Koç Üniversitesi Tıp Fakültesi tam burslu tercihi yapabilir. Ayrıca önceden Anadolu Bursiyerleri burs başvurusu yapmış ise sonuç belgesini de acele göndermesi gerektiğini bilir, bu durumda %50 burslu program tercihi ve kalan %50 için de Anadolu Bursiyerleri bursu çıkabilir. Tercih süresi dolmadan önce burs sonuçları belli oluyor.
3 Ay uzun zaman özellikle Türkiye için... USD da alım fırsatı çıkarsa kaçırırsınız.. Ben 32 günden bir gün fazla bağlamam...
Buna ek olarak Sn. PowerPc ye katılıyorum. Hükümet yetkilileri iyice kafayı bulandırıp; TL mevduatçısını korkutmaya başladılar..
Faizleri artıran 50,000 mudi takip altında ne demek? Bu neyin kafası. Mudi nasıl faiz artırır.. Faizin sebebi ekonomiden anlamayan siyasetçidir. Tasarruf sahibi değildir....
Enflasyon %5 olur da; siz %14 mevduat faizi verirsiniz; neyse deriz.. Ama enflasyon %12 olursa %14 mevduat faizi fazla değildir...
Ayrıca normal olmayan usul ve yöntemler ile mevduat sahiplerini korkutup resmen TL'den kurtulun demeye getirmek mudinin İnşaat beton ile USD arasında yatırım tercihi yapması hususunda beklenti içine girmek ekonomi için son derece tehlikeli bir kumar oynamaktır.
Bir taraftan kaynak sıkıntısı var TCMB para basmak istemiyor deyip mevduat sahiplerine hücum ederken; diğer yandan TL sahiplerine takip başlatmak. Bu ne yaman çelişki böyle.. Hiçbir mevduat sahibi bankacıların kafasına silah dayayıp bana yüksek faiz ver demiyor ki...
Az önce YKB %14,10 teklif etti... Ben mi dedim beni arayın diye... Bu serbest ekonomidir... Herkes ucuzdan alıp, pahalıya vermek ister. Ucuzdan niye alıyorsun, pahalıya niye satıyorsun demek 21.yy da abesle iştigal bir konudur...
En güçlü veya en zeki olan değil, DEĞİŞİME en açık olan türler hayatta kalır...Charles Darwin
https://twitter.com/r_x_p_u
Sayın selka mudiyi korkutan devlet yada hükümet değil ,resmen haber başlığını hazırlayan bence ...
Haberi hazırlayan ,başlık atan ,kuyuya bir taş atmış 50 bin kişi çıkarmaya çalışmış.Şimdi bu star da olsa sözcü de olsa velev ki ciddi ekonomi kanalı da olsa hiç farketmiyor hepsinin lakayt , insanları yanlış yönlendirici haber başlıkları var.Sonra k konuyu okuyorsun başlıkla alakası yok .Bu haberden benim anladığım şudur.Kamu bankaları diyelim 14 faiz veriyor .Mudi senden (bu işlere koşturan 50.000 kişi ) 14,50 talep ederse verme .Verirsen sözlü uyarırız .Yine haberin içeriğinde bu işin tamamen iyiniyet koşulları içerinde olacağı yasal ve mevzuat zorlaması olması olmadığı yer alıyor ...Şimdi bu ekonomi kanallarında dillendirilen 16 mevduat var vs gibi söylemler doğruysa, hani forumda tartışılan yüzde 16 diyorlar biz 14 ten fazla göremiyoruz..Bence şahsi görüşüm bunun önüne geçmek istiyorlar .Yoksa 14 oranı bugün her banka neredeyse veriyor .
Yer İmleri