Sayfa 825/919 İlkİlk ... 325725775815823824825826827835875 ... SonSon
Arama sonucu : 7346 madde; 6,593 - 6,600 arası.

Konu: KRONT - Kron Telekomünikasyon

1. vay emenike ya...

akşam 31 altında kalırsınız.....
    Yazdıklarım Yatırım tavsiyesi değildir.Kendi düşüncelerimi içerir.
    YATIRIM , harcadıktan sonra kalanı biriktirme değil , Birikimi ayırıp kalanı harcamaktır...

2.  Alıntı Originally Posted by lionnes1 Yazıyı Oku
    kront her yıl 4 milyon dolar arge ve satış pazarlamaya para harcıyor yapıyor şu anda.

MİATK+LİNK +PAPİL +SDTTR = Hepsini toplasak bile yıllık 2 milyon dolar bile etmiyor arge ve satış pazarlamaya harcanan para.

ÜStüne krontun brüt kar marjı bunlardan 2 kat , 3 kat fazla.

Ve bunların F/S leri 20 lerde 30 larda şu an .

NOT: Yazdıklarım bilgi amaçlıdır..Yatırım tavsiyesi asla değildir. Herkes kendi kararını kendisi versin
    aynı ülke, aynı sektör, aynı borsada işlem gören esnaf şirketi olan LİNK bilgisayarın piyasa değeri kronttu geçmek üzere. F/S si 25 lere geldi.

3.  Alıntı Originally Posted by lionnes1 Yazıyı Oku
    kront her yıl 4 milyon dolar arge ve satış pazarlamaya para harcıyor yapıyor şu anda.

MİATK+LİNK +PAPİL +SDTTR = Hepsini toplasak bile yıllık 2 milyon dolar bile etmiyor arge ve satış pazarlamaya harcanan para.

ÜStüne krontun brüt kar marjı bunlardan 2 kat , 3 kat fazla.

Ve bunların F/S leri 20 lerde 30 larda şu an .

NOT: Yazdıklarım bilgi amaçlıdır..Yatırım tavsiyesi asla değildir. Herkes kendi kararını kendisi versin
    aynı ülke, aynı sektör, aynı borsada işlem gören esnaf şirketi olan papya ruvalete kağıdının hissesi, pardo PAPİL hissesi piyasa değeri kronttu geçmek üzere. F/S si 21 lere geldi.

4. Yıllık pazarlama sadece 300 bin lira ve argeye 9 milyon lira para harcayan SMart yazıllım hissesi , kronttun yarı piyasa değerine gelmiş ve F/S si 7 olmuş şu anda.

Son düzenleme : lionnes1; 29-09-2023 saat: 11:51.

5. Şu satten sonra ve bu şartlar altında;

sana F/S=30 dan aşağıya kemik uzun vadeli hisselerimi asla satmayı düşünmüyorum.

Ve benim bahsettiğim F/S anlık F/S değil , 2025 yılı F/S sine göre , prospektif F/S;=30.

Yani şu an zaten bana göre borsa mantığıyla , 2025 yılı geldi. dolar şu an 50 tl. Borsa istanbulda 25 bin puan şu anda. Sonuçta sadece 1 sene 3 ay kaldı 2025 yılına.Borsa mantığı diyorum çünkü borsalar her zaman geleceği satınb alır. Bazen 12 ay sonrasını , bazrn 2 sene sonrasını bazen de 5 sene sonrasının bile.

6. Bu kront un hiç satışı yok mu amk?

Ne anlaşma var ne kap haberi var ne satış haberi var ne alış haberi var...

Ketum metum değil bu yatırımcıyı mikmek... Yatırımcısı olduğumuz şirket kapısına kilit vursa haberimiz yok...

Anca o fuardayız bu fuardayız.... Sonuç var mı? Satış var mı?
    Fuar fuar gezin mk o zaman satış yapmayın...

Anlık 31,46.... 31 iniz bol olsun....
    YATIRIM , harcadıktan sonra kalanı biriktirme değil , Birikimi ayırıp kalanı harcamaktır...

7. Aklıma geldikçe söylüyorum....

Bişi olmaz aklıma gelince tekrar söylerim....

8. üncel benzin ve motorin fiyatları
    İstanbul Anadolu Yakası

Benzin fiyatı: 36,61 TL

Motorin fiyatı: 40,06 TL

İstanbul Avrupa Yakası

Benzin fiyatı: 36,66 TL

Motorin fiyatı: 40,12 TL

https://t24.com.tr/haber/benzin-ve-m...atlari,1132304

2021 yılında 1 litre motorin 6 llraydı .

yılı 2023 40 lira oldu 1 litremotorin

Sayfa 825/919 İlkİlk ... 325725775815823824825826827835875 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •