Buradaki bazı arkadaşlar ile iki öğrencinin iki aydır yüzü gülüyor buda bana dünyanın en büyük mutluluğu. Allah herkesin gönlüne göre versin inşallah
Buradaki bazı arkadaşlar ile iki öğrencinin iki aydır yüzü gülüyor buda bana dünyanın en büyük mutluluğu. Allah herkesin gönlüne göre versin inşallah
Konya'dan Ankara ya 130tl ye git 200 TL Ankara içinde taksi parası verdi gönderdiğim arkadaş o zoruma gitti fakir bakış açısı böyle bir şey kardeşim
geçtiğimiz haftalarda yaşanan vadeli fırtınası sonrası kararlar alınmaya devam ediyor. umarım vadeli piyasanın bitirilmesi ile sonuçlanmaz. gelecek hafta efektif yeni kontrat fiyatlarına bir kaç örnek:
xu030: 4955
sahol: 505
kchol : 780
https://www.takasbank.com.tr/documen...34629de77e.pdf
endeks kontratı kaldıracı epey 10 altına çekilmiş durumda. bu teminat rakamlarını elbette aracı kuruma göre değişken bir faktör ile çarpmak gerekiyor ayrıca. 1.5, 2, veya 3 gibi artık neyse..
It is not because things are difficult that we do not dare, it is because we do not dare that they are difficult. (Seneca)
Küçük yaşta displinli okul zor oluyor.
Ben de düşününce epistomolojik kopuş değil çokça "epistomolojik kurtuluş" yaşamışım.
Yani ilkokul, ortaokul, lise, üniversite, askerlik, iş yeri vs bir şekilde sonlanıyor ve kurtuluyorsun.
Evlilik işinde ise kurtuluş kapısı olmadığı bilinci ile fazla dikkatli davrandım ama yanıldım. Etrafta çok sayıda evlilik ve çok sayıda değişik insanı görüp evliliğin amacı vs üzerine daha doğru ve anlamlı düşünmek lazımdı. Yani insanlar neden boşanıyor (sonlanıyor) şeklinde düşünmek yerine insanlar nasıl birlikte yaşıyor konusunu düşünmek ve ona göre evlenmek gerekiyordu.
Not: Yazdığımı okuyunca evliliği de kaçınılmaz bir görev olarak algıladığım (tabii ki yanlış) anlaşılıyor, muhtemelen öyle algılamıştım.
Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
"Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."
looking for anything ''heavy '' şugar. that's why I'm in das börsa istanbül... let's make it hot. yoksa gider pazarda limon da satardık , şugar.
kainatın BİR varlığından bütünleşip! kendi birliğinde meçhul bir menzile yol almakta olan, insan dediğimiz yüce varlığa salat ve selam olsun ! hamza sütbıyık -aka- klaus maximilian kerpenter münche
Nere düşersen düş.
Hep penceren olacak.
Küçükte olsa.
Kurtuluş incilde olmasa da
İçindeki çekiçte olabilir..
. SNE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
ben insanlığın basit temel taşıyım.
beni yıkan kendi saltanatını yıkar.(şahanşahna)
Ben de şimdi onu düşünüyordum. Bir yurtta yangın çıkmıştı, kapı kilitli olunca öğrenciler dışarı çıkamamıştı.
Zamanında bir AVM'de veya iş yerinde baktım yangın kapısı ittirince açılıyor, bunu isteyen gelir açar diye düşünmüştüm. Sonradan bu işin felsefik yönününe hak verdim. AVM işi bize Batı'dan gelen bir şey, onların izi olabilir.
Bir de savaşta geçilen köprüyü yıkmak gibi bir gelenek var,
Film için "No Way Out" eski ama güzel bir filmdi.
Alkatraz'dan Kaçış
Kelebek
Kaçak (Dr. Kimble)
Çok sayıda kaçış filmi var.
Geçen komşum ile sohbet ederken, Bu dünyada Tanrı olsan kurtuluş yok dedim. O da Tanrı olsan mutlaka o kaçış/kurtuluş imkanını bulursun dedi.
"War Of Gods" arada oyun olarak reklamlarda çıkıyor, hiç bakmadım nasıl bir oyun diye.
Yer İmleri