belki okurum.
.
Yazmamışsam, pozisyonum aynen devam ediyor demektir.
@NeAcaipDunya
Yer İmleri