Sayfa 826/996 İlkİlk ... 326726776816824825826827828836876926 ... SonSon
Arama sonucu : 7962 madde; 6,601 - 6,608 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz X

1. Virgin Galactic, Cumartesi günü roketle çalışan turist uçağının kilometre taşı test uçuşunu gerçekleştirecek.

Bu, ABD, New Mexico'daki özel amaçlı ticari uzay limanından kalkan, yeniden kullanılabilir Unity aracının ilk mürettebatlı uçuşu olacak.

Sir Richard Branson'un şirketi 2021'de uzay turizmi uçuşlarına başlayacak.

Şimdiden, Justin Bieber ve Leonardo DiCaprio dahil olmak üzere 600'den fazla ödeme yapan müşteri, uçakta gezmek için rezerve edildi.

Korkarım ilk Türk uzaya gidene kadar ABD' nin yarısı gidip gelmiş olacak..250 bin dolarmış bilet..parayı basan tarihe geçer

Şahlanıyoruz mu didin, he ne didin

https://www.bbc.com/news/science-environment-55279067

Andriyan Grigoryeviç Nikolayev Çuvaş kökenli Sovyet kozmonotu. Nikolayev, uzaya giden üçüncü insan ve Türk soyundan ilk kozmonot.

He heyy...bi kerem Nikolay Çuvaş, Çuvasitanlı, Çuvaşlar Türk bi kerem, sen ne zannediyon oğlum..

https://www.haberler.com/uzaya-giden...917831-haberi/

2.  Alıntı Originally Posted by hkm Yazıyı Oku
    Merakımdan soruyorum sn watcher,bu bitcoini aldınız,nasıl paraya çeviriyorsunuz,paranızı nasıl ve kimden alıyorsunuz.
    Sayın Hkm,kusura bakmayın pc den uzaktaydım,o zaman için söyleyeyim;paranızı coin borsalarından tl kabul eden birine havale ediyorsunuz,ben 2 bin tl göndermiştim,o zaman atıyorum bitcoin 12 bin dolar idi önce 0.00 küsurat bitcoin alıp onu istediğiniz altcoin e çeviriyorsunuz,çıkmak istediğiniz dede tam tersi işlem,dediğim gibi hacklenen borsalar olunca karı alıp ayrılmıştım..

3. HSBC' nin de işi zor be aga...bu konjunkturda 20 milyar doları (diyelim hepsi onun olsun) riske etmişsin, bütün ekonomisi error veren bir ülkeye dolar bozdurup yüksek faiz alacam diye sokmuşsun, şimdiden kar 3 milyar dolar görünüyor kağıt üzerinde, ama gelgelelim, ne DTH sahipleri çözülüyor, ne de senatörler Biden'a mektup yazmaktan vazgeçiyor. Yusuf yusuf...attır ordan 100 milyon dolar kredi derecelendirme kuruluşlarına rapor neyim yazdır olm..

4. Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz X

Hikaye çok güzel
    Ülkede faiz arttırmadan doların düşmeyeceğinin yaşanmış bir örneği

https://youtu.be/myeqwZo6aho

hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

5.  Alıntı Originally Posted by EGEDUK Yazıyı Oku
    İyi akşamlar kapattık kurumu veya battık derse hakkınızı nerede arayacaksınız?
    Bir banka değil ki devlet garantisi olsun.
    coinleri borsada tutmayabilirsiniz. cüzdana transfer edip orada saklarsınız. satmak isterseniz tekrar borsa hesabına transfer edersiniz.

6. Ekonomik nedenler yüzünden 1,5 yaşındaki çocuğunu komşuya bırakıp intihar eden çiftin ardından AKP'ye tepki yağdı.

İstanbul Zeytinburnu'nda henüz 1,5 yaşlarında bir çocukları bulunan genç anne ve babanın çocuklarını komşuya bırakarak intihar ettiği bildirildi. İntiharın ekonomik sebepler olduğu öğrenilirken iktidara tepki yağdı.

https://cumhuriyet.com.tr/haber/ekon...-yagdi-1813133

Simdi iki kisi daha show yapmistir diye aciklama gelirse sasirmam.

Bir anne baba 1.5 yasindaki bir evladi nasil birakir gider bi dusunun.

Sorunun ne kadar buyuk oldugunu bi dusunun.

Haci, dilerim bu iki garibanin kul hakki boynunda gidersin.

7. kriptolar ile işlemim yok. konusu geçtiği için bildiğim kadarıyla yazıyorum. ben de bu zamana kadar hep inkar ettim ama böyle bir gerçek var. insanlar kullanıyor.
    mesela 100 dolar havaleye 120 dolar masraf çıkmasını, hesaba geçmesinin günlerce sürmesini saçma buluyorlar. kimin kime para gönderdiğini bilmelerini istemiyorlar. hem neden biliniyor? kimi ne ilgilendirir ki?
    kriptoların devletlerle de işi olmuyor. zaten talep görmesi de birazda bu yüzden. insanlar artık otoritenin ne kadar saçma olduğunu yüksek sesle söylemeye başladılar. suyun hep onlara doğru akmasından bıktılar. parasal genişleme/daralma saçmalıklarını kabullenmiyorlar.
    devletlerin tanıması gibi bir beklentileri yok ihtiyaçları da yok.
    yüzeysel baktığında altın'ı değerli yapan ne? altı üstü bir metal parçası.. üstüne birde türev piyasalar çıkınca altın da arapsaçı oldu.

8. Merhaba

Döviz mevduat Tmsf garantisi mevcutmudur ? Yoksa Kuru çevirerek 150 Bin lira kadar olanı mı güvence altındadır..

Sayfa 826/996 İlkİlk ... 326726776816824825826827828836876926 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •