Sayfa 827/925 İlkİlk ... 327727777817825826827828829837877 ... SonSon
Arama sonucu : 7395 madde; 6,609 - 6,616 arası.

Konu: KRONT - Kron Telekomünikasyon

1. 3. çeyrek tamamlandı. 3. ve 4. çeyrekler Kront için kritik zamanladır herkesin bildiğin gibi. Her zaman böyle olmuştur. Hiçbir tahmin tutmaz. Fiyat veya bazen takas sadece bilançoda neler olabileceğini söyleyebilir.

2. Sn.Valentine sizde bende uzun zamandir hissedeyiz. 3. ve 4.ceyrek onemlidir diye diye seneler gecti. 3-4 ceyrek yukseltip beklenti basip gartnerda yorum yazdirip faaliyet raporlarinda super bir yilsonu bekliyoruz yazip yazip ekim kasimda cikan martta m.ku yiyen hisse diyor kront.

Herkes biliyor.... ben biliyorum en azindan...
    Totosu yiyen varsa atsinlat bakalim soyle milyon dolarlik is anlasmalarida bizde gorelim.

Yok gizlilik anlasmasi geregi aciklamayamiyoruz. Zaten bir b.k aciklamiyorsunuz ki..

Neyse ya.. yıllardır ayni şeyleri yaziyorum ama bu sene icimden gecenleri tutamiyorum artik.

Dogmamis cocugunuzun hakkini yiyor bazilari...

3. Lafım size değil yanlis anlasilmasin.

Ben şirketi 2 kere şikayet ettim spk ya
    Mail attim , form doldurdum bilmem ne.
    Bir sey oldugu yokta yinede uzerime duseni yapmaya calisiyoruz.

Cok onemli degilde 1 lot un bile temettusunu vermediginden temettuden oluyorsunuz, hissede zarardaysaniz hadi onu gectim 0.00 bile olsaniz zaman kaybiniz ve hak kaybiniz oluyor.

İsterseniz 1500 sene tutun.

4. şimdiye kadar olan şeyleri yazayım..

hisseyi çıkarıp sonra hızlıca zirvesinden 3 kat düşürdüler ağrı everest erciyes dağları çizdiler ve bu olayı son 6 senede toplam 3 kez yaptılar.

Everest dağı sonra 2 sene diplerde bekletme.. ağrı dağı sonra 2 sene diplerde bekletme .. erciyes dağı sonra 2 sene diplerde bekletme.

Bu everest ağrı erciyes dağlarını çizen hırsızlar her yılda ortalama 30-40 kere devre kesicilerle beraber çiziyorlar tabi bunları. Devre kesici kralları oldular kendileri .

Devre kesici ve Spk dan ceza alma konusunda araştırmadım ama borsa istanbulda açık ara lider hissedir kront.

Ha unutmadan. Ağrı Everest erciyes dağları 6 senelik periyotta , 3 kez çizildi. Bu 6 senede onlarca ova tepe ufak dağlar da çizdiler.

Ek olarak ,şu satten sonra ya bu hırsızlar artık hırsızlıklarından vazgeçecek ya da emekli olacak ya da ben batacağım .. bu 3 madde dışında benim için başka çıkış yolu yok.

NOT: Yazdıklarım bilgi amaçlıdır..Yatırım tavsiyesi asla değildir. Herkes kendi kararını kendisi versin

5. Hande çilingir örneğini çok vermiştim ..

Bir örnek daha vereyim Sinan Afra ..Markafoniyi 200 miyon dolaru satmış zamamnında..

https://www.youtube.com/watch?v=k0ko...annel=StoryBox

Şu anda 50 tane şirkete yatırı yapıyor.

2017 yılında yapay zeka şirketi "TİKO" yu ispanyada kurmuş ve şu an yıllık 200 milyon dolar ciro yapıyor şirketi. Son açıklanan crunchbase de TİKO 65 milyon dolar yatırım almış .

https://www.linkedin.com/company/tiko.es/about/
    https://www.linkedin.com/company/tiko.es/

Kron 16 yıllık şirket hala yerinde sayıyor dolar bazlı ciro olara .Tİko mduur ne boktur 2017 yılında kurulmuş 200 milyon dolar ciro yapıyor.

Kron olarak biz ne zaman, 200 milyon dolar ciroyu göreceğiz sayın LÜTFİ Bey ?

yetmedi bunca senedir bu kadar arge ve pazarlamaya rağmen bunca başarızsızlık ?

Sayın Lütfi Bey pazarlama ekibi bararısız ise , kovun hepsini . Size bunu daha önce de yazmıştım bu sayfada.

Yeter bunca başarısızlık , yeter!!

NOT: Yazdıklarım bilgi amaçlıdır..Yatırım tavsiyesi asla değildir. Herkes kendi kararını kendisi versin

6. 1 üye 9 ziyaretçi olarak...

X de paylaşılmış bir yazı var. dragon balll yazmış. Son anlaşmaları çok dikkat çekiciymiş...

Ya amk hangi anlaşma ya... ?

Yatırımlarını beğeniyorum falan olm hangi yatırım ya bir örnek ver....

İşiniz gücünüz sallamak... X deki sallayanlara inanmayın diye yazdım...

Kront bir tane iş anlaşması göndermemiş 2023 de. Bildiğimiz bir şey yok... X dekiler yatırımları iş anlaşmalarına hakimler. Vay emenike sporting lizbon....
    Yazdıklarım Yatırım tavsiyesi değildir.Kendi düşüncelerimi içerir.
    YATIRIM , harcadıktan sonra kalanı biriktirme değil , Birikimi ayırıp kalanı harcamaktır...

7.  Alıntı Originally Posted by lionnes1 Yazıyı Oku
    kront her yıl 4 milyon dolar arge ve satış pazarlamaya para harcıyor yapıyor şu anda.

MİATK+LİNK +PAPİL +SDTTR = Hepsini toplasak bile yıllık 2 milyon dolar bile etmiyor arge ve satış pazarlamaya harcanan para.

ÜStüne krontun brüt kar marjı bunlardan 2 kat , 3 kat fazla.

Ve bunların F/S leri 20 lerde 30 larda şu an .

Alıntı Originally Posted by lionnes1 Yazıyı Oku
    aynı ülke, aynı sektör, aynı borsada işlem gören esnaf şirketi olan papya ruvalete kağıdının hissesi, pardo PAPİL hissesi piyasa değeri kronttu geçmek üzere. F/S si 21 lere geldi.
     Alıntı Originally Posted by Yıldız Tozu Yazıyı Oku
    2023 Yılı Kront Kap habererini inceledim.
    https://uzmanpara.milliyet.com.tr/hi...berleri/KRONT/
    Bu linkten sizde inceleyebilirsiniz.

Herşey dahil 82 Adet Kap gelmiş.

Bunlardan 48 tanesi DEVRE KESİCİSİ evet yanlış okumadınız 48 tane.....

Kalan 34 adet kap haberinin sadece 1 tanesi Raporda bulunma hadisesi

Geriye kalanlar sermaye arttırımı; bilanço ve faaliyet raporları gibi mali mevzular ve isim değişikliği

Sadece 1 adet , Sadece 1 adet BİLE İŞ İLİŞKİSİ YOK YOK YOK.... Yanlış okumadınız

Tekrar yazıyım 2023 yılında açıklanmış olan 1 adet bile iş ilişkisi YOK YOK YOK...

Başka şeylerde yazıyım.

Zirve gördüğü 26 aralık 2022 de gördüğü son zirvesi.

23 Ocak 2023 den 07 Ağustos 2023 e kadar 31 TL yi görememiş.

07 Ağustos 2023 den bu yana 31 TL yi aşamamıştır.
    bugün devre kesmiş https://www.kap.org.tr/tr/sirket-bil...-teknoloji-a-s

49 tane devre kesici oldu.

Devre kesici kralları ve ağrı everest erciyes dağları ovalar tepeler çizimleri yapanların.

8.  Alıntı Originally Posted by lionnes1 Yazıyı Oku
    bu arada bist100endeks yeni rekor kapanış yaptı bugün . 8 bin 334 puandan kapandı.

Yatırımcı sayısı 8 milyona yaklaştı . Borsa istanbulda yatırımcı sayısı 7 milyon 800 bin kişi oldu yatırımcı sayısı .

2021 yılında bist100 endeksi 1300 puandaydı. Borsa istanbul bugünlük yeni zirve kapanışuyla , 2021 yılından şu ana kadar tam 6,4 kat yükseldi.

Tekrar bir özet geçeyim

doları söylemeye gerek bile yok çünkü şimdiden 50 tl diyorum ben dolara. Zaten hükümetin de OVP deki hedefi 43,9 tl .

2021 yılında , dolar 7 liraydı, bist endeksi 1300 puandaydı, yatırımcı sayısı da 1 milyon küsürdü.

yani özetle şöyle olacak..

2021 yılı = Dolar : 7 lira , Bist100: 1300 puan , Yatırımcı sayısı: 1 milyon kişi

2025 yılı = Dolar : 50 lira , Bist100 : 25000 puan , Yatırımcı sayısı: 25 milyon kişi.

Borsa endeksi yeni rekorlara devam ediyor ..

anlık 8 bin 450 puana gelerek yeni zirve ve rekor yapıyor.

baskılanan dolar ise 27 lira 45 kuruş oldu ..

Tekrar özet geçeyim.

Borsa endeks için ise hala beklentim geçerli , 25 bin puan olmasının bekliyorum borsa istanbulun , 2025 yılında. Yani 25 milyon yatırımcı ve 25 bin puan diyorum borsa istanbul için 2025 yılına.

doları söylemeye gerek bile yok çünkü şimdiden 50 tl diyorum ben dolara. Zaten hükümetin de OVP deki hedefi 43,9 tl .

2021 yılında , dolar 7 liraydı, bist endeksi 1300 puandaydı, yatırımcı sayısı da 1 milyon küsürdü.

yani özetle şöyle olacak..

2021 yılı = Dolar : 7 lira , Bist100: 1300 puan , Yatırımcı sayısı: 1 milyon kişi

2025 yılı = Dolar : 50 lira , Bist100 : 25000 puan , Yatırımcı sayısı: 25 milyon kişi.

Sayfa 827/925 İlkİlk ... 327727777817825826827828829837877 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •