Sayfa 826/1001 İlkİlk ... 326726776816824825826827828836876926 ... SonSon
Arama sonucu : 8005 madde; 6,601 - 6,608 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz

1. Fed toplantısından önce 3.86-3.89 bölgesine son atağını yapar..3.74 den aranızdayım kısa bi süre..ondan sonra aynı terane martın ilk haftası gene geliriz 0.25 faiz artışını satın almaya..
    ADEL/TTRAK/ÇİMSA/TOFAŞ/AKSA/BRSAN/PETUN/INDES. /BRİSA/ARÇELİK/EREĞLİ/TÜPRAŞ/FORD OTOSAN/SODA

bi tane daha tam vaktinde aramıza gelen zat yarında tam zamanında çıkar
    ulan bi bu herfler gibi yatırımcı olamadık bi soros bide bunlar malı götürüyor bizde seyrediyoruz bu zübükleri
    bir halt olacağı yok.

3.  Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    bi tane daha tam vaktinde aramıza gelen zat yarında tam zamanında çıkar
    ulan bi bu herfler gibi yatırımcı olamadık bi soros bide bunlar malı götürüyor bizde seyrediyoruz bu zübükleri
    Tşkler..dolaylı yoldan yapmış olduğun her hakareti iltifat kabul ediyorum..kmx der ki PARANIN Bİ YÜZÜ HEP ARSIZDIR....
    ADEL/TTRAK/ÇİMSA/TOFAŞ/AKSA/BRSAN/PETUN/INDES. /BRİSA/ARÇELİK/EREĞLİ/TÜPRAŞ/FORD OTOSAN/SODA

kankalarınıda bekliyorum 4 kuruş çıkınca akşamdan gelip en düşükten aldığınızı yazarsınız
    5 kuruş düştü mü sen bittin doalr muhabbeti yaparak kendi kendinizi tatmin edersiniz.
    kmx de yan basıp tüyenlerden değil miydi
    bir halt olacağı yok.

5.  Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    kankalarınıda bekliyorum 4 kuruş çıkınca akşamdan gelip en düşükten aldığınızı yazarsınız
    5 kuruş düştü mü sen bittin doalr muhabbeti yaparak kendi kendinizi tatmin edersiniz.
    kmx de yan basıp tüyenlerden değil miydi
    Sitede en eskilerdensin.arman abiye ayıp etmiyo musun..borsa daha 10 binlerde iken 60 hedefi veren kimdi? Dolar da bir senedir düşüş trendinde..kabul etsende etmesinde bundan sonraki 2-3 yıl böyle geçecek al tut döenmi maalesef dolarda şu an değil

6. KMX'in kendi mesajıdır (Tarih:19.06.2014)
    "Merhabalar
    Size çok farklı bir şeyden bahsedeceğim. Dijital platform bunun yeri mi bilemem.

Ama kısaca özetleyeceğim.

Yaklaşık 4.5 ay önce çok büyük bir beyin ameliyatı geçirdim. Doktorların çok ender rastladıkları büyüklükte bir beyin tümörü (6x7 cm) kafamdan çıkarıldı.

Ameliyat iyi geçti. Zor oldu. Başımdan çok şey geçti. Onları bir kitapta toplayacağım. Çok ekstrem şeyler yaşadım. Akıl oyunları filmine andıran günlerim oldu.

Ameliyat sonrası beklenen bazı durumlar ortaya çıktı.

Hipomani oldum.

Bu durumun ne olduğunu internette okuyabilirsiniz.

Sizi ilgilendiren kısmı kişilikteki değişikliklerle ilgili olanlardır. Yani kendisinden fazla emin. Örneğin kriz günlerini bile bildiğini düşünen bir portre. Şimdi tedaviye başladığım için her şey daha açık.

Tüm hareketlerim, konuştuklarım ve yazdıklarım daha belirgin gözüküyor. Görüşlerim belki doğru, belki değil. Ama kesinlik arz etmediğini biliyorum. Neyse düzeleceğimi umut ediyor ve esas mesleğim doktorlukta yakında size sürprizlerim olacak. Muhtemelen TV'lerde görürsünüz.

Son olarak bir kitap yazdım. Herhalde 1-2 ay içinde çıkacak. Borsa konusunda şimdilik başka bir şey yazmaya niyetli değilim. Borsadan uzak durup gerçek hayatınızla ilgilenmenizi dilerim."
    Yukarıda yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir.

7. Ayrıca ameliyat olduktan sonra attığı bir mesaj oldukça dikkat çekici:

"Tarih:17.06.2014
    İşin ilginç tarafı Önümüzdeki bir yıl içinde petrol fiyatı da düşecek.

KMX"

Bunu dedikten sonra 113 dolar olan petrol 10 gün sonra düşmeye başlayarak 27 dolarlara kadar inmişti.

Tutturduğu şeyler çoktu velhasılıkelam ancak o hastalık zamanında tutarsızlaşmıştı ayrı mesele.
    Yukarıda yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir.

8.  Alıntı Originally Posted by derinlikler Yazıyı Oku

Torbayı oluşturmuş günlükte Bakalım gereğini yapacak mı ?

Sayfa 826/1001 İlkİlk ... 326726776816824825826827828836876926 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •