Originally Posted by deti Sizin yazdığınız geçen yılın temettü miktarı. Bu yıl 25 Krş. 28 Martta dağıtılacak, 30 martta hesaplarda olacak. KAP bildirimlerde arayıp bakmıştım sehven geçen yıl olan temettü bildirimine bakmışım. Bilgilendirmeniz için teşekkürler. Yazdıklarım kişisel düşüncelerim olup asla yatırım tavsiyesi olarak algılanmasın...
temettü düşük kalmış. bedelsiz verse daha iyiydi.. temettüden sonra bu seneyi 2,50 - 3,00 lira arasında geçirir gibime geliyor... y.t.d.
Dünyada en zor şey kırılan bir kalbi onarmaktır...
bende temettüden sonra bir nebze geri çekiliş bekliyorum 3 aylık bilanço gelinceye kadar...bilanço iyi gelirse ona göre hareket edecektir...
düşüş beklentimiz gerçekleşti. endeksin sıkışmasını isyata bakarak aşağı kırılacak diye söylemiştim. isyat ısfın borsa yatayken boş yere kendini yere atmamış... adamlar biliyor...
10 bin loto kaç para veriyor arkadaşlar .
Originally Posted by muhteberu 10 bin loto kaç para veriyor arkadaşlar . 2500 tl. bu şirketlerde vergi stopajı yok. net ele geçer.
audentes Fortuna iuvat
Originally Posted by el turco 2500 tl. bu şirketlerde vergi stopajı yok. net ele geçer. teşekkürler..
Originally Posted by el turco 2500 tl. bu şirketlerde vergi stopajı yok. net ele geçer. bu temeetü haberi kap bulamadım çok teşekkürler cevap için..
Forum Rules
Yer İmleri