Sayfa 826/998 İlkİlk ... 326726776816824825826827828836876926 ... SonSon
Arama sonucu : 7982 madde; 6,601 - 6,608 arası.

Konu: DoLARDA YÜKSELİŞ KAÇINILMAZ XXIV

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    11 BOYUT
    Gönderi
    18,119
    Kim,kime dum duma olan bir ülke olursa,bunu bu hale getirenleredir vebali,elbet cezalarını çekerler ama geridekiler geri gelmez unutulur,ama bu ülkeyi bu hale getirenlerde tarih boyunca lanetlen anılır,bu dünyadan göçse bile enerjisel boyutta devamlı ebedi acı çeker,ne olursa olsun fark etmez.

2.  Alıntı Originally Posted by Pscyokinesis Yazıyı Oku
    Geçen sorulmuş cevap vereyim bir kilo altında 5300 dolar fark var Londra ile .

Yasal sınırlar içinde yurtdışından getirmek mantıklı sınır 10 bin dolarlık oluyor yani 125 gram gibi bu yasal hak diye biliyorum en azından cep telefonundan daha mantıklı olmaya başladı gibi gibi yada ps gibi çok mantıklı diyeyim .,
    O zaman yurtdisinda yasayan herhangi biri uzerine kolye takar atiyorum 300-500 gramdan fazla olsun gumrukte kimse bakiyormuki uzerindeki mucevhere

Aile olarak geliyorsun mesela coluk cocuk herkesin uzerinde kolye bilezik falan bilmiyorum gumrukteki polis bakiyormu

Sonra git herhangi bir kuyumcuda nakte cevir nasil olsa Turkiyede altin yurtdisindan daha pahali

iyi para var bu iste

3. G. Reha

Bu kitabı nereden bulabilirim?

https://www.facebook.com/share/r/15B2Bzcsbf/

4. Hiç yurtdışına çıkmadınız sanırım .

İstersen yurtdışına çık 100 inç Tv getir yanında dermişim 🤣🤣🤣

Çünkü ne kadar büyük o kadar kar demektir .

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    11 BOYUT
    Gönderi
    18,119
     Alıntı Originally Posted by Pscyokinesis Yazıyı Oku
    Hiç yurtdışına çıkmadınız sanırım .

İstersen yurtdışına çık 100 inç Tv getir yanında dermişim 🤣🤣🤣

Çünkü ne kadar büyük o kadar kar demektir .
    Keçiörenli yurt dışına yaşamıyormu ? mesela köpek balığı bol olan ABD sahil kasabası floridada

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    11 BOYUT
    Gönderi
    18,119
     Alıntı Originally Posted by bisikletci Yazıyı Oku
    G. Reha

Bu kitabı nereden bulabilirim?

https://www.facebook.com/share/r/15B2Bzcsbf/
    Nereden aklına estiki,sen ankaralı değilmisin,git kızılaya zafer çarşısına alt kata inmeden sağında büyük çarşının arka kapısına gelmeden hemen solunda eski bir bina vardır 4 katlı vs,orada bütün kitaplar vardır,her kat kitap doludur,raflar biraz dardır sadece,burada bulamadığını hiç bir yerde bulamazsın,önceleri buranın bir kısımı çarşı içindeydi,onarımmı ne oldu sonra büyük bölümü oraya taşındı,birazda çarşının kiraları çok yüksekti galiba ondandı,zaten çarşının sağ tarafı aydınlar ve solcu ağırlıktaydı benim zamanımda 80 öncesi,benim küçük kıza kitap lazım olmuştu ankaraya kps imtihanına giderken 2015 yıllarında onu oraya götürmüştüm,baba ya bune burası böyle bir yer varmıymış dedi bana orada kitabı bulmuştu,bende çok kitap okudum,yani özüne kadar girdim araştırdım, o dini kitapların özü var bende,havas cifir vs bile var,neyse git oraya bulursun bulmazsan getirtiyorlar.

Yarın yine bir gülme gelecek.
    MB faiz kararı günüymüş.
    [emoji3]

hepimizin yerine sıfır yazayım ben
    kimse tahmin yapmasın
    bir halt olacağı yok.

Sayfa 826/998 İlkİlk ... 326726776816824825826827828836876926 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız