akp'nin yanlışları yok değil
oslo
habur
çözüm süreci yanlıştı.
len sen senin vatandaşlarının haklarını terörist başıyla pazarlık yaparak mı verecektin
kiminle neyin pazarlığını yapıyorsun
bu topraklarda yaşayan herkes, dini, ırkı cinsi ne olursa olsun eşit haklara sahiptir.
fetöş sümüklüsünün böyle kahpe olduğu bilinmiyordu.
kandırıldım demek de reis doğru söylüyor
hatadan dönmek erdemdir.
Valla biz biliyorduk da siz bilmiyordunuz . O zaman sümüklü yüzünden az sıkıntı çekmedik. Şimdi de var sümüklüler var ama sizin cenah yine kabul etmiyor.
Kandırıldım, kandırılıyorum, kandırılacağım, kandırılırım.
Valla biz biliyorduk da siz bilmiyordunuz . O zaman sümüklü yüzünden az sıkıntı çekmedik. Şimdi de var sümüklüler var ama sizin cenah yine kabul etmiyor.
Kandırıldım, kandırılıyorum, kandırılacağım, kandırılırım.
sen değil ama sizinkiler şimdi saf değitirip onun yanına gittiler bunu görüyorsundur, yıllardır bunu anlatmaya çalışıyorum artık takke düşüp kel görünmüşken yanında saf tutmak neyin nesidir?
sen değil ama sizinkiler şimdi saf değitirip onun yanına gittiler bunu görüyorsundur, yıllardır bunu anlatmaya çalışıyorum artık takke düşüp kel görünmüşken yanında saf tutmak neyin nesidir?
Kim temiz ki . Ülkede kaç tane temiz siyasetçi veya oligark vardır. Çoğu kişi çıkarlarını ulvi sözlerle süslüyor. Ama bu kişilerin dağılımına baksan hangi cenahta , abartılı bir biçimde daha fazla olduğunu görürsün.
Kim temiz ki . Ülkede kaç tane temiz siyasetçi veya oligark vardır. Çoğu kişi çıkarlarını ulvi sözlerle süslüyor. Ama bu kişilerin dağılımına baksan hangi cenahta , abartılı bir biçimde daha fazla olduğunu görürsün.
maalesef siyaset temiz değil
valla siyasi partilerden de , bazı kurumlardan da davet geldi
üzerime bir şey sıçramasın diye yanlarına gitmedim, gitmem de o da çözüm değil, bu işi birileri yapacak temiz kalmaya gayret ederek.
Görünürde dişe diş mücadele eden REİS var, muhalefetin alayı onun güdümünde yoksa 5 benzemezleri alınlarına silah dayasanız yan yana getiremezsiiniz.
Yer İmleri