Artan

57,00 49.45 18:10
32,56 10 18:10
5,28 10 18:10
78,65 10 18:10
42,24 10 18:10
Artan Hisseler

Azalan

335,25 -10 18:10
146,70 -9.94 18:10
19,40 -9.94 18:10
10,69 -9.94 18:10
323,50 -9.76 18:10
Azalan Hisseler

İşlem

9.605.207.559,09 18:10
8.186.928.980,50 18:10
8.168.381.873,70 18:10
6.502.315.631,32 18:10
6.415.017.036,70 18:10
Tüm Hisseler
Sayfa 827/992 İlkİlk ... 327727777817825826827828829837877927 ... SonSon
Arama sonucu : 7935 madde; 6,609 - 6,616 arası.

Konu: Viop - XVIII

1.  Alıntı Originally Posted by ugolnili Yazıyı Oku
    aynı şeyleri söylüyoruz güzel dostum skoda vardı ama şimdi skoda çok daha kaliteli mesela ,skoda suberp var passat ayarı.....
    bir de şu var ,aşırı uç rejimler geri bırakıyor ülkeleri genelde,komünizm veya teokrasi (iran) gibi.....iranın potansiyeli de aslında en az bir italya ,ispanya......

2. bizim de passat ayarı bir arabamız olabilir miydi ,olabilirdi ama oldurulmadı hem bizde suç var,hem de abd ve avrupada..

3.  Alıntı Originally Posted by ugolnili Yazıyı Oku
    bir de şu var ,aşırı uç rejimler geri bırakıyor ülkeleri genelde,komünizm veya teokrasi (iran) gibi.....iranın potansiyeli de aslında en az bir italya ,ispanya......
    Abi bnm izlenimim şöyle bişey var
    Mesela zenginler hiçbi işi şansa bırakmıyor
    Risk alın batın diye biz ky ye öğüt veriyolar hep ama
    Bizde sazanliyoz tabi
    Mesela g.Kore otomotiv şirketi
    İsmini yazma lüzumsuz artık herkez biliyo
    Alenktrünklü araba yapçek
    Strateji 1
    Dünyada bunla alakalı bikaç şirketi alıyo önce değerinde pahalı veya ucuz farkmaz pil şirketi elektrik şirketi vs önce iskeleti kuruyo
    2 sonra
    Ne üretip piyasaya sürücem?
    İrili ufaklı 23 model ve alt varyasyonlar
    Bunlar SUV sport SUV heçbek Sedan spor Sedan cabrio Leonardo di cabrio gibi
    Yani çok etraflicana sıcaaa sıcaana düşünüyorlar
    On kez düşünüp bi kez bıçağı basiyolar yada bana öyle geliyo
    Fakirin oğlu da hemen suya atliyo sonra gulu gulu
    Aaa niye oldu öyle muhabbetleri vs

Alıntı Originally Posted by ugolnili Yazıyı Oku
    bizim de passat ayarı bir arabamız olabilir miydi ,olabilirdi ama oldurulmadı hem bizde suç var,hem de abd ve avrupada..
    Biz istemedik.
    Gözlemlediğim kadarıyla sanayici olmak zor iş. Adım adım ilerlemek zaman içinde kazanım sağlamak gerekiyor.
    Bizde bir apartman dikerek para kazanmak varken yıllarını bir işe vermek insanlara zor geliyor. Çevrenizde bir atölye ile servet yapan kaç kişi var. Arazi rantından servet yapan kaç kişi var.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    O egeli ben değilim

5. Arkadaşlar yarın bist açık mı? Açıksa tam gün mü yarım gün mü?
    “Finans piyasasında, türev işlemleri (vob, forex) kitle imha silahlarıdır.” -mustican
    "Akıllı kimdir? Herkesten öğrenen. Kuvvetli kimdir? Hırslarını yenen. Zengin kimdir? Halinden memnun olan."

So bir 20 yılda Türkiye ve AKP ve tabanı mal varlıklarına bakın kim daha fazla yükselmiş

Kıyaslayacağınız şey ülkeler olmasın

En mantıklısı budur.

Biz din ticareti yaparak büyüdük

Yandaşa verilenler
    Memur ataması diye boşuna para harcanan kesim imam müezzin
    Yapılan camiler kuran kursları vakıflar
    Teknolojiye bilime üretime yatırım değil
    Allah diyene yalakalığa hırsıza şükrettik niye oda cahil olduğunuz için allah ile sizi kandırıp önünüze kemik attığı için yada leş karası olduğunuz için menfaatiniz için ülke çıkarlarını hiçe saydınız

Şükür din
    Bunlar tesellidir

Ama bunu silah gibi kullananlar şuanda başımızdaki ve destekçileridir

Cahil yada hırsız

Şükür yok ben çalışıyorum yalakalık yapmıyorum emeğimin karşılığını istiyorum yada almaya çalışıyorum alıyorum
    bedavadan dinlenmiyor yalakalık yapmıyorum ne şükürü

Bakın ülkelere dini en az kullanan daha mutlu daha refah çünkü din kalabalık toplumlarda kontrolü daha kolay sağlamak için kurulmuş bir olgudur

Kaynağıda biat ve cahilliktir

Süpürge alamayan buzdolabı alamayan

Bu lafı söyleyenin o zaman kaç akrabasında vardı

Yada

Onu söyleyenin evindeki eşyaları sen rüyanda bile göremezsin
    Neyi savunuyorsun
    Omu parasını verdi sana hediye etti

Ahaber yalan haber
    Defol git be birader

Ülkenin gelişmemesinin tek sebebi din ticareti yapanlar ve buna destek verenler

7.  Alıntı Originally Posted by mustican Yazıyı Oku
    Arkadaşlar yarın bist açık mı? Açıksa tam gün mü yarım gün mü?
    Tam gün açık

akape için büyüme ve kalkınma aynı şey.. ama gerçekten bu işi bilenler için büyüme ve kalkınma tamamen farklı şeyler..akape büyümeyi önceledi, kalkınmayı önemsemedi..borç ve kredi ile temelde tüketime dayalı bir büyüme teşvik etti.. netekim kredi büyümesi, inşaat büyümesi vb ülkenin büyüme rakamlarını arttırır ama bu rakamlar hormonludur.. sürdürülebilir değildir.. ve netekim ülke son 7-8 yıldır tamamen uçuruma giden bir araba gibi..

yaptıkları bu kadar tantanaya şamataya rağmen cumhuriyet ortalaması aşılamamış bir büyüme rakamı ortalaması var son 20 yılda.. hatta akapenin her alanda yaptığı numaralar katakulliler açıkladığı büyüme rakamlarını bile tartışmalı hale getiriyor.. kalkınma ise zaten bitik.. kalkınamamış ve ekonomik olarak sendeyelen bir ülke görüntüsü net realite..
    It is not because things are difficult that we do not dare, it is because we do not dare that they are difficult. (Seneca)

Sayfa 827/992 İlkİlk ... 327727777817825826827828829837877927 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •