Sayfa 827/1003 İlkİlk ... 327727777817825826827828829837877927 ... SonSon
Arama sonucu : 8024 madde; 6,609 - 6,616 arası.

Konu: Viop XLII

1.  Alıntı Originally Posted by pit Yazıyı Oku
    Neden yakıştıramadın dostum? benim vurgulamak istediğim yeni yönetimin doğru adımlar atma zorunluğu zaten. Onlarda doğru adımları atmazlarsa ihtimalini düşünmek istemiyorum. Ama umudumuz onların senin de saydıklarını yapacakları yönünde.
    mevcudun iyi bir şekilde ekonomiyi yönetemediği aşikar. değişim şart...
    Hiç bir şey yapmasın yeni yönetim, sap gibi dursunlar, o bile bu durumdan daha iyidir. ekonomi de, ülke genel olarak da bu günden daha iyi durumda olur.
    Önemli dönüm noktalarını, beğendiğim analizleri Twitter dan da paylaşıyorum...@cautionary53

2. Çok çelişkili yorumlar, yeni yönetim hem enkaz devralacak hemde yılanoğlu düşecek!!
    nasıl olucak bu iş, mb nin kasa boş değil mi yoksa

Seçimden sonra iktidar değişince Bistte yılanoğlu bazlı yeni dip beklediğim doğrudur. Asıl o gün kral ın çıplak olduğunu görücez, bunlar enflasyonu falan güzel gizliyor, akcay ın dediği gibi doğal gaza yüzde200 gıdaya yüzde300 ona buna yüzde250 zam gelsin ama ne hikmetse enflasyon yüzde 76 olsun.
    Hamdım Piştim Yandım

3. Yukarı bir hareket gelecek ise
    ve zirve geçilirse
    vadeli daha fazla artacak
    o nedenle stoplos olmazsa olmaz olmalı
    Tabii bence

4.  Alıntı Originally Posted by Cautionary Yazıyı Oku
    Hiç bir şey yapmasın yeni yönetim, sap gibi dursunlar, o bile bu durumdan daha iyidir. ekonomi de, ülke genel olarak da bu günden daha iyi durumda olur.
    israf kaynaklarını ve hortumları kessinler ortaya ciddi bir kamu kaynağı çıkacaktır öte yandan.
    Yazdıklarım kesinlikle yatırım tavsiyesi degildir..Sadece kendi kişisel görüşlerimdir...

5.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Çok çelişkili yorumlar, yeni yönetim hem enkaz devralacak hemde yılanoğlu düşecek!!
    nasıl olucak bu iş, mb nin kasa boş değil mi yoksa

.

Yılanoğlunun başı ezilecek
    yılanoğlu yerlerde sürünecek
    Türkiyede yılanoğlu tutanlar
    elden çıkarmak için yarış edecek
    Bunlar benim beklentim
    hayalım

6. ABD'DE FABRİKA SİPARİŞLERİ HAZİRAN'DA:%+2.0 (BEKLENTİ:%+1.1 ÖNCEKİ:%+1.6)

Evet ABD resesyona giriyormuş

dayu halkbankası çok güçlü duruyor ağşam bi habar mi gelcek nedir?pala yoğsam füze mi atçak halkbankasınasankim ralli gelıor gibi halkıma

Sayfa 827/1003 İlkİlk ... 327727777817825826827828829837877927 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •