Sayfa 827/993 İlkİlk ... 327727777817825826827828829837877927 ... SonSon
Arama sonucu : 7937 madde; 6,609 - 6,616 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XVIII

1.  Alıntı Originally Posted by EGEDUK Yazıyı Oku
    Ben de anlamadım.

Kekik yağını fazla mı kaçırdı acaba?
    Adam Rizeli. Çakıcı Peker bunun karşılığında el pençe duruyor. Kaşlarını çattı mı karşısinda ki adamın nefesi kesiliyor. Boy 1,5
    Bu yüzden sayın egeduk

2.  Alıntı Originally Posted by EGEDUK Yazıyı Oku
    Ben de anlamadım.

Kekik yağını fazla mı kaçırdı acaba?
     Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    ayasofyayı arada kekik yağı çarpıyor
    kekik yağını sulandırmadan sek içiyosa demekki

ayasofya üstad buradaki -ki- ayrı mı yazılıyordu acaba?

3. Başkanın YouTube de videosunu izleyince anlarız.

4.  Alıntı Originally Posted by hayek Yazıyı Oku
    sn.canlı bu konuya genellikle makro ekonomik detaylar ile bakılır ki iktisatçıların çoğu şu anda aynı bakıyor

örneğin; dış ticaret açığı tarihi seviyelerde ve artmaya devam edecek, cari açık yine zirveleri zorluyor, enflasyonist ortamın döviz üzerindeki cari ilişkisi vs., abd faiz oranları, euro bölgesi resesyon beklentileri ve potansiyel ihracat daralması vs

bunlar buzdağının görünen kısmı ve bu kısıma bakarak yapılan yorumlar ile döviz ilişkisi kurma yöntemi eksik kalıyor.

birde mikro ekonomik açıdan incelenmesi lazım. ben döviz konusunda gerginlik var derken bu hususun altını çiziyorum, ki bu gerginlik artan hızla devam ediyor. mikro bazlı üretim, maliyet, girdi-çıktı arasında belirginleşen problemler.

yine finansal piyasadaki büyük oyuncuların duruşu, hareketi ve pozisyonlanması ! konuya bakış açıları vs. vs.

gözönündeki konuları görürsünüz makro sıkıntılar gibi seçime kadar belki çözersiniz ama dip dalgası hızla büyüyor ve malesef politika yapıcılar bunu gözardı ediyor. bu dip dalga büyüyor. gerginlik mikro tarafta gerçekten hissediliyor.

inşallah politika yapıcılardan birileri bu konuya el atar. yoksa seçime kadar değil her an herşey olur. inşallah olmaz hepimiz aynı gemideyiz sonuçta
    Zaman ayırdığın için teşekkür ederim.

5.  Alıntı Originally Posted by realities Yazıyı Oku
    ayasofya eski başbakanın sıçhmış sıvamış bu gece, resmen ben kripto akp.liyim demiş..
    Ben bu durumu yazdıkça '' hayır , nolamaz, yaallaann '' diyorlardı. Gerçekten bazı muhalifler AKP ' yi çok hafife alıyorlar. AKP sadece sahada- ekranda görünen kadrodan ibaret olmayıp, arka planda dev kadro !! vardır. Bu kadro , satranç taşlarını sürekli oyunda tutarlar. Kim sivrildi İMAMOĞLU diyelim hemen itibarsızlaştırma ve kenara alma operasyonu. Sonra kim var , ÇELEBİ ... herkesin bir zaafı vardır deyu hemen ellerindeki tüm kaynaklarla ayar çekilir.

Sonuçta benim izlediğim , gördüğüm ; Altılı masanın oluşmasına vesile olanlar aynı zamanda dağılmasına da vesile olacaklar. Tüm ülke acı içinde , yokluk içinde kavrulurken muhalefeti meşgul etmenin, vatandaşı da oyalamanın aracıdır altılı masa. Koskocaman, Cumhuriyetin en eski ve teşkilatı tam olan bir parti neden sürekli vatandaşı baskılar ? Ecevit zamanında halk sokaklarda hak ararken terörist değildi, şimdi barışçıl hak arama gösteri ve yürüyüşleri neden teröristlik oldu ? Çünkü ; siyasi parti miting düzenlemiyor. Sürekli sandık diyor. Demokrasi 5 yılda bir dk. sandığa oy atma olayı değildir. vatandaş seçtiği yöneticileri sürekli denetler, yanlış işini gördüğünde müdahale eder. Bu müdahale bazen miting, bazen grev bazen de istifadır.

Alıntı Originally Posted by Ayasofya 2005 Yazıyı Oku
    Adam Rizeli. Çakıcı Peker bunun karşılığında el pençe duruyor. Kaşlarını çattı mı karşısinda ki adamın nefesi kesiliyor. Boy 1,5
    Bu yüzden sayın egeduk
    Tamamdır üstadım.

Sürekli takip edemediğim için arada kopmalar oluyor.

Alıntı Originally Posted by Ayasofya 2005 Yazıyı Oku
    Bu yüzden sayın egeduk
    Tamam başganımız baddik boyludur ama, boy 1.5 ne oluyor?

Hem önemli olan boyu değil işlevidir derler, başganımızın ki işlemiyor mu yani?
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!
    Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!

8.  Alıntı Originally Posted by reha kaya Yazıyı Oku
    Tamam başganımız baddik boyludur ama, boy 1.5 ne oluyor?

Hem önemli olan boyu değil işlevidir derler, başganımızın ki işlemiyor mu yani?
    O konuya girersem başkanım beni kör testere ile keser. Reha başkan sen beni Ayhan başkandan önce harcamaya çalışıyorsun. Dur tadını çıkaralım. Ayhan başkanın çok vakti yok. Yakında videosu çıkar.

Sayfa 827/993 İlkİlk ... 327727777817825826827828829837877927 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •